Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ārsts nav noslēdzis A lapu un atvēris B lapu

10 gadi
Reitings 1753
Reģ: 24.08.2011
Sveiki! Bez liekiem ievadiem situācija sekojoša: vīrs atvēra pie ārsta darbanespējas lapu ar 04.11.datumu, 2 vai 3x bija klatienes vizītēs. Šodien teicu, lai iesniedz arī B lapu un pabalsta izmaksāšanu, bet A lapa nemaz no 04.11 nav aizvērta, kaut šodien ir 19.11!!!!!!
Cik reāli ir atvērt lapu ar nedēļu atpakaļejošu datumu?
Vai ir kāda iestāde, kur par šo var ziņot? Es saprotu, cilvēki kļūdas, pastāv cilvēciskais faktors utt, bet ja vīrs šodien nepaskatītos, tad viņa tur bezgalīgi stāvētu?
Paldies!
19.11.2024 22:08 |

10 gadi
Reitings 11
Reģ: 29.01.2009
Ja A lapa bija atvērta, tad stresam nav pamata. Jāsazinās ar ārstu, lai noslēdz A lapu un atver B. Nevienam citam nekas nav jāziņo. Kad būs noslēgta arī B lapa, tad to varēs iesniegt pabalsta izmaksai.
Parasti, ja gan ārsts, gan slimnieks nav pamanījuši, ka kāda lapa nav noslēgta, to pamana algu grāmatvedis.
19.11.2024 22:39 |

Reitings 294
Reģ: 23.09.2020
Sveika. Rit lai daktera darba laikā piezvana un pārsēdz, tas nav nekas traks.
Lapa ir noteikti atvērta, nav parslēgta, jo tas jādara manuāli!
Aizverot A lapu automātiski ar atpakaļejošu datumu atvērsies B!
Ticu ka viss būs labi, un nav uztraukums sievai par vīra slimības lapu!
Lapa A būs, B lapa būs, un nauda arī būs!
Pec Jūs rakstītā lapas nav pārslēgtas 7 dienas, man pirms 2 gadiem nebija pārslēgta teju mēnesi, uzzināju , ka no uzņēmuma zvanija algu grāmatvede, lai sazinos ar dakteri un parslēdz lapu uz algu aprēķinu, pārsledza un nekādu problēmu! 🥳
19.11.2024 22:44 |

Reitings 12239
Reģ: 19.09.2023
Mana daktere regulāri aizmirsa aizvērt bērnu B lapas. Viss bija ok, vēlāk to izdarīja.
19.11.2024 23:00 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits