MR @ 06.10.2024 23:42Te nav kāda sexīga un nogribējusies meitene 19-22 gadi veca? Man 19 un baigi gribās sex. Ja kāda ir, just text me ?
Bet kā? Kaut ko vienkārši FB rakstīt, sak, man patīk tavs krekls (noķertā zive, auto, ceļojuma apraksts). Man tas šķiet vēl dīvaināk, nekā iepazīties Rimi pie pelmeņu stenda.Gaby Moreno @ 06.10.2024 16:18
Jā, vīriešu kārtas kontingents tur nav tas labākais - ļoti daudz precēto, kas cer pa kluso dabūt seksu (vēlams pirmajā randiņā un mašīnā, jo mājās tak nevar - sieva kā nekā?), ir arī ļoti daudz neadekvātu cilvēku, visa veida kriptoskameri, utt. Sen atpakaļ kad tur biju piereģistrējusies, uz 10 ziņām, ko saņēmu tikai 1 vai 2 bija no puslīdz normāliem vīriešiem. Tādā ziņā tiešām labāk iepazīties soctīklos, jo pārsvarā tur viss kā uz delnas - uzreiz var redzēt, vai ir otrā pusīte, kāds interešu un draugu loks, utt.
Bebermans @ 07.10.2024 15:43Jā, vīriešu kārtas kontingents tur nav tas labākais - ļoti daudz precēto
Precētie kā reiz ir labākais vīriešu kontingents.
Jeb precības vīriesus sabojā?
Tas ka prasība pēc neprecēta - labo kontingentu tieši ierobežo. Nākas kaut kādus nelikvīdus izskatīt, ko visas līdz šīm sabrāķēja.
Izklaidei precētie ir kā reiz tas kas vajag. Sliktāk ģimenes dibināšanai.
Te lieku reizi parādās ka izklaide nevienu sievieti neinteresē.
Nav tur nekādas izklaides.
Diabolus @ 07.10.2024 22:29
Tēma ir par izklaidi, nevis par darbībām ar potenciāli katastrofisku iznākumu vismaz divām pilngadīgām personām un iespējams arī nepilngadīgām personām. Ko tādu par “izklaidi” varētu uzskatīt absolūts sociopāts.