ronnie @ 04.09.2024 14:45
Es nesaprotu, jums tiešām neapnīk man visu laiku piesieties? Šajā forumā pastāv iespēja nobloķēt lietotājus, lai neredzētu šo lietotāju komentārus. Nobloķējiet un nebūs jālasa mani "palagi". Tāda sajūta it kā es, ar to, cik garus komentārus rakstu, būtu personīgi kādu aizskārusi. Skumji, ka no sievietēm nāk tik toksiska attieksme, bet tajā pašā laikā pašas nesaprot, kāpēc kāda cita sieviete var negribēt ar jums draudzēties. Jā, interesanti kāpēc? ?
Lola Lō @ 04.09.2024 15:23
Man draudzenes pietiek. Autorei ir problēmas. Un tev arī, šķiet, bet tavus komentārus nespēju visus izlasīt. Noteikti tādos komentāros parasti ir baigi lielā sāpe, kas jāizrunā.
Varbūt sievietes negrib ar tevi draudzēties tieši tāpēc, ka tu daudz runā un šausmīgi gari raksti? Ar vīriešiem labāka komunikācija, jo viņi defoltā neklausās sievietes un lasa tikai ziņas pēdējo teikumu/ jautājumu.
Man bija paziņa, kas audio ziņas ierunāja pa 20min. Melošu, ja teikšu, ka klausījos šīs garās ziņas.
ronnie @ 04.09.2024 16:26
Oi, nē, man nenormāli nepatīk runāt pa telefonu, iespēju robežās izvairos no telefona zvaniem, video čatiem, balss ziņu sūtīšanas vai kaut vai parastas čatošanas. Labprātāk parunāšu ar cilvēku dzīvē. Bet dzīvē savukārt esmu baigais introverts, līdz ar to runāju maz, ja vien neesmu savā burbulī, kurā jūtos vislabāk. Pieļauju, ka manu garo komentāru iemesls ir tas, ka dzīvē esmu pārāk ierāvusies sevī, ar citiem cilvēkiem nemīlu komunicēt pārāk daudz, bet forumos (vai vispār virtuālajā pasaulē kā tādā) varu atbrīvoties un izteikt visu, ko neizteiktu dzīvē savas kautrības un introvertās dabas dēļ.
ronnie @ 04.09.2024 22:24Vai zināji, ka introverti cilvēki var būt pašpietiekami (jo, lai justos laimīgi, nav vajadzīga citu cilvēku sabiedrība un uzmanība) un savu tuvāko draugu lokā būt atvērti, dzīvespriecīgi un trakulības alkstoši? Izklausās, ka ne. Tāpat nav ne jausmas kā tieši tas, ka esmu introverts cilvēks, norāda uz to, ka man it kā bail no sieviešu kritikas vai salīdzināšanas. Bet, nu, labi. Labāk nemaz necentīšos šo tēmu turpināt, citādi te tūlīt atkal saskries tās, kuras apsūdzēs mani tajā, ka mēģinājumi izteikt savu viedokli, ir pazīme, ka mani aizskar jūsu teiktais, bla, bla, bla.
Labs ir, beidzot pametīšu šo diskusiju, jo redzu, ka te mēģināt ar kādu runāt ir kā censties sarunāties ar sienu, jo, lai ko pateiktu, uzreiz pretī sekos pārmetumi, ņirgāšanās un vīzdegunīga, toksiska attieksme. Domāju, ka diskusijas autore, izlasot jūsu visu komentārus, beigu beigās varēja izdarīt ļoti labus secinājumus par to, kādas mēdz būt sievietes un kāda ir sieviešu attieksme vienai pret otru. ?
ronnie @ 04.09.2024 22:24Vai zināji, ka introverti cilvēki var būt pašpietiekami (jo, lai justos laimīgi, nav vajadzīga citu cilvēku sabiedrība un uzmanība) un savu tuvāko draugu lokā būt atvērti, dzīvespriecīgi un trakulības alkstoši? Izklausās, ka ne. Tāpat nav ne jausmas kā tieši tas, ka esmu introverts cilvēks, norāda uz to, ka man it kā bail no sieviešu kritikas vai salīdzināšanas. Bet, nu, labi. Labāk nemaz necentīšos šo tēmu turpināt, citādi te tūlīt atkal saskries tās, kuras apsūdzēs mani tajā, ka mēģinājumi izteikt savu viedokli, ir pazīme, ka mani aizskar jūsu teiktais, bla, bla, bla.
Labs ir, beidzot pametīšu šo diskusiju, jo redzu, ka te mēģināt ar kādu runāt ir kā censties sarunāties ar sienu, jo, lai ko pateiktu, uzreiz pretī sekos pārmetumi, ņirgāšanās un vīzdegunīga, toksiska attieksme. Domāju, ka diskusijas autore, izlasot jūsu visu komentārus, beigu beigās varēja izdarīt ļoti labus secinājumus par to, kādas mēdz būt sievietes un kāda ir sieviešu attieksme vienai pret otru. ?