Kā tikt pāri tam, ka man riebjas citas sievietes

Reitings 66
Reģ: 10.12.2020
Sveiki,
Zinu, ka tā ir problēma no bērnības, bet man izteikti nepatīk citas sievietes. Nevaru pat to sajūtu izskaidrot, tas nav ne skaudība, ne noniecināšana, bet tāda kā nepatika pret savu dzimumu.
Psihoterapeits ir teicis, ka iespējams tā ir mammas trauma, bet nepaskaidroja neko sīkāk.
Jau no bērnības man nekad nav interesējušas citu sieviešu domas, intereses un esmu tās uzskatījusi par varen muļķīgām, bet ar puišiem vienmēr ir bijis labs kontakts, daudz vairāk kopīgu tēmu, puiši ir likušies daudz dziļāki.
Tagad pieaugušā vecumā, saprotu, ka tā vairs nevar, darba dēļ, bet arī komunicēt ar sievietēm es nevaru, tas sanāk tā neveikli, jo man lielākā daļa liekas seklas, emocionālas un pelēkas. Un nē, es neesmu sadomājusies, ka esmu baigi atšķirīgā - iedomīgā.
Es ļoti gribu pamainīt savu viedokli šajā jautājumā un sākt normāli draudzēties ar meitenēm, bet nezinu pat ar ko sākt. Varbūt ir kādi ieteikumi, kādai ir bijis līdzīgi? Ar ko sākt, kā pārvar\et to nepatiku?
28.08.2024 16:29 |

Reitings 669
Reģ: 05.08.2024
Bet ir taču kompānijas dažādas. Daļai sieviešu ir kompānijas, kurās var runāt par tievēšanu, nagu lakām, matiem, nagiem un ir kompānijas, kur var apspriest politiku, emocijas, attiecību jautājumus.
Es darba kolektīva ietvaros arī nerunāju par daudzām tēmām, jo vienkārši negribu, ka zina. Nav vajadzības darba kolektīvu ielaist savā dzīvē un negribu, ka zina par kaut ko, ar ko es dalos tikai ar tuvākajiem, piemēram. Darbā draugus nemeklēju, līdz ar to ļoti virspusējas ar kolēģiem.
Ja tu esi nesabiedriska un tev visas kolēģes riebjas, un visdrīzāk, daļai tu besij, vai tu gaidi, ka tavā klātbūtnē, vai tev dzirdot tiks runātas tēmas, kas domātas tikai šauram lokam?
Priekšnieku klātbūtnē darbinieki arī nerunā visu un tēmas filtrē. Tāpat blakus esot besījamai personai.
02.09.2024 12:27 |

Patīk
Reitings 2107
Reģ: 03.11.2023
Diabolus @ 02.09.2024 12:26

Zini, kas ir smieklīgi? Tu te sēdi sieviešu klaču forumā, aktīvi iesaisties kiviču diskusijā (palasīju tavus ierakstus tur - pat esi Lienei Kivičai rakstījusi privāti ??), bet sūdzies, ka sievietēm interesē tikai nagi, mati, šmotkas un klačas.
Jums abām ar autori, man tā šķiet, nav skaidrs, ka ir sarunas ar puspazīstamiem cilvēkiem, kur temats ir zemākais kopīgais reizinātājs, lai visi varētu iesaistīties, un tad ir sarunas ar tuviem draugiem, ar kuriem apspriež specifiskas intereses. Es nekad neesmu gājusi pie kolēģiem, sakot: es vakar izlasīju pētījumu par eitanāziju, tik interesanti ?
Bet nu visvairāk jau skumji, ka autore gribēja kaut ko dzīvē mainīt, bet ieraudzīja komentārus, ka nevajag. Un tas bija visvieglākais risinājums ?

Domā viņai tiešām vajag kaut ko mainīt? Man, piemēram, riebjas perversi, veci vīrieši un tas riebums ir labs rādītājs nemēģināt raisīt sevī patiku. :D
02.09.2024 12:30 |

Reitings 1198
Reģ: 13.03.2024
Man jau lasot tēmas pieteikumu vien un pie katra nākošā komentāra riebies tu😁
Savām gara acīm redzu šitādu kolēģi, kas neapmierinātu seju kaut kur nomālus vienmēr sēž un spicē ausis sarunas virzienā. ik pa laikam nobola acis, nekad neiesaistās, draudzeņu nav, uz visām skatās no augšas. Minu, ka ne visai simpātiska, modes tendencēm neseko, no dabas daiļums arī nav dots...
Tas riebums ir vienkārši skaudība. No sākuma gribēji izskatīties baigi izglītota un intelektuāla, kamēr citas čupojas un pļāpā, bet tagad gribi būt starp pārējām, jo vienkārši jūties vientuļi? atstumta? nav draugu? un esi tik atrofējusies no sieviešu lietām un runām, ka vairs pat neproti komunicēt neizklausoties kā nokāpusi no augstumiem, lai pagodinātu stulbās kolēģes ar savām intelektuālajiem, saturīgajām sarunām.
Tici man, viņas jūt tavu "riebumu" un noteikti tu arī neesi kolēģu favorīte. 😁
02.09.2024 12:47 |

Reitings 1198
Džinga @ 02.09.2024 12:30

Domā viņai tiešām vajag kaut ko mainīt? Man, piemēram, riebjas perversi, veci vīrieši un tas riebums ir labs rādītājs nemēģināt raisīt sevī patiku. :D

Šī taču pati grib mainīties, tēmas pieteikumā apstiprina.
Acīmredzot, tomēr vajag tās glupās sievietes sev apkārt.
Tikai nesaprotu kāpēc? Kolēģes bez viņas iztiek, kāpēc šai gudriniecei tā gribas tomēr, lai neriebjas?
02.09.2024 12:49 |

Patīk
Reitings 2107
Lola Lō @ 02.09.2024 12:49

Šī taču pati grib mainīties, tēmas pieteikumā apstiprina.
Acīmredzot, tomēr vajag tās glupās sievietes sev apkārt.
Tikai nesaprotu kāpēc? Kolēģes bez viņas iztiek, kāpēc šai gudriniecei tā gribas tomēr, lai neriebjas?

Kaut kādā mērā es to situāciju varu iedomāties, man iepriekšējā draba vietā arī bija baigās čūskas, to sieviešu dēļ ne reizi vien raudāju mājās, sarunas arī nebia diži dziļas un interesantas. Bet es tomēr apzinājos, ka nav visas sievietes vienādas un arī no turienes ir palikusi viena laba, stipra draudzība. Paralēli vēl citas draudzenes no citiem dzīves posmiem.
Nesaprotu to, kur radies tas riebums pret visu dzimumu.
02.09.2024 12:54 |

Reitings 607
Reģ: 13.06.2024
Diabolus @ 02.09.2024 12:26

Zini, kas ir smieklīgi? Tu te sēdi sieviešu klaču forumā, aktīvi iesaisties kiviču diskusijā (palasīju tavus ierakstus tur - pat esi Lienei Kivičai rakstījusi privāti ??), bet sūdzies, ka sievietēm interesē tikai nagi, mati, šmotkas un klačas.
Jums abām ar autori, man tā šķiet, nav skaidrs, ka ir sarunas ar puspazīstamiem cilvēkiem, kur temats ir zemākais kopīgais reizinātājs, lai visi varētu iesaistīties, un tad ir sarunas ar tuviem draugiem, ar kuriem apspriež specifiskas intereses. Es nekad neesmu gājusi pie kolēģiem, sakot: es vakar izlasīju pētījumu par eitanāziju, tik interesanti ?
Bet nu visvairāk jau skumji, ka autore gribēja kaut ko dzīvē mainīt, bet ieraudzīja komentārus, ka nevajag. Un tas bija visvieglākais risinājums ?

Par Kiviču diskusiju runājot, jā, es tajā esmu biežs viesis, taču, ja kāda tai diskusijai seko līdzi, gan jau ir pamanījusi, ka 99% tur esošās dalībnieces diskutē par aktuālām problēmām - par Kiviču slikto attieksmi pret dzīvniekiem, par dzeršanu un meitas pamešanu novārtā, par citu cilvēku lamāšanu un draudiem. Un, jā, esmu rakstījusi Lienei Kivičai sakarā ar pēdējo skandālu, kurā viņas vīrs citām sievietēm sūtīja privātas ziņas, novēlot šīm sievietēm izvarošanu un palaišanu pa apli. Es tajā diskusijā neuzturos tāpēc, ka mani interesētu jaunākās klačas par Kivičiem, bet tāpēc, ka, tāpat kā daudzām citām grupas aktīvākajām dalībniecēm, mani uztrauc dzīvnieku un novārtā pamestu bērnu liktenis. Varbūt tā tikai liekas, ka tā ir tikai tāda klaču grupa vien, bet patiesībā tajā esošās dalībnieces ir izdarījušas gana daudz labu lietu, lai tādi cilvēki kā Kiviči negozētos slavas saulītē. Man ir prieks būt daļai no tās grupas.
02.09.2024 22:48 |

Reitings 607
Savukārt, atbildot uz otru rindkopu, mazs piemērs iz dzīves: kolektīvā, kurā iepriekš strādāju un kurā lielākā daļa bija sieviešu, patiesi centos ar pāris sievietēm sadraudzēties, jo, kā jau pareizi minēji, sarunas ar puspazīstamiem cilvēkiem ir viena lieta, bet ar tuviem draugiem - pavisam cita. Tā nu devu iespēju draudzībai ar pāris kolēģēm. Sāku kopā pavadīt laiku ārpus darba, taču, neskatoties uz to, ka sadraudzējāmies, ātri vien sapratu to, cik ļoti atšķirīgas tomēr esam - viņām patika katru nedēļas nogali pavadīt vienos un tajos pašos mazpilsētas klubos, vakaros sūkt kokčikus un pirkt biļetes uz Kiviča koncertiem. Es, savukārt, esmu diezgan liels introverts. Mani neinteresē klubi, klubu mūzika, visa tā enerģija. Nu, un, protams, ka sapratu, ka mani ar tām kolēģēm nekas nesaista. Ne tāpēc, ka tie būtu slikti cilvēki, bet tāpēc, ka mums nebija pilnīgi nekā kopīga. Es patiešām centos uzturēt draudzību un iepazīt tos cilvēkus tuvāk, bet, ja man gribas parunāt kaut vai par labu filmu, kuru esmu noskatījusies, bet otrs cilvēks garlaikojas un tā vietā man stāsta par to, kura Mauku Senča dziesma viņam patīk labāk, mums vienkārši nebūs pa ceļam.
Un, protams, es zinu, ka pasaulē ir ļoti daudz lielisku sieviešu, līdz ar to arī nebāžu visas sievietes vienā maisā. Tas, ko es saku, ir tas, ko varu teikt balstoties tikai un vienīgi uz savu līdzšinējo pieredzi. Man ļoti patīk skeitot, patīk apmeklēt alternatīvās mūzikas koncertus utt., līdz ar to, jā, līdz šim vietās, kurās atpūšos, ir sanācis sastapt tieši vīriešus, jo nekad nav sanācis iepazīt sievieti, kuru interesētu tās pašas lietas. Taču es nekad neesmu apgalvojusi, ka tas nav iespējams. Tieši pretēji: es no sirds ceru, ka reiz satikšu kādu tikpat traku, dullu sievieti ar kuru varētu kopā darīt visu to pašu, ko tagad tagad daru ar saviem vīrieša dzimuma draugiem.
02.09.2024 22:51 |

Reitings 607
Un, pardon, atkal sanāca "palags". Savai aizstāvībai varu teikt, ka visu savu dzīvi esmu rakstījusi (avīzē, blogos), līdz ar to man neizdodas izteikties īsāk. Man līdz šim ne viens vien cilvēks jau aizrādījis par "palagiem", bet citādi es nemāku. 😁
02.09.2024 22:53 |

Patīk
Reitings 2107
ronnie @ 02.09.2024 22:48

Par Kiviču diskusiju runājot, jā, es tajā esmu biežs viesis, taču, ja kāda tai diskusijai seko līdzi, gan jau ir pamanījusi, ka 99% tur esošās dalībnieces diskutē par aktuālām problēmām - par Kiviču slikto attieksmi pret dzīvniekiem, par dzeršanu un meitas pamešanu novārtā, par citu cilvēku lamāšanu un draudiem. Un, jā, esmu rakstījusi Lienei Kivičai sakarā ar pēdējo skandālu, kurā viņas vīrs citām sievietēm sūtīja privātas ziņas, novēlot šīm sievietēm izvarošanu un palaišanu pa apli. Es tajā diskusijā neuzturos tāpēc, ka mani interesētu jaunākās klačas par Kivičiem, bet tāpēc, ka, tāpat kā daudzām citām grupas aktīvākajām dalībniecēm, mani uztrauc dzīvnieku un novārtā pamestu bērnu liktenis. Varbūt tā tikai liekas, ka tā ir tikai tāda klaču grupa vien, bet patiesībā tajā esošās dalībnieces ir izdarījušas gana daudz labu lietu, lai tādi cilvēki kā Kiviči negozētos slavas saulītē. Man ir prieks būt daļai no tās grupas.

Nē nu jāsūta uz "Latvijas lepnumu" jūs :D
03.09.2024 00:08 |

Reitings 607
Džinga @ 03.09.2024 00:08

Nē nu jāsūta uz "Latvijas lepnumu" jūs :D

Protams, vari ironizēt tik, cik tīk. Taču, ja foruma dalībnieces var panākt kaut vai tik daudz, ka Kiviča uzstāšanās tiek atcelta vienā no vasaras nozīmīgākajiem pasākumiem, tas ir tikai apsveicami, jo uzskatu, ka sabiedriskos pasākumos nav jāaicina uzstāties alimentu nemaksātāju, sieviešu sitēju un personu, kura publiski citus cilvēkus, jo īpaši sievietes, apsaukā par kucēm un nožēlojamām lesbēm, novēlot tām izvarošanu. Man likās, ka šajā diskusijā aizstāvam sievietes, ne tā?
03.09.2024 00:12 |

Reitings 1925
Reģ: 11.04.2023
Pēc rakstītā izklausas, ka tavi vīrieši draugi ir vai nu babņiki jeb simpi, kuri braukā pa ausīm uztaustot to kas tev interesē.
03.09.2024 09:06 |

Reitings 3344
Reģ: 05.09.2023
ronnie @ 03.09.2024 00:12

Protams, vari ironizēt tik, cik tīk. Taču, ja foruma dalībnieces var panākt kaut vai tik daudz, ka Kiviča uzstāšanās tiek atcelta vienā no vasaras nozīmīgākajiem pasākumiem, tas ir tikai apsveicami, jo uzskatu, ka sabiedriskos pasākumos nav jāaicina uzstāties alimentu nemaksātāju, sieviešu sitēju un personu, kura publiski citus cilvēkus, jo īpaši sievietes, apsaukā par kucēm un nožēlojamām lesbēm, novēlot tām izvarošanu. Man likās, ka šajā diskusijā aizstāvam sievietes, ne tā?

Tad jau uz lepnumu jāsūta visas tās diskusijas censones. 😀
Ja vien tu nojaustu cik daudz plaši pazīstami cilvēki kuri no ārienes ir veiksmīgi un tautā mīlēti iznes mājās savējiem smadzenes un ir drausmīgi radijumi.
03.09.2024 10:40 |

Reitings 2022
Reģ: 21.04.2024
SarmaD @ 03.09.2024 10:40

Tad jau uz lepnumu jāsūta visas tās diskusijas censones. ?
Ja vien tu nojaustu cik daudz plaši pazīstami cilvēki kuri no ārienes ir veiksmīgi un tautā mīlēti iznes mājās savējiem smadzenes un ir drausmīgi radijumi.

Piekrītu!
Pati zinu vienu tautā it kā mīlētu, populāru influenceri, uzņēmēju sievieti, kura ir jautrības iemiesojums, bet aiz ekrāna ir depresīva, agresīva, zāģētāja un alkoholiķe. Pilnīgi cits cilvēks.
03.09.2024 10:56 |

Reitings 81
Reģ: 30.08.2024
Nu ja kāds vīrietis teiktu, ka viņam riebjas citi vīrieši, jo nav par ko parunāt, neinteresē tās tēmas utt, tāpēc daudz labprātāk uzturās sieviešu kompānijās, man tas šķistu milzīgs red flag.. :D
03.09.2024 11:37 |

Patīk
Reitings 2107
juveliere @ 03.09.2024 11:37
Nu ja kāds vīrietis teiktu, ka viņam riebjas citi vīrieši, jo nav par ko parunāt, neinteresē tās tēmas utt, tāpēc daudz labprātāk uzturās sieviešu kompānijās, man tas šķistu milzīgs red flag.. :D

Es pat neiedomājos no otras puses uz šo paskatīties. Njā, interesanti padomāt :D
03.09.2024 13:05 |

Reitings 1198
ronnie @ 02.09.2024 22:53
Un, pardon, atkal sanāca "palags". Savai aizstāvībai varu teikt, ka visu savu dzīvi esmu rakstījusi (avīzē, blogos), līdz ar to man neizdodas izteikties īsāk. Man līdz šim ne viens vien cilvēks jau aizrādījis par "palagiem", bet citādi es nemāku. ?

OMG! Kur tu vēl šitā lej? 😁😁😁😁😁
04.09.2024 13:30 |

Reitings 1198
juveliere @ 03.09.2024 11:37

Es domāju, ka lielākajai daļai sieviešu, vīrietis, kas nekomunicē ar sava dzimuma cilvēkiem, jo riebjas, būtu riktīgs sarkanais karogs. Un es domāju, ka arī otrādāk tas tā ir.
Vai autorei ir vīrietis? Nez ko viņš par šo riebumu domā un to, ka sievietei ir nulle komunikācijas ar citām sievietēm.
04.09.2024 13:35 |

Reitings 1110
Reģ: 13.12.2023
Lola Lō @ 04.09.2024 13:30

OMG! Kur tu vēl šitā lej? ?????

Ja samaksu rēķina pēc vārdu skaita, tad var izveidoties tāds paradums 🫤
04.09.2024 13:36 |

Reitings 607
Lola Lō @ 04.09.2024 13:30

OMG! Kur tu vēl šitā lej? ?????

Es nesaprotu, jums tiešām neapnīk man visu laiku piesieties? Šajā forumā pastāv iespēja nobloķēt lietotājus, lai neredzētu šo lietotāju komentārus. Nobloķējiet un nebūs jālasa mani "palagi". Tāda sajūta it kā es, ar to, cik garus komentārus rakstu, būtu personīgi kādu aizskārusi. Skumji, ka no sievietēm nāk tik toksiska attieksme, bet tajā pašā laikā pašas nesaprot, kāpēc kāda cita sieviete var negribēt ar jums draudzēties. Jā, interesanti kāpēc? 😀
04.09.2024 14:45 |

Patīk
Reitings 2107
ronnie @ 04.09.2024 14:45

Es nesaprotu, jums tiešām neapnīk man visu laiku piesieties? Šajā forumā pastāv iespēja nobloķēt lietotājus, lai neredzētu šo lietotāju komentārus. Nobloķējiet un nebūs jālasa mani "palagi". Tāda sajūta it kā es, ar to, cik garus komentārus rakstu, būtu personīgi kādu aizskārusi. Skumji, ka no sievietēm nāk tik toksiska attieksme, bet tajā pašā laikā pašas nesaprot, kāpēc kāda cita sieviete var negribēt ar jums draudzēties. Jā, interesanti kāpēc? ?

Nu draudzēties negrib autore, pārējām šeit, cik zināms, problēmu nav. :D
04.09.2024 15:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits