Diabolus @ 02.09.2024 12:26
Zini, kas ir smieklīgi? Tu te sēdi sieviešu klaču forumā, aktīvi iesaisties kiviču diskusijā (palasīju tavus ierakstus tur - pat esi Lienei Kivičai rakstījusi privāti ??), bet sūdzies, ka sievietēm interesē tikai nagi, mati, šmotkas un klačas.
Jums abām ar autori, man tā šķiet, nav skaidrs, ka ir sarunas ar puspazīstamiem cilvēkiem, kur temats ir zemākais kopīgais reizinātājs, lai visi varētu iesaistīties, un tad ir sarunas ar tuviem draugiem, ar kuriem apspriež specifiskas intereses. Es nekad neesmu gājusi pie kolēģiem, sakot: es vakar izlasīju pētījumu par eitanāziju, tik interesanti ?
Bet nu visvairāk jau skumji, ka autore gribēja kaut ko dzīvē mainīt, bet ieraudzīja komentārus, ka nevajag. Un tas bija visvieglākais risinājums ?
Džinga @ 02.09.2024 12:30
Domā viņai tiešām vajag kaut ko mainīt? Man, piemēram, riebjas perversi, veci vīrieši un tas riebums ir labs rādītājs nemēģināt raisīt sevī patiku. :D
Lola Lō @ 02.09.2024 12:49
Šī taču pati grib mainīties, tēmas pieteikumā apstiprina.
Acīmredzot, tomēr vajag tās glupās sievietes sev apkārt.
Tikai nesaprotu kāpēc? Kolēģes bez viņas iztiek, kāpēc šai gudriniecei tā gribas tomēr, lai neriebjas?
Diabolus @ 02.09.2024 12:26
Zini, kas ir smieklīgi? Tu te sēdi sieviešu klaču forumā, aktīvi iesaisties kiviču diskusijā (palasīju tavus ierakstus tur - pat esi Lienei Kivičai rakstījusi privāti ??), bet sūdzies, ka sievietēm interesē tikai nagi, mati, šmotkas un klačas.
Jums abām ar autori, man tā šķiet, nav skaidrs, ka ir sarunas ar puspazīstamiem cilvēkiem, kur temats ir zemākais kopīgais reizinātājs, lai visi varētu iesaistīties, un tad ir sarunas ar tuviem draugiem, ar kuriem apspriež specifiskas intereses. Es nekad neesmu gājusi pie kolēģiem, sakot: es vakar izlasīju pētījumu par eitanāziju, tik interesanti ?
Bet nu visvairāk jau skumji, ka autore gribēja kaut ko dzīvē mainīt, bet ieraudzīja komentārus, ka nevajag. Un tas bija visvieglākais risinājums ?
ronnie @ 02.09.2024 22:48
Par Kiviču diskusiju runājot, jā, es tajā esmu biežs viesis, taču, ja kāda tai diskusijai seko līdzi, gan jau ir pamanījusi, ka 99% tur esošās dalībnieces diskutē par aktuālām problēmām - par Kiviču slikto attieksmi pret dzīvniekiem, par dzeršanu un meitas pamešanu novārtā, par citu cilvēku lamāšanu un draudiem. Un, jā, esmu rakstījusi Lienei Kivičai sakarā ar pēdējo skandālu, kurā viņas vīrs citām sievietēm sūtīja privātas ziņas, novēlot šīm sievietēm izvarošanu un palaišanu pa apli. Es tajā diskusijā neuzturos tāpēc, ka mani interesētu jaunākās klačas par Kivičiem, bet tāpēc, ka, tāpat kā daudzām citām grupas aktīvākajām dalībniecēm, mani uztrauc dzīvnieku un novārtā pamestu bērnu liktenis. Varbūt tā tikai liekas, ka tā ir tikai tāda klaču grupa vien, bet patiesībā tajā esošās dalībnieces ir izdarījušas gana daudz labu lietu, lai tādi cilvēki kā Kiviči negozētos slavas saulītē. Man ir prieks būt daļai no tās grupas.
Džinga @ 03.09.2024 00:08
Nē nu jāsūta uz "Latvijas lepnumu" jūs :D
ronnie @ 03.09.2024 00:12
Protams, vari ironizēt tik, cik tīk. Taču, ja foruma dalībnieces var panākt kaut vai tik daudz, ka Kiviča uzstāšanās tiek atcelta vienā no vasaras nozīmīgākajiem pasākumiem, tas ir tikai apsveicami, jo uzskatu, ka sabiedriskos pasākumos nav jāaicina uzstāties alimentu nemaksātāju, sieviešu sitēju un personu, kura publiski citus cilvēkus, jo īpaši sievietes, apsaukā par kucēm un nožēlojamām lesbēm, novēlot tām izvarošanu. Man likās, ka šajā diskusijā aizstāvam sievietes, ne tā?
SarmaD @ 03.09.2024 10:40
Tad jau uz lepnumu jāsūta visas tās diskusijas censones. ?
Ja vien tu nojaustu cik daudz plaši pazīstami cilvēki kuri no ārienes ir veiksmīgi un tautā mīlēti iznes mājās savējiem smadzenes un ir drausmīgi radijumi.
juveliere @ 03.09.2024 11:37Nu ja kāds vīrietis teiktu, ka viņam riebjas citi vīrieši, jo nav par ko parunāt, neinteresē tās tēmas utt, tāpēc daudz labprātāk uzturās sieviešu kompānijās, man tas šķistu milzīgs red flag.. :D
ronnie @ 02.09.2024 22:53Un, pardon, atkal sanāca "palags". Savai aizstāvībai varu teikt, ka visu savu dzīvi esmu rakstījusi (avīzē, blogos), līdz ar to man neizdodas izteikties īsāk. Man līdz šim ne viens vien cilvēks jau aizrādījis par "palagiem", bet citādi es nemāku. ?
juveliere @ 03.09.2024 11:37Nu ja kāds vīrietis teiktu, ka viņam riebjas citi vīrieši, jo nav par ko parunāt, neinteresē tās tēmas utt, tāpēc daudz labprātāk uzturās sieviešu kompānijās, man tas šķistu milzīgs red flag.. :D
Lola Lō @ 04.09.2024 13:30
OMG! Kur tu vēl šitā lej? ?????
Lola Lō @ 04.09.2024 13:30
OMG! Kur tu vēl šitā lej? ?????
ronnie @ 04.09.2024 14:45
Es nesaprotu, jums tiešām neapnīk man visu laiku piesieties? Šajā forumā pastāv iespēja nobloķēt lietotājus, lai neredzētu šo lietotāju komentārus. Nobloķējiet un nebūs jālasa mani "palagi". Tāda sajūta it kā es, ar to, cik garus komentārus rakstu, būtu personīgi kādu aizskārusi. Skumji, ka no sievietēm nāk tik toksiska attieksme, bet tajā pašā laikā pašas nesaprot, kāpēc kāda cita sieviete var negribēt ar jums draudzēties. Jā, interesanti kāpēc? ?