Kā tikt pāri tam, ka man riebjas citas sievietes

Reitings 66
Reģ: 10.12.2020
Sveiki,
Zinu, ka tā ir problēma no bērnības, bet man izteikti nepatīk citas sievietes. Nevaru pat to sajūtu izskaidrot, tas nav ne skaudība, ne noniecināšana, bet tāda kā nepatika pret savu dzimumu.
Psihoterapeits ir teicis, ka iespējams tā ir mammas trauma, bet nepaskaidroja neko sīkāk.
Jau no bērnības man nekad nav interesējušas citu sieviešu domas, intereses un esmu tās uzskatījusi par varen muļķīgām, bet ar puišiem vienmēr ir bijis labs kontakts, daudz vairāk kopīgu tēmu, puiši ir likušies daudz dziļāki.
Tagad pieaugušā vecumā, saprotu, ka tā vairs nevar, darba dēļ, bet arī komunicēt ar sievietēm es nevaru, tas sanāk tā neveikli, jo man lielākā daļa liekas seklas, emocionālas un pelēkas. Un nē, es neesmu sadomājusies, ka esmu baigi atšķirīgā - iedomīgā.
Es ļoti gribu pamainīt savu viedokli šajā jautājumā un sākt normāli draudzēties ar meitenēm, bet nezinu pat ar ko sākt. Varbūt ir kādi ieteikumi, kādai ir bijis līdzīgi? Ar ko sākt, kā pārvar\et to nepatiku?
28.08.2024 16:29 |

Reitings 66
Reģ: 10.12.2020
IceCream @ 30.08.2024 15:45
Es reiz strādāju kolektīvā 20 vīrieši, 4 sievietes.
Lielāku čūsku midzeni un aprunātājus nebiju pieredzējusi. Turklāt vēl tualete bija tik šausmīga, ka es tur vispār izvairījos iet. Otrs, seksisms. Tur tādas kā sekretāres vispār nebija, un mans amats vispār bija pavisam cits, tas tiem vīriešiem netraucēja man zvanīt un prasīt, lai es uztaisu viņu klientiem kafiju, kaut ko kopēju. Es, protams, atteicos, jo man savu darbu bija gana. Tie, savukārt, metās sūdzēties direktoram, cik es neatsaucīga. Direktors, vīrietis, arī uzskatīja, vai tad man grūti?
Fuj, aizgāju pēc pusgada prom. Uz 6 sieviešu kolektīvu. Tur tikai viena bija karjeriste un d***ā līdēja, ar pārējām ideāli satikām.
Mani laikam visvairāk kaitina tādas, kas, piemēram, kā Judža, Strūberga gadījumos uzreiz metas komentēt un aizstāvēt vīrieti, jo tas ir vienīgais, kam viņām dzīvē vērtība.
Man ir sanācis tā, ka man sākot ar vidusskolu un tad 2 augstskolās vienmēr apkārt bijušas sievietes, līdz ar to, man ļoti daudz kontaktu, draudzeņu sava dzimuma vidū. Es neizjūtu vajadzību ar viņām konkurēt. Arī pie ārstēm, frizierēm utt izvēlos iet labāk pie sievietēm. Nezinu, tas mans komforta līmenis. Man nav dzīvē nekad bijušas problēmas ar vīriešiem, bet man tā nav tik organiska vide kā sievietes.

Jā, saprotu tavu situāciju, man tieši pēc pieredzes pretēji. Šobrīd strādāju būvniecības nozarē, kur gandrīz 80-90% vīriešu, un ar tiem ir tik viegli, bet ar atlikušo daļu sievietēm ir ļoti grūti sastrādāties ( bet vajag). Par visu sūdzas - man paveicies, ka esmu tā kurai to dara, nevis tā par kuru, bet tik un tā, sajūta, ka vai nu katru dienu katrai kaut kas sāp, vai krenķis privātā dzīvē, vai krenķis jo kaut lkas nepatīk, vai kaut kas nav pa prātam utt.
Es absolūti organiskāk jūtos ar vīriešiem, tur viss ir tieši un skaidri- darbs ar prvāto netiek jaukts. Ja esam draugi ārpus projekta, tad, kad piemēram esam sapulcē un ja neesmu ko izdarījusi vai otrs, varam tieši to arī izrunāt, nevis piesegt, jo darbs ir darbs un privātās patikas ir cits lauciņš.
Pietam, tās intereses pārklājas, itkā baigais sīkums kā piemērs, bet piemēram nord pool cenas šodien augšā, kad pasaku ko tādu dāmām uz mani skatās 4 izbrīnītas acis no sērijas, kas tas ir un ko tas nozīmē, savukārt, ar puišiem ir tā, ka viens jau kaut kādu statistiku sev mājās ekselī sametis, otrs redzējis, trešais pats man atsūta info. Un man kaut kā liekas, ka to ikdienu sievietes sarezģī. Tas nav slikti, bet vienkārši daudz sarezģītāk.
30.08.2024 16:23 |

Reitings 607
Reģ: 13.06.2024
Tas, ko nesaprotu šīs tēmas sakarā, ir tas, kāpēc obligāti jāmēģina sevi piespiest izkāpt ārā no kaut kādas savas komforta zonas un darīt to, ko nevēlies darīt. Priekš kam? Man personīgi arī vienmēr bijušas daudz labākas attiecības tieši ar vīriešiem. Tādas īstas draudzenes tā nekad īsti arī nav bijušas. Jā, skolas laikos bija kaut kādas ciešākas draudzības, bet tās visas pagaisa tiklīdz vidusskola beidzās un sākās pieaugušo dzīve. Viņas izlēma par labu ģimenei un bērniem, es - pasaules iepazīšanai. Šad tad viena otru vēl apsveicam kaut kādos svētkos, bet visādi citādi sajūta, ka runāju ar pilnīgi svešiem cilvēkiem, jo mūs vairs nevieno nekādas kopīgas intereses. Ar saviem vīriešu dzimuma draugiem vieno daudz vairāk kopīgu lietu - kopā ejam uz bāriem, dzeram alu, apmeklējam sporta pasākumus, interesējamies par automašīnām, kopā ejam tetovēties, skeitojam, braukājam uz smagās mūzikas koncertiem utt.. Vēl neesmu savā dzīvē satikusi nevienu sievieti ar kuru varētu darīt visu to pašu. Bet tas, ko esmu sapratusi, ir tas, ka man ir labi tā, kā ir un ka manī pat nav vēlme sev atrast labāko draudzeni. Nu, ja reiz notiks tāds brīnums, ka sastapšu kādu sievieti, kura būs tikpat traka kā es un kurai būs tādas pašas intereses kā man, tad par to tikai priecāšos, bet visādā citādā ziņā nejūtu vajadzību sev meklēt draudzenes, jo man jau ir labi draugi. Atšķirība tikai tā, ka vīrieši.
30.08.2024 17:03 |

Reitings 1110
Reģ: 13.12.2023
Manuprāt, cilvēks, kuram ir grūti nodibināt kaut kādu, kaut virspusēju, kontaktu ar konkrēta dzimuma pārstāvi, ir staigājošs red flag.
Esmu arī dzīvē sastapusi tādas sievietes, kuras draudzējas tikai ar vīriešiem, un viņām visām ir dziļi kompleksi. Nenormāli algst vīriešu uzmanību, pat, ja tā ir tikai čomiska. Daddy issues. Bail no konkurences. Arī, iespējams, pati ir neciešami garlaicīga, un domā, ka draudzība tikai ar vīriešiem viņu kaut kā padara interesantāku. Nu te var rakt un rakt.
Tāpēc jāuzdod sev jautājumi. Jo agri vai vēlu šī neirožu buķete sāks traucēt.
30.08.2024 17:25 |

Reitings 1864
Reģ: 05.07.2024
Var jau runāt par daddy issues, kompleksiem un vēl sazin ko, bet no savas pieredzes - pati strādāju vīriešu kolektīvā, vasaras sezonā pievienojas vēl 3-4 sievietes, godīgi - ar katru gadu arvien lielākas čūskas. Runā kā gribi, centies būt draudzīga, atsaucīga, bet tāpat aiz muguras notiek shēmas. Man tas arī savā ziņā riebumu pret sievietēm raisa, bet man ir mans dāmu burbulis ar kurām ir labas attiecības un čūskas tur netiek ielaistas.
30.08.2024 17:39 |

10 gadi
Reitings 3753
Reģ: 29.01.2009
Diabolus @ 30.08.2024 17:25
Manuprāt, cilvēks, kuram ir grūti nodibināt kaut kādu, kaut virspusēju, kontaktu ar konkrēta dzimuma pārstāvi, ir staigājošs red flag.
Esmu arī dzīvē sastapusi tādas sievietes, kuras draudzējas tikai ar vīriešiem, un viņām visām ir dziļi kompleksi. Nenormāli algst vīriešu uzmanību, pat, ja tā ir tikai čomiska. Daddy issues. Bail no konkurences. Arī, iespējams, pati ir neciešami garlaicīga, un domā, ka draudzība tikai ar vīriešiem viņu kaut kā padara interesantāku. Nu te var rakt un rakt.
Tāpēc jāuzdod sev jautājumi. Jo agri vai vēlu šī neirožu buķete sāks traucēt.

O, jā, lien vīriešu forumos un plikšķina acis. Vīrieši, skaidra lieta, uzreiz kā pāvi, ir kam izrādīties. 😛
Jā, es tā padomāju, ar tām sievietēm, kas gribētu ar manu vīrieti čomoties un iet dzert alu un tetovēties, ar tām man gan laikam nesaskan. Kāpēc, jo viņas nejūt robežas. Ja vīrietim uzrodas jauna sieviete, viņas nespēj apstāties un grib nostiprināt savas pozīcijas.
Bet nu tā, cilvēki dažādi, katram savs komforta līmenis. Ir ok tikties un darboties kopā ar sev simpātiskiem ļaužiem. Ja tas sāk izvērsties kā kaut kāda traka paranoja, kas jau traucē dzīvot, tad gan jāmeklē palīdzība.
30.08.2024 17:42 |

Patīk
Reitings 2107
Reģ: 03.11.2023
brunettte @ 30.08.2024 17:39
Var jau runāt par daddy issues, kompleksiem un vēl sazin ko, bet no savas pieredzes - pati strādāju vīriešu kolektīvā, vasaras sezonā pievienojas vēl 3-4 sievietes, godīgi - ar katru gadu arvien lielākas čūskas. Runā kā gribi, centies būt draudzīga, atsaucīga, bet tāpat aiz muguras notiek shēmas. Man tas arī savā ziņā riebumu pret sievietēm raisa, bet man ir mans dāmu burbulis ar kurām ir labas attiecības un čūskas tur netiek ielaistas.

Man ir bijusi pieredze augstskolās, kur kursa meitenes bija super, nekādu stulbo gājienu. Ar tādu nostāju gāju arī uz darba vietu, bet tur gan bija riebīgi. Virspusēji viss ok, bet ik pa laikam visādi pretīgi izgājieni. Nošokējos toreiz.
Sievietes ir dažādas, vīrieši ir dažādi 🤷‍♂️
30.08.2024 19:03 |

Patīk
Reitings 2107
ratched @ 30.08.2024 16:23

Jā, saprotu tavu situāciju, man tieši pēc pieredzes pretēji. Šobrīd strādāju būvniecības nozarē, kur gandrīz 80-90% vīriešu, un ar tiem ir tik viegli, bet ar atlikušo daļu sievietēm ir ļoti grūti sastrādāties ( bet vajag). Par visu sūdzas - man paveicies, ka esmu tā kurai to dara, nevis tā par kuru, bet tik un tā, sajūta, ka vai nu katru dienu katrai kaut kas sāp, vai krenķis privātā dzīvē, vai krenķis jo kaut lkas nepatīk, vai kaut kas nav pa prātam utt.
Es absolūti organiskāk jūtos ar vīriešiem, tur viss ir tieši un skaidri- darbs ar prvāto netiek jaukts. Ja esam draugi ārpus projekta, tad, kad piemēram esam sapulcē un ja neesmu ko izdarījusi vai otrs, varam tieši to arī izrunāt, nevis piesegt, jo darbs ir darbs un privātās patikas ir cits lauciņš.
Pietam, tās intereses pārklājas, itkā baigais sīkums kā piemērs, bet piemēram nord pool cenas šodien augšā, kad pasaku ko tādu dāmām uz mani skatās 4 izbrīnītas acis no sērijas, kas tas ir un ko tas nozīmē, savukārt, ar puišiem ir tā, ka viens jau kaut kādu statistiku sev mājās ekselī sametis, otrs redzējis, trešais pats man atsūta info. Un man kaut kā liekas, ka to ikdienu sievietes sarezģī. Tas nav slikti, bet vienkārši daudz sarezģītāk.

Nu skaidrs, tu jūties gudrāka, interesantāka, saturīgāka par visām citām sievietēm un tev patīk, ka vīrieši to pamana. Bet padomā kārtīgi kāpēc tas tā ir?
Es jau iepriekš rakstīju, nu tas ir pilnīgi neiespējami, ka esi vienīgā tāda gudrā un jēdzīgā.
30.08.2024 19:05 |

Reitings 1925
Reģ: 11.04.2023
Draudzība un sieviešu kolektīvi ir divas dažādas lietas 😁 Jaunībā pāris gadus strādāju sieviešu kolektīvā.. Visjautrāk pēc darba tusiem vairākus mēnešus vāras kura lielākā dzērāja, cūka un mauka.
Kāpēc, jo viņas nejūt robežas. Ja vīrietim uzrodas jauna sieviete, viņas nespēj apstāties un grib nostiprināt savas pozīcijas.

Šis attiecas uz abiem dzimumiem.
30.08.2024 21:18 |

Patīk
Reitings 2107
akul12 @ 30.08.2024 21:18
Draudzība un sieviešu kolektīvi ir divas dažādas lietas ? Jaunībā pāris gadus strādāju sieviešu kolektīvā.. Visjautrāk pēc darba tusiem vairākus mēnešus vāras kura lielākā dzērāja, cūka un mauka.
Šis attiecas uz abiem dzimumiem.

Jupp, manā pieredzē arī ir aprunāšana mēnesi pēc balles cik kura bija piedzērusies. 😀
Laikam darba kolektīvs ir kaut kāda īpaša augsne fufelim 😄
30.08.2024 21:30 |

Reitings 1925
Laikam darba kolektīvs ir kaut kāda īpaša augsne fufelim 😄

Ja vien darbā nav ļoti stingra disciplīna vai ļoti nopietna vieta, tad darba vieta ir turpinājums skolas perifērijām tikai jau ar pieaugušajiem.
30.08.2024 21:57 |

Reitings 607
Nu, re, atliek kādam padalīties ar savu pieredzi, kā uzreiz sarodas tie, kuri gatavi diagnozes uzstādīt: sievietes, kuras draudzējas ar vīriešiem, ir staigājoši "red flags", visām ir dziļi kompleksi, "daddy issues", bailes no konkurences, neirožu buķetes, nejūt robežas, nespēj apstāties, grib nostiprināt savas pozīcijas utt.,utjp.. Nezinu vai šo komentāru autores vispār saprot to, cik ironiski ir viņu komentāri šīs tēmas sakarā. Jo ar saviem komentāriem viņas vēl jo vairāk pierādīja to, ka tēmas autorei ir pilnīga taisnība un ka ar vīriešiem draudzēties ir lielāka jēga, kā sievietēm. Jo, redz, atliek kādai uzrakstīt, ka viņa labāk jūtas, draudzējoties ar vīriešiem, kā uzreiz sarodas pašpasludinātās psiholoģes, kuras sāk pilnīgi svešiem cilvēkiem, kurus viņas vispār nepazīst, uzstādīt diagnozes, atgremojot kaut kādos sieviešu žurnālos izlasītas frāzes. Nu, protams, protams, visas sievietes, kuras labprātāk vēlas draudzēties ar vīriešiem, ir ar putniem, visām ir kompleksi, visām ir bērnības traumas, neirozes, dziļi kompleksi un vēl nezin kas. Šis ir vēl viens no iemesliem, kādēļ dodu priekšroku draudzībai ar vīriešiem, jo neviens vīrietis, ar kuru savas dzīves laikā esmu draudzējusies, nekad nav gvelzis tādu stulbumu.
30.08.2024 22:05 |

10 gadi
Reitings 3753
Reģ: 29.01.2009
Džinga @ 30.08.2024 21:30

Jupp, manā pieredzē arī ir aprunāšana mēnesi pēc balles cik kura bija piedzērusies. ?
Laikam darba kolektīvs ir kaut kāda īpaša augsne fufelim ?

Nu nevajag darba ballēs kost nemērā. Bija gan tāda statistika, ka visvairāk atlūgumi UK tiekot saņemti pēc Ziemassvētku balles. 😀
30.08.2024 22:05 |

Reitings 1925
IceCream @ 30.08.2024 22:05

Nu nevajag darba ballēs kost nemērā. Bija gan tāda statistika, ka visvairāk atlūgumi UK tiekot saņemti pēc Ziemassvētku balles. ?

Ja šmiga pa brīvu, tad grēks nedzert, bieži vien darba tusi vienīgā reize, kad darbadevējs neskaita kapeikas un pat noīrējis banketu zāli kādā kafejnīcā ar normālu ēdienu un pusdargiem dzeramajiem.
30.08.2024 22:26 |

Reitings 1110
ronnie @ 30.08.2024 22:05
Nu, re, atliek kādam padalīties ar savu pieredzi, kā uzreiz sarodas tie, kuri gatavi diagnozes uzstādīt: sievietes, kuras draudzējas ar vīriešiem, ir staigājoši "red flags", visām ir dziļi kompleksi, "daddy issues", bailes no konkurences, neirožu buķetes, nejūt robežas, nespēj apstāties, grib nostiprināt savas pozīcijas utt.,utjp.. Nezinu vai šo komentāru autores vispār saprot to, cik ironiski ir viņu komentāri šīs tēmas sakarā. Jo ar saviem komentāriem viņas vēl jo vairāk pierādīja to, ka tēmas autorei ir pilnīga taisnība un ka ar vīriešiem draudzēties ir lielāka jēga, kā sievietēm. Jo, redz, atliek kādai uzrakstīt, ka viņa labāk jūtas, draudzējoties ar vīriešiem, kā uzreiz sarodas pašpasludinātās psiholoģes, kuras sāk pilnīgi svešiem cilvēkiem, kurus viņas vispār nepazīst, uzstādīt diagnozes, atgremojot kaut kādos sieviešu žurnālos izlasītas frāzes. Nu, protams, protams, visas sievietes, kuras labprātāk vēlas draudzēties ar vīriešiem, ir ar putniem, visām ir kompleksi, visām ir bērnības traumas, neirozes, dziļi kompleksi un vēl nezin kas. Šis ir vēl viens no iemesliem, kādēļ dodu priekšroku draudzībai ar vīriešiem, jo neviens vīrietis, ar kuru savas dzīves laikā esmu draudzējusies, nekad nav gvelzis tādu stulbumu.

Tikai nesāc raudāt. Nezinu, kāpēc tas tevi tā aizskar (zinu gan, bet… 😝)
30.08.2024 23:30 |

Reitings 607
Diabolus @ 30.08.2024 23:30

Tikai nesāc raudāt. Nezinu, kāpēc tas tevi tā aizskar (zinu gan, bet… ?)

Oi, nē, tici man, mani Tavs komentārs neaizskar. Tieši pretēji: nāk smiekli par pašpasludinātām psiholoģēm, kuras uzskata, ka visu zina labāk par pilnīgi svešu cilvēku dzīvi. Nezinu, kas atsevišķās sievietēs rada vēlmi it visā meklēt kaut kādus zemūdens akmeņus, bet viss, ko varu pateikt, ir tas, ka uzskatu, ka diagnožu uzstādīšana cilvēkiem, par kuriem vispār neko nezini, arī ir diagnoze. 🙃
30.08.2024 23:52 |

Reitings 1110
ronnie @ 30.08.2024 23:52

Oi, nē, tici man, mani Tavs komentārs neaizskar. Tieši pretēji: nāk smiekli par pašpasludinātām psiholoģēm, kuras uzskata, ka visu zina labāk par pilnīgi svešu cilvēku dzīvi. Nezinu, kas atsevišķās sievietēs rada vēlmi it visā meklēt kaut kādus zemūdens akmeņus, bet viss, ko varu pateikt, ir tas, ka uzskatu, ka diagnožu uzstādīšana cilvēkiem, par kuriem vispār neko nezini, arī ir diagnoze. ?

Neaizskar, protams. Un tieši tāpēc tu raksti tādus palagus, nobeidzot savu sacerējumu ar “meitenes ir kakas, vēēē” 😂
Bet es tikai nesaprotu vienu…tad, kad tu aizej uz bāru vai uz koncertu, tu tur nekad apkārt neredzi nevienu sievieti? Vai arī problēma slēpjas tajā, ka tās sievietes nekad neaizpildīs to tavu uzmanības trūkumu, kurš ir Mariannas dziļvagas apmērā?
31.08.2024 00:02 |

Reitings 607
Diabolus @ 31.08.2024 00:02

Neaizskar, protams. Un tieši tāpēc tu raksti tādus palagus, nobeidzot savu sacerējumu ar “meitenes ir kakas, vēēē” ?
Bet es tikai nesaprotu vienu…tad, kad tu aizej uz bāru vai uz koncertu, tu tur nekad apkārt neredzi nevienu sievieti? Vai arī problēma slēpjas tajā, ka tās sievietes nekad neaizpildīs to tavu uzmanības trūkumu, kurš ir Mariannas dziļvagas apmērā?

Jā, es bieži rakstu "palagus", jo ne vienmēr to, ko vēlos savā komentārā pateikt, varu izdarīt pāris rindiņās. Taču to, ka kādā no saviem "palagiem" es būtu teikusi, ka "meitenes ir kakas", gan izdomāji tieši Tu, jo nevienā no saviem komentāriem neko tādu neesmu teikusi.
Es, protams, varētu atbildēt arī uz sekojošo jautājumu, ja tas būtu uzdots normāli, taču, ja kopā ar jautājumu seko kārtējie no pirksta izzīstie fakti par mistisku uzmanības trūkumu, kuru man piedēvē tikai tāpēc, ka manā draugu lokā ir vīrieši, netaisos tērēt savu laiku, atbildot cilvēkam, kurš citiem uzstāda diagnozes un nezin kāpēc tik pārspīlēti un asi reaģē uz faktu, ka sievietes var gribēt draudzēties ar vīriešiem.
Nezinu, varbūt esmu dīvaina, bet visu dzīvi esmu uzskatījusi, ka cilvēkiem jāpavada laiks to cilvēku klātbūtnē, kuru klātbūtnē tie jūtas komfortabli. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka, ja cilvēkus vieno kopīgas intereses un starp šiem cilvēkiem ir īpaša saikne, pilnīgi nenozīmīgs ir tas fakts, kāds ir šo cilvēku dzimums. Skan loģiski, ne tā? Bet, protams, katru reizi šāda tipa diskusijās būs kāds, kurš draudzību starp pretējā dzimuma pārstāvjiem uzskatīs par anomāliju un centīsies to izskaidrot ar pagātnes traumām, uzmanības trūkumiem, kompleksiem vai vēl nez ko. Savukārt man paliek skumji, kad aizdomājos par šiem cilvēkiem un saprotu, ka viņiem ir tik šaura domāšana, ka pretējā dzimuma draugi viņu acīs automātiski ir kaut kas nedabīgs, nenormāls, nepareizs. No sirds novēlu reiz atvērt prātus, izkāpt no sava mazā, stereotipiskā burbuļa un pārstāt dzīvot aizspriedumos.
Vairāk komentārus šajā diskusijā nerakstīšu, jo redzu, ka ne visi cilvēki ir gatavi normālai diskusijai.
31.08.2024 01:43 |

Reitings 1925
draudzību starp pretējā dzimuma pārstāvjiem uzskatīs par anomāliju

Ir dažāda tipa draudzības, bet vīrieša lomu "labākās draudzenes" statusā par neveselīgu uzskata pat daļa psihologu un attiecību speciālistu. Īpaši sievietei esot attiecībās vai laulībā.
Pat pieņemot, ka draugam vīrietim neinteresē ielīst biksītēs, šī draudzība paņem daļu emocionālo saikni no attiecībām, kas var negatīvi ietekmēt attiecības ar partneri vai vīru.
Tāpat dzīvē pierādas, ka vīrieškārtas draugi parasti uzrodas jaunām sievietēm var tikai minēt, kāpēc šie vīrieši nedraudzējas ar pensionārēm ar kurām sakrīt hobiji un sarunas? Jo draudzībai pēc teorijas nav vecuma ierobežojuma.
31.08.2024 07:03 |

Reitings 3344
Reģ: 05.09.2023
Hujova, ja cilvēks nav iemācījies būt atklāts vismaz pats pret sevi.
Autore - nav jālien no komforta zonas ārā ja negribas. Kapēc sevi piespiest kaut kā dzīvot?
31.08.2024 11:59 |

Reitings 1110
ronnie @ 31.08.2024 01:43

Jā, es bieži rakstu "palagus", jo ne vienmēr to, ko vēlos savā komentārā pateikt, varu izdarīt pāris rindiņās. Taču to, ka kādā no saviem "palagiem" es būtu teikusi, ka "meitenes ir kakas", gan izdomāji tieši Tu, jo nevienā no saviem komentāriem neko tādu neesmu teikusi.
Es, protams, varētu atbildēt arī uz sekojošo jautājumu, ja tas būtu uzdots normāli, taču, ja kopā ar jautājumu seko kārtējie no pirksta izzīstie fakti par mistisku uzmanības trūkumu, kuru man piedēvē tikai tāpēc, ka manā draugu lokā ir vīrieši, netaisos tērēt savu laiku, atbildot cilvēkam, kurš citiem uzstāda diagnozes un nezin kāpēc tik pārspīlēti un asi reaģē uz faktu, ka sievietes var gribēt draudzēties ar vīriešiem.
Nezinu, varbūt esmu dīvaina, bet visu dzīvi esmu uzskatījusi, ka cilvēkiem jāpavada laiks to cilvēku klātbūtnē, kuru klātbūtnē tie jūtas komfortabli. Vienmēr esmu uzskatījusi, ka, ja cilvēkus vieno kopīgas intereses un starp šiem cilvēkiem ir īpaša saikne, pilnīgi nenozīmīgs ir tas fakts, kāds ir šo cilvēku dzimums. Skan loģiski, ne tā? Bet, protams, katru reizi šāda tipa diskusijās būs kāds, kurš draudzību starp pretējā dzimuma pārstāvjiem uzskatīs par anomāliju un centīsies to izskaidrot ar pagātnes traumām, uzmanības trūkumiem, kompleksiem vai vēl nez ko. Savukārt man paliek skumji, kad aizdomājos par šiem cilvēkiem un saprotu, ka viņiem ir tik šaura domāšana, ka pretējā dzimuma draugi viņu acīs automātiski ir kaut kas nedabīgs, nenormāls, nepareizs. No sirds novēlu reiz atvērt prātus, izkāpt no sava mazā, stereotipiskā burbuļa un pārstāt dzīvot aizspriedumos.
Vairāk komentārus šajā diskusijā nerakstīšu, jo redzu, ka ne visi cilvēki ir gatavi normālai diskusijai.

Es tev neesmu diskusiju parādā. Ja jau tāpat, rakstot komentāru, iztērēji savu dārgo laiku, varēji vismaz atbildēt uz manu jautājumu. Tā vietā salēji kārtējo ūdentiņu.
Viss, ko es cenšos pateikt - var būt draugi vīrieši. Man arī ir. Bez mana vīra pasaulē ir arī citi vīrieši, ar kuriem saskan viedoklis un intereses. Bet, ja draugos ir tikai vīrieši, tas ir pick me sindroms. Gan ar laiku sapratīsi. Kā Akul raksta, tas būs ap to laiku, kad tetovējumi sāks izplūst 🤘
31.08.2024 12:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits