Dovana @ 24.07.2024 20:16No kurienes Tu izrāvi, ka mocis sāka grimt? Viņš ja pareizi saprotu noslāpa. Es neredzu nekādu starpību kurš ko glāba vai neglāba. Salasījusies bija 16 cilvēki asu izjūtu cienītāji/pašnāvnieki, kuri nedomāja ne par vienu! Tad kādēļ tagad visas ziņas un visi tīkli aizņemti ar viņiem. Vētrā dzinās, pavadošais transp, nav, krasta apsardzei neziņo, apģērbs nemanāms, gps raidītāji nav. Dabīgais atbirums!
Nez vai tam ir nozīme savs vai svešs, piedod, bet savādāk es to nosaukt nevaru! Tā nav vienkārša bezatbildība. Es uzskatu, ka braucienā devās 16 sazombēti pašnāvnieki, vismaz tādā kāds viņš tika noorganizēts!. Tā ir laika prognoze uz to dienu:daizy @ 24.07.2024 20:24
Izraut neizrāvu, bet informācija no cilvēka, kas ir draugos ar kompāniju.
Par ziņu apjomu medijos gan nevarēšu komentēt.
Ja jums pašai ar zināmu cilvēku tā notiktu, diez vai teiktu - ai, dabīgais atbirums. Bet pieņemu, ka katram tas empātijas līmenis savādāks.
Jā, paši rīkojās bezatbildīgi un nesaprotami, piekrītu, bet tomēr žēl puišu un viņu ģimenes.
Dovana @ 25.07.2024 12:36Sofiko Tvauri
прошу не делать никаких выводов на данном этапе. Люди, в экстренных ситуациях, руководствуются инстинктом самосохранения. Это раз. В то время волн не было. Погода только начала меняться. Потом поднялись волны до 2ух метров. Было оранжевое предупреждение.
Было сложно даже спасателям что-то разглядеть в темной воде. Мы попали в подобные погодные условия, возвращаясь с острова в Ригу. Страшно было всем!
Молитесь за Серго. И направляйте туда всю свою любовь и энергию. Не тратьте ее зря. Это не поможет в данной ситуации. А Серго сейчас нужна вера, любовь и удача ??????благодарю всех за участие.
Дай Бог, найдем ??
Šis ir viņa māsas komentārs! Jaroslavas lapā. Sekojošais teikums no teksta, man liek domāt, ka viņiem tur visiem bija sacensības kurš ātrāk noķers nāvi! Acīmredzot viņiem tie bija pat regulāri brraucieni uz un no salas vētras laikā.
Мы попали в подобные погодные условия, возвращаясь с острова в Ригу. Страшно было всем!
Interesanti ko Jūs domājat par šo teikumu?
Jā protams viņa atbildēja vienam babulim kura pieprasīja visus nopratināt. Es to visu sapratu un saprotu, bet uzkāros uz to vienu teikumu, ka viņa pati ir bijusi, peldējusi jau no salas tādos apstākļos! Bail esot bijis visiem, tātad ne viens un ne 2 cilv. , bet atkal grupa vētrā! Ja bija bail visiem, kādēļ jābrauc atkārtoti🙈Mrs.True @ 25.07.2024 13:01
Lasi starp rindām. Šo komentāru viņa uzrakstīja kādam, kurš prasīja, kāpēc Jevgēnijs izpeldēja, bet Sergo ne, kāpēc abi kopā neturējās.
Nolasīju vienu - Jevgēnijs domāja tikai par sevi un visiem spēkiem arī izpeldēja. Atklātā jūrā viņš nekādi Sergo palīdzēt nevarēja. Tie, kam bijusi darīšana ar slīkstošajiem, sapratīs.
Tagad viņš sevi par to šausta un tāpēc nekur publiski neizsakās, kas tur notika un kā viņi ar Sergo jūrā pazaudējās.
Kaut kur bija teikts, ka Sergo reāli neesot bijis spēka aizpeldēt tos 3 km līdz Roņu salai. Jāņem vērā, ka iepriekšējā dienā viņš bija atlidojis uz Latviju no Londonas. Pārlidojumi jau arī paņem spēku. Bet viņš nākošās dienas rītā jau metās riskantā pašnāvnieku braucienā.
Dovana @ 25.07.2024 12:36Sofiko Tvauri
прошу не делать никаких выводов на данном этапе. Люди, в экстренных ситуациях, руководствуются инстинктом самосохранения. Это раз. В то время волн не было. Погода только начала меняться. Потом поднялись волны до 2ух метров. Было оранжевое предупреждение.
Было сложно даже спасателям что-то разглядеть в темной воде. Мы попали в подобные погодные условия, возвращаясь с острова в Ригу. Страшно было всем!
Молитесь за Серго. И направляйте туда всю свою любовь и энергию. Не тратьте ее зря. Это не поможет в данной ситуации. А Серго сейчас нужна вера, любовь и удача ??????благодарю всех за участие.
Дай Бог, найдем ??
Šis ir viņa māsas komentārs! Jaroslavas lapā. Sekojošais teikums no teksta, man liek domāt, ka viņiem tur visiem bija sacensības kurš ātrāk noķers nāvi! Acīmredzot viņiem tie bija pat regulāri brraucieni uz un no salas vētras laikā.
Мы попали в подобные погодные условия, возвращаясь с острова в Ригу. Страшно было всем!
Interesanti ko Jūs domājat par šo teikumu?
Tad vētras vairs nebija. Tā drīzāk ir bijusi cita reize ar ūdens močiem, Bet var būt tiešām kļūdos. Pilnībā pieļauju, ka Tev ir taisnība😉eziic @ 25.07.2024 19:09
Es sapratu, ka tas ir bijis saistībā, ka braukuši ar meklētāju grupu atpakaļ no Roņu salas no meklēšanas darbiem un atpakaļceļā pārsteiguši slikti laika apstākļi, tādā ziņā, ka arī viņa tagad saprot, kā brālis ir juties.
Auderu tik ātri arī neatrada bija 10 diemas. Var jau arī nekad neatrast😢 Es arī redzēju tur jau dažs labs bija sašūmējies kā nu tik svarīgu info Jevgēnijs nav paziņojis. Daudzi komenti jau padzēsti. Nu tas neko nemainītu, ja Igauņi atrastu tāpat ziņotu uz LV jo pase mūsu un visi jau tāpat zina kas tiek meklēts. Pasei te nav nekādas vairs nozīvmes.eziic @ 27.07.2024 11:13Lasīju facebook Sergo (Sergeja) mammas Naias un māsas Sofiko ierakstus, parādījusies informācija no Jevgenija, ka:
"Svarīga informācija:
Sergo jābūt diviem telefoniem, un pasei uz Jevgeņija Klints vārda!
Он рассказал, когда Серго Тваури лодка начал тонуть, он быстрее достал документи, телефони и кинул у Серго брюху. Если нашли наверное думают что он Женя."
Dod Dievs, kaut beidzot rastos skaidrība šajā situācijā. Salīdzinoši Aigi Auderu atrada salīdzinoši ātri. Šeit neziņa kopš 13. jūlija, šodien jau 2 nedēļas riņķī.
Dovana @ 30.07.2024 21:19Netālu no Garciema pludmales atrasts līķis. Visticamāk, tas ir pazudušais Sergejs. Laikam beidzot ayrada.
Pilnībā piekrītu, līdzjūtība tuviniekiem.huitzitzilin @ 30.07.2024 21:24
Labi ka tā…. Zel, protams, bet vismaz jūra atdeva un nezina ir beigusies.
Kurā žurnālā?lauku bāba @ 12.09.2024 11:55Šodienas žurnālā Ir var izlasīt Jevgeņija stāstu.. Baisi..