Dovana @ 23.07.2024 18:52Esot slimnīcā, nezinu vai vēl tagad, sākumā solīja, ka prom no turiemes nebrauks kamēr neatradīs. Man izskatās, ka tur visi tie dižie draugi kas bija kopā ir pašķīduši katrs uz savu pusi! Vai tad viņi vispār kādu meklēja? Tā Roņu sala tak galīgi maza 10 km2, 5 km garumā vizinoties jau krasta tuvumā čali būtu atraduši! Uz katru degunu 350 metri liels attālums pārskatāms! Tas Jevgēnijs pats izpeldēja, ja tie dižie draugi 15 gab. ar saviem močiem būtu meklējuši pa salas apkārtni viņi būtu viņu vismaz no ūdens izcēluši! Saule tagad vēl aust diezgan agri! Tiem čaļiem vispār kaut kas galvā trūkst, tas Jevgēnijs bija vispār braucis ar moci ne tikai kurš nav kārtībā, bet kuram pplastmasas purns mocim sadauzīts!? Jaroslava Tomasevica fb paskatieties bildes zem posta kur meklē kaut kādu detaļu melnu plastmasiņu? no Jevgēnija moča! Paskatieties komentārus un tās moča bildes, kāds sākotnēji apdauzītais mocis! Kādēļ viņa visu laiku uzsver, ka Sergo mocis piemērots tādiem attālumiem?? varbūt jāsāk ar nosodījumu beidzot, ka visi 16 kukū bija! Es tagad saprotu ko pa īstam nozīmē dabīgais atbirums! Tur ne tikai tie čaļi dīvaini, bet radi draugi arī meklē dzīvu, nu kādu dzīvu? Ja būs dzīvs pats atradīsies, ja labākajā gadījumā izskalojās vai izpeldēja pavisam mazapdzīvotā esti saliņā! Nedēļu jau sen noteikti dzīvs nav! Smadzenes tur visiem jāmeklē ne maza plastmasiņa no Jevgēnija moča
Protams, ka Audera dēlam tā ir dziļa sāpe! Kuras ir radītas no bezatbildīgas rīcabas pret sevi, bet galvemais jau saviem tuviniekiem!😔 Ar močiem tur vispār bez pavadošā transporta nav jālien. Vētras laikā tur tak viļņi var būt 3 metri un pat 5! Viņiem vēl reāli paveicās, ka vētra sākās diezgan netālu no krasta, ne ceļa vidū! Apbrīnoju to cilvēku lojalitāti, visi tā pārdzīvo tā meklē, bet kādēļ neviens nemosoda šo pasākumu!Mrs.True @ 23.07.2024 21:55
Ļoti reālistisks notikuma vērtējums.
Saprastu, ja 16 jaunieši tā ap 20 gadu veci, sadomātu rītā pirms negaisa laist uz Roņu salu no Kaltenes, bet ne jau veči pāri 30it un 40it, kam ģimenes un bērni mājās. Tajā vecumā jau jābūt sajēgai, ka jūrā ar moci brauc spilgtā tērpā un ar GPS aprīkojumu - kā minimums. Acīmredzot šie mazākumtautības tirliņi NEKO nebija ne dzirdējuši, ne lasījuši par Audera traģēdiju nieka 5 gadus atpakaļ turpat netālu.
Starp citu, Audera dēls bija FB pieteicies ar dronu meklēt Sergio... Viņš saprot, ko nozīmē tāda traģēdija.
Ļoti iespējams, ka tur arī alkohola klātbūtne tajā rītā bijusi, varbūt promillēs nenozīmīga, bet pietiekama, lai vieglprātīgs bara instinkts visus sadzītu uz ūdensmočiem dragāt pāri jūrai negaisa laikā.
Apbrīnoju to cilvēku lojalitāti, visi tā pārdzīvo tā meklē, bet kādēļ neviens nemosoda šo pasākumu!
Dovana @ 23.07.2024 23:25Tieši tā dabiskā atlase! To Jevgēnija sadauzīto moci ar kādu devās ceļā, vispār bez komentāriem! Kādam atliek ierakstīt objektīvu komentāru, kā visi metās knābāt nost!? es piemēram nesaprotu kādēļ tur tajos īpaši radu komentāros pēkšņi visi lūdz Dievu?? tur prāts sen bija visiem kopīgi priekš viņiem jālūdzās! Lai atjēgtos tur laikam visiem bija jāapslīkst! Kaut kāda viņiem tur visiem neadekvāta masu psihoze un gaisotne?
Jābāž acīs riktīgi tas fakts, cik valstis un kādus līdzekļus uz vieņiem tērē, cik cilvēki ir laiku tērējuši! Kādēļ par to nerunā? Tas pats Audera draugs pārmeta, ka nemeklē vai slikti meklē! Ģimene gan mamuprāt par šo neko nekomentēja! Te jau arī uzskata, ka meklēt ir pienākums un galvenais dzīvu! Kas tie par jēliem komentāriem ar to Dieva lūgšanu? Kàds Dievs ja viñi paši nāvei pakaļ skrien! Nav cilvēcīgāk šos līdzekļus iztērēt uz slimniem cilvēciņiem kuri grib dzīvot un lūdz Dievam veselību, ne tērēt naudu uz tādiem kā šitie?
Es jau pamèğinàju zem pāris postiem ierakstīt ko domāju, tak man privāti no feikiem profiliem jēlības sāka rakstīt🙈 tā it kā es nepareizi kaut ko būtu uzrakstījusi! Man tā Dieva būšana tajos radu postos un zem draudzenes Jaroslavas Tomasevicas postiem galīgi nav saprotama un tiešām neiet kopā ar palīdzības lūgšanu t.sk. Ziedojumiem meklēšanai! Kaut viens no tiem radiem draugiem skaidri gaiši atzītu čaļi pie visa paši vainīgi un labi, ka beidzās viss tikai ar vienu!ronnie @ 24.07.2024 01:19
Pilnībā piekrītu! Bet, kā kaut kur publiski atļaujies paust šādu viedokli, tā uzreiz skaities ļaunais. Bet tā reāli ir taisnība! Un, jā, tas ir tik ironiski, ka daudzi tādos brīžos lūdz Dieviņu, bet tajā pašā laikā cer uz palīdzības dienestiem un līdzcilvēkiem, kuri varētu palīdzēt atrast pazudušo personu. Nu, ja jau lūdzas Dieviņam, tad lai arī viss paliek Dieva rokās. Ja reiz pazuda, tad tāds arī bija Dieva plāns, vai ne tā? Laikam paši nesaprot to, kādās pretrunās nonāk paši ar sevi.
Dovana @ 24.07.2024 01:32Es jau pamèğinàju zem pāris postiem ierakstīt ko domāju, tak man privāti no feikiem profiliem jēlības sāka rakstīt? tā it kā es nepareizi kaut ko būtu uzrakstījusi! Man tā Dieva būšana tajos radu postos un zem draudzenes Jaroslavas Tomasevicas postiem galīgi nav saprotama un tiešām neiet kopā ar palīdzības lūgšanu t.sk. Ziedojumiem meklēšanai! Kaut viens no tiem radiem draugiem skaidri gaiši atzītu čaļi pie visa paši vainīgi un labi, ka beidzās viss tikai ar vienu!
ronnie @ 24.07.2024 02:43
Opā! Viņi vēl ziedojumus vāc? Priekš kam? Nesekoju līdzi, līdz ar to tik sīki nemaz nezinu kas un kā.
Kādēļ neviens neceļ trobeli un publiski neviens nepasaka, ka viņi ir reāli dalbajobi?😳 Tā darīt nedrīkst un viss! Tā arī neviens nepasaka, ka debīli pārgalvīgai rīcībai tās ir pareizās sekas!
Nu kā priekš kam, valsts slikti meklē. Un viņu dzīvu vajag tak atrast. Helīts maksā 1200 stundā. Šito es vispār nesaprotu, paši skrien nāvei pakaļ, bet no sabiedrības gaida kad izglābs!ronnie @ 24.07.2024 02:43
Opā! Viņi vēl ziedojumus vāc? Priekš kam? Nesekoju līdzi, līdz ar to tik sīki nemaz nezinu kas un kā.
Man no sākuma jau nav ne grama līdzjūtības! Kā var just līdzi 16 praktiski 40 gadīgiem večiem, kuriem smadzeņu nav vispār un kuri bezatbildīgi ne tikai pret sevi izturās, bet galvenais pret saviem tuviniekiem! Tagad vēl viņus meklēt? Kādēļ jāsniedz palīdzība tiem kuriem viņa nav vajadzīga? Vai tad kāds jūt līdzi sektantiem masveida pašnāvniekiem? Jevgēnija mocim jau iepriekš bija sadauzīta visa plastmasa moča priekšpusē!plaizis @ 24.07.2024 07:44Jo vairāk detaļas uzzinu, jo grūtāk just līdzi šai pašnāvībai ar ūdensmoci, lai arī pats skaļi to neteiktu. Un vēl ziedot meklēšanai? Garām.
Ir tāds teiciens "Sargā sevi pats un tad Dievs tevi sargās"ronnie @ 24.07.2024 01:19
Pilnībā piekrītu! Bet, kā kaut kur publiski atļaujies paust šādu viedokli, tā uzreiz skaities ļaunais. Bet tā reāli ir taisnība! Un, jā, tas ir tik ironiski, ka daudzi tādos brīžos lūdz Dieviņu, bet tajā pašā laikā cer uz palīdzības dienestiem un līdzcilvēkiem, kuri varētu palīdzēt atrast pazudušo personu. Nu, ja jau lūdzas Dieviņam, tad lai arī viss paliek Dieva rokās. Ja reiz pazuda, tad tāds arī bija Dieva plāns, vai ne tā? Laikam paši nesaprot to, kādās pretrunās nonāk paši ar sevi.
Man sen jau šķiet, ka tur visi tie "tuvie" ar šito kaut kādu piāru sev taisa. Vai haipu ķer! Visos tajos komentāros tie Dievlūdzēji katru dienu raksta kaut tik atrastu un vēl dzīvu! Dzīvu sauszemē atrast varētu ne ūdenī meklējot! Tjipa Sergo ar Tevi visa Gruzija ir utt. Lai Dievs palīdz Tevi dzīvu atrast utt. Tādēļ jau man šķiet, ka ne tikai tiem 16 smadzene mīksta, bet tur tā visa vide tāda ir!Meredita @ 24.07.2024 08:16Tas, ka nesen, varbūt vēl tagad raksta, ka meklē dzīvu, tas ir pilnīgi neadekvāti, pat teiktu - slimi. Teica jau, ka max izdzīvošanas laiks ir laikam 35 stundas.
Es tieši to arī visu laiku gaidu kad kāda augsti stāvoša amatpersona stingri paudīs savu nostāju! Ja tādiem nepielec tad viņiem tas ar cirvi smadzenē jāiecērt! Nevis bezmērķīgi jāmeklē un komentāris stulbi jāizsakās par laimīgām beigām! Ka tas ir noziedzīgi bezatbildīgs risks ar savu dzīvību par ko ir saņemta pelnīta atmaksa! Pie mums kaut kā ačgārni viņi gandrīz varoņi! Pareizi būtu šitiem izdzīvojušajiem varoņiem piespriest sabiedriskos darbus pus gada garumā, kopt kapus un izgāstuvē šķirot atkritumus!Anna.Boleina @ 24.07.2024 08:20Ir tāds teiciens "Sargā sevi pats un tad Dievs tevi sargās"
Ja kāds no glābšanas dienesta pateiktu skaļi, ka vīriešu rīcība bija bezatbildīga un par savu bezatbildību nākas maksāt pašu dārgāko - dzīvību. Tad varbūt tādas traģēdijas neatkārtotos.
Dovana @ 24.07.2024 08:15Man no sākuma jau nav ne grama līdzjūtības! Kā var just līdzi 16 praktiski 40 gadīgiem večiem, kuriem smadzeņu nav vispār un kuri bezatbildīgi ne tikai pret sevi izturās, bet galvenais pret saviem tuviniekiem! Tagad vēl viņus meklēt? Kādēļ jāsniedz palīdzība tiem kuriem viņa nav vajadzīga? Vai tad kāds jūt līdzi sektantiem masveida pašnāvniekiem? Jevgēnija mocim jau iepriekš bija sadauzīta visa plastmasa moča priekšpusē!