kādēļ iestrēdzis? Pāris dienās jau šīs fāzes nebeigsiesPalmumāja2 @ 21.06.2024 20:20Viņš ir iestrēdzis nolieguma fāzē. Ārsti saka, ka 5-6 komas stadija, Dāvis saka, ka jau ar katru dienu labāk, kustinot jau rokas. Kas tur nākamā pēc nolieguma fāzes bija? Dusmu fāze?
es atvainojos, bet šis teikums ir diez gan stulbs “Jāpieņem tas ko saka ārsti un jādzīvo tālāk.”Mashka Kakashka @ 21.06.2024 17:34
Nevienam tā puķu likšana tukšā dzīvoklī nepalīdzēs. Ja ilgi tā turpinās noliegt un nevēlēsies pieņemt realitāti, pašam būs tikai mentāli sliktāk. Jāpieņem tas ko saka ārsti un jādzīvo tālāk. Šī gumijas stiepšana un vēlme paildzināt neizbēgamo tikai padara visu vēl grūtāk. Vai arī labs teātris, kas nav izslēgts, lai ieinteresētu "ziedotājus".
Lyncha @ 21.06.2024 16:39
Man likās amizanti, ka viņš prasa ziedot, bet uz ielas nedrīkst viņam iet klāt, nedrīkst ar viņu runāt. Bet ziedojat. Lol.
Ugunsmeita @ 22.06.2024 00:00Moš kāds zina kādu summu jau saziedoja? Vai tas Dāvim “noslēpums” ???
Ja saziedots piem: 50k domāju ka pagaidām varètu apstāties nevis katru dienu prasīt ziedot pat nezinot kādam nolūkam!
Ja rehabilitācija tad kada jēga tagad, ja nezina kas jārehabilitē… īrei pāris simtus jau sen savāca…
Dāva rīcība ir cēla, bet liekas nu mazliet teātris!
Dāvis vares uzdzīvot zaļi! ☺️☺️☺️
Protams noslēpums, tas tak viņa bizness tagad.Ugunsmeita @ 22.06.2024 00:00Moš kāds zina kādu summu jau saziedoja? Vai tas Dāvim “noslēpums” ???
Ja saziedots piem: 50k domāju ka pagaidām varètu apstāties nevis katru dienu prasīt ziedot pat nezinot kādam nolūkam!
Ja rehabilitācija tad kada jēga tagad, ja nezina kas jārehabilitē… īrei pāris simtus jau sen savāca…
Man patīk ka šis jautājums, cik saziedots utt. visvairāk interesē cilvēkus, kuri paši nav neko noziedojuši, bet galvenais iebāzt degunu, cik kuram daudz maciņā.Ugunsmeita @ 22.06.2024 00:00Moš kāds zina kādu summu jau saziedoja? Vai tas Dāvim “noslēpums” ???
es arī tādomāju un nevar apstāties. Šodien tas video no slimnīcas jau arī tikai lai mudinātu ziedotājus. Tomēr ļoti privāts , nav smuki tādus citiem cilvēkiem likt.sandrute @ 22.06.2024 00:11
Kādi 200 000 EUR varētu jau būt, ja ne vairāk.
Zuzuu10 @ 22.06.2024 00:28Man patīk ka šis jautājums, cik saziedots utt. visvairāk interesē cilvēkus, kuri paši nav neko noziedojuši, bet galvenais iebāzt degunu, cik kuram daudz maciņā.
Ja ir ziedots, var jautāt viņam pašam, kur tika novirzīta tava nauda, ja rodas konflikta situācijas ar viņu par šo, tad ir iestādes, kur vērsties.
Bet protams interesantāk ir “likt likmes”, izveidot scenārijus un sazvērestības teorijas forumā.?
Dovana @ 22.06.2024 00:34es arī tādomāju un nevar apstāties. Šodien tas video no slimnīcas jau arī tikai lai mudinātu ziedotājus. Tomēr ļoti privāts , nav smuki tādus citiem cilvēkiem likt.
protams, bet ziedot nav obligāta lieta.sandrute @ 22.06.2024 00:38
Cilvēkiem nepatīk, ka tas tagad tiek pataisīts par "modes lietu", ka katrs, kam talants, māk prasīt ziedojumus, bet tam visam nav caurspīdigums. Normālā ziedošanas praksē vispirms ir mērkis, kam vajag un tad prasa konkrētu summu. Turklāt jo vairāk un vieglāk tā nauda ripo kontā, jo vairāk rodas sāta sajūta dabūt vēl un vēl...
Bet vai tadtādas summas privātajā kontā nepiesaista VID.?arī zem mērķa ziedojumi?tie jau nav simti.Dovana @ 22.06.2024 00:34es arī tādomāju un nevar apstāties. Šodien tas video no slimnīcas jau arī tikai lai mudinātu ziedotājus. Tomēr ļoti privāts , nav smuki tādus citiem cilvēkiem likt.
sandrute @ 21.06.2024 00:39
Ārprāts, es domāju, ka cilvēkam ļauj gulēt komā tik ilgi, kamēr atmostas vai dabiski pats nomirst. Kā var piedāvāt atslēgt, tas jau ir kaa nogalināt cilvēku un izlemt Dieva vietaa. Ja nu tomēr atmostas, bet izdomā atslēgt. Šausmīgi tas viss ir☹️☹️☹️☹️
Nitaris @ 21.06.2024 10:47Jā, tā ir. Bija viens gadījums, pat rādīja ziņās, ka vienu vīrieti šādi atslēdza, bet viņa sieva tam nepiekrita, bija panikā, izmisusi, pat izraisīja milzu konfliktu, laikam pat iesita (vai pagrūda, neatceros) vienam no ārstiem. Īstenībā viņas uzvedība ir saprotama, bet sižtā tika nosodīta, uztaisīta par noziedzinieci.
Lyncha @ 21.06.2024 16:39
Man likās amizanti, ka viņš prasa ziedot, bet uz ielas nedrīkst viņam iet klāt, nedrīkst ar viņu runāt. Bet ziedojat. Lol.
Dvīne1 @ 21.06.2024 18:52
Vajadzētu tos skūterus vispār aizliegt! Kā var ļaut ar transportu, kurš var sasniegt 25km/h nesties pa gājēju ietvēm? Neviens turklāt nekontrolē, ka cilvēki ar tiem pārvietojas alkohola reibumā… vai divatā utt. Un nomesti arī ietves vidū, kad ar neviens netiek garām. ?