bet to lūdza ziedotāja. Nu jeibogu beidzat skaitīt svešu naudu ..Mc.Queen @ 21.06.2024 17:12Amunas pēdējais storijs. Mjā… Jānim noteikti tagad ir svarīgas tās 100 eiro vērtās puķes dzīvoklī, kurā viņš nav.
Dzinnn @ 21.06.2024 17:06Es tik nesaprotu- tie, kuri vienmēr pukst, ka kāds vāc ziedojumus kaut kam- jums nàk uz mājām un prasa to naudu vai zvana personīgi? Ziedošana ir brīvpràtīga, kas ziedo, lai interesējas, kur nauda iztērēta. Pārējiem nav nekāda daļa.
Tak viņam pat vairs nav ko citu ielikt! Man te drusku smīnu izraisīja kad te citas rakstīja par to viena eur ziedojumu. 1 jau parasti nekad neziedo. Dāvis iegājis azartā un parādīja cik jāziedo. Nu kādas puķes tādā momentā? Nez lillijas uz slimnīcu arī aiznesa? Ja tā tad reāls spainis galvā pie plaušu ventilēšanas aiznest smaržīgās lillijas kuras izsauc alerģiju un apgrūtina elpošanu īpaši viņa stāvoklī.Mc.Queen @ 21.06.2024 17:12Amunas pēdējais storijs. Mjā… Jānim noteikti tagad ir svarīgas tās 100 eiro vērtās puķes dzīvoklī, kurā viņš nav.
Kur viņš ir? RAKUSā? Tur arī parastās nodaļās ir intensīvās palātas tādiem pacientiem.Dovana @ 21.06.2024 01:38Ko varēs to pieliks, bet intensīvajā terapijā nebūs. Jāsaprot, ka iespēju nav un viss. tas nav balons kuru var uzpūst pēc vajadzības. Tiešām nav saprotams.
Mc.Queen @ 21.06.2024 17:12Amunas pēdējais storijs. Mjā… Jānim noteikti tagad ir svarīgas tās 100 eiro vērtās puķes dzīvoklī, kurā viņš nav.
jā, daži pat pateikuši, lai viņus neatzīvina (lai nelieto elektrošoku), viens mediķis vienreiz stāstīja, ka daži madiķi sev uztetovē uz krūtīm zīmīti, ka neatzīvināt ar elektrošoku, ja pagājis ilgāks laiks, jo cieš smadzenessidzha @ 21.06.2024 16:55Lielāka daļa cilvēku saka, ka ja ciešu avārijā, tad labāk esmu miris kā dārzenis. Tagad pēkšņi visi šokā, ka mēdz atslēgt aparātus, ja ir smadzeņu nāve. Jūs gribētu, lai jūsu ķermeni uztur, izkāmē, bieži izgulējumos iedzīvojas, kad smadzenes nefukncionē, bet vienkārši sirds spēcīga un tā pukst? Un šeit nav konkrēti par Jāni, bet vispārīgi un cik tad tagad būtu mākslīgi uzturēti cilvēki un cik izmaksātu viņu uzturēšana, aparātu iepirkšana, aprūpētāju nolīgšana?
Džinga @ 21.06.2024 17:03
Gribēji, lai viņš par katru ziedojumu uz ielas deju uzdejo?
jā Rakus atrodās.Aniia @ 21.06.2024 17:33Kur viņš ir? RAKUSā? Tur arī parastās nodaļās ir intensīvās palātas tādiem pacientiem.
Cheating @ 21.06.2024 18:10Pēc visa izskatās, ka lidojis pāri mašīnai un piezemējies uz galvas. Dāvis teica, ka nekas cits nav lauzts, tikai vairākās vietās galvaskauss... man tik ļoti žēl tā puiša Jāņa. Tu mierīgi brauc uz darbu, neko ļaunu nedomādams, un hops. Tevis vairs nav. Viņš tāds vislabestīgākais no tās trijotnes. Lai notiek brīnums. Lai notiek liels brīnums.
Mashka Kakashka @ 21.06.2024 17:34
Nevienam tā puķu likšana tukšā dzīvoklī nepalīdzēs. Ja ilgi tā turpinās noliegt un nevēlēsies pieņemt realitāti, pašam būs tikai mentāli sliktāk. Jāpieņem tas ko saka ārsti un jādzīvo tālāk. Šī gumijas stiepšana un vēlme paildzināt neizbēgamo tikai padara visu vēl grūtāk. Vai arī labs teātris, kas nav izslēgts, lai ieinteresētu "ziedotājus".
Mashka Kakashka @ 21.06.2024 17:34
Nevienam tā puķu likšana tukšā dzīvoklī nepalīdzēs. Ja ilgi tā turpinās noliegt un nevēlēsies pieņemt realitāti, pašam būs tikai mentāli sliktāk. Jāpieņem tas ko saka ārsti un jādzīvo tālāk. Šī gumijas stiepšana un vēlme paildzināt neizbēgamo tikai padara visu vēl grūtāk. Vai arī labs teātris, kas nav izslēgts, lai ieinteresētu "ziedotājus".
Un vienreiz vajadzētu saprast, ka nevajag testies pāri gājēju pārejām tikai tāpēc, ka deg zaļais. Nu pàrliecinies 2x, ka Tevi “laiž” un nekas neapdraud, nu piebremzē pirma gàjèju pàrejas, apstàjies, nevis tupa mauc pàri, jo redzi, ka zaļš! Bet šito laikam sapratīs tikai tie, kas ikdienà pàrvietojas pie auto stūres.Nitaris @ 21.06.2024 18:29Vajadzētu, lai tie skūteri ir komplektā ar ķiverēm
Nitaris @ 21.06.2024 18:29Vajadzētu, lai tie skūteri ir komplektā ar ķiverēm
Ani23 @ 21.06.2024 18:27
Zini, man Amūna galīgi nesimpatizē, nesekoju viņam un visos raidījumos, kur parādījies, atstājis ļoti egocentriska, iedomīga un savtīga puiša iespaidu, bet šobrīd es spēju saprast, kādēļ tās puķes nes. Jānim, protams, no tā ne silts ne auksts, bet iedomājies, ka kaut kas tāds notiek ar Tev dikti tuvu cilvēku un Tu NEKO nevari palīdzēt.. viss ārstu un Dieva rokās.. tādēļ arī iet katru dienu uz slimnīcu, cerībā, ka tā klātbūtne un parunāšanās palīdzēs un tādēļ arī ved puķes. Jo tā ir darbība. Kaut ko viņš ir izdarījis un vismaz nav tik bezspēcīga sajūta, ka nevari darīt neko… un pieņemt un likties mierā pēc nedēļas nav iespējams, cilvēka smadzenes to nepieņem. Es zinu, ka es par savu labāko draudzeni neticētu līdz pēdējam un turpinātu cerēt, ka notiks brīnums..
Dvīne1 @ 21.06.2024 18:52
Vajadzētu tos skūterus vispār aizliegt! Kā var ļaut ar transportu, kurš var sasniegt 25km/h nesties pa gājēju ietvēm? Neviens turklāt nekontrolē, ka cilvēki ar tiem pārvietojas alkohola reibumā… vai divatā utt. Un nomesti arī ietves vidū, kad ar neviens netiek garām. ?
tieši tā, arī ir bijusi līdzīga situācija, kad tuvinieks ilgāku laiku bija slimnīcā un stāvoklis tikai pasliktinās. Ar vienu smadzeņu daļu es arī sapratu, kā tas beigsies, bet ar otru - viss taču būs labi, izķepurosies. Un katrs cilvēks pārdzīvo pa savam, Jānis, iespējams, neko nejūt tagad, esot bezsamaņas stāvokli, bet, ja Dāvim tas palīdz, lai nes puķes kaut katru dienu. Ir pagājušas tikai dažas dienas, ir vairākas pārdzīvojumu fāzes, kuras nepāriet dažās dienās, ir vajadzīgs laiks. Sevišķi grūti tas ir, kad nav skaidra Jāņa nākotne. Piekrītu gan, ka ziedojumiem ir jābūt caurspīdīgiem. Bet nepiekrītu pārmetumiem par to, ka Dāvis pārdzīvo. Ja viņam ir vieglāk šādi izreaģēt emocijas, lai dara, arī publiskā telpā.Maza kaza @ 21.06.2024 19:03
Es tev piekrītu. ? Diemžēl es esmu zaudējusi tuvu cilvēku, un atzīšos, ka līdz pēdējai minūtei ticēju brīnumam. Nesu viņam ēst, un dzert uz slimnīcu arī tad, kad viņš vairs nerunāja un neēda. Es no visas sirds cerēju uz brīnumu un man likās, ja turpināšu visu kā iepriekš, tad viss saliksies ar pozitīvu rezultātu. ?
Diemžēl tā nenotika. ?
Ziedu nešana uz Jāņa mājām viņam nepalīdz, bet palīdz draugam. Daudz lietas jau šobrīd nav par cietušo, bet par tuvajiem.
Man Dāvis nekad nav šķitis simpātisks un vērts sekošanai, bet tik ļoti saprotu viņa sajūtas...
Par ziedojumiem- tā jau ir katra personīga darīšana, un tas viss uz katra paša sirdsapziņas, arī Dāvja, ja viņš arī izlems rīkoties nekrietni...