AMUNA DĀVIS UN ZIEDOJUMI JANĪNEI

10 gadi
Reitings 1463
Reģ: 10.01.2012
ZIEDOJUMI AP JANĪNI UN DĀVI.
20.06.2024 19:11 |

Patīk
Reitings 3022
Reģ: 03.11.2023
Menora @ 30.10.2025 02:24
Sveiki, ko domājiet par Amunas pēdējiem dzīves notikumiem pēc noskatītiem storijiem? Es saprotu, ka viņš jūtas briesmīgi, bet vai nav pa traku jau? Kur tik mīksts raksturs var būt.... citiem tiešām ir lielākas problēmas.... te pieaudzis vīrietis netiek galā ar to ,ka cilvēki mēdz nomirt, ka ir tomēr jāspēj sevi likt drusku kautkā nodarbināt, nu nevar nestrādāt un neko nedarīt. Viņš nevarētu strādāt parastu darbu, jo ilgi nenoturētos ar šādu attieksmi, nu nevar mūžīgi atteikt visiem klientiem pakalpojumus savus (nē, es neesmu viņa kliente), arī tie halovīna fant.tēli solītie, teikšu atklāti, es viņus gaidīju. Bet ja nepārtraukti viss tiek atteikts, tad sāk šķist, ka jāpārtrauc sekot tādai personai, jo drusku pa daudz par problēmām tiek runāts, bet mazāk par lietu. Ikdienā vidējam valsts iedzīvotājam jau tā ir savu problēmu, bet nē, tagad kas tāds jāskatās. Protams, novērteju, ka viņš daļās ar savām sajūtām, bet kas par daudz, tas par skādi. Uzreiz rodas jautājums, ko viņš darītu, ja te būtu karš un notiktu bombardēšana un katru dienu mirtu cilvēki. Vai arī, ja viņam nebūtu tādu ienākumu, no kā viņš varētu šādi ,,dzīvot nestrādājot"? Nu ir jāmāk sevi nodarbināt, mazāk fantazēt, ka nevar vēl atrasties pūļos ar cilvēkiem, ja pats skraidīja pa vairākiem Beyonce koncertiem... jā, saprotu, ir pat definēta šāda fobija medicīnā, bet te kautkā savādi... kādas ir jūsu domas?

Es nesaprotu, kur tev ir problēma?
30.10.2025 10:51 |

Reitings 135
Reģ: 21.06.2017
Džinga @ 30.10.2025 10:51

Es nesaprotu, kur tev ir problēma?

Problēma ir cilvēkos, kuri domā, ka, ja visu stāstīsi publikai par sevi, tā tevi ,,mīlēs un pieņems''. Laikam esi viena no tiem, kas jūt līdzi viņam. Es no sākuma arī jutu līdzi, bet tagad tas viss par traku aizgājis.
30.10.2025 10:57 |

Patīk
Reitings 3022
Reģ: 03.11.2023
Menora @ 30.10.2025 10:57

Problēma ir cilvēkos, kuri domā, ka, ja visu stāstīsi publikai par sevi, tā tevi ,,mīlēs un pieņems''. Laikam esi viena no tiem, kas jūt līdzi viņam. Es no sākuma arī jutu līdzi, bet tagad tas viss par traku aizgājis.

Man vienkārši ir vienalga. Nu viņš pārdzīvo un ir “mīksts” kā tu saki. Nu un?
30.10.2025 15:34 |

Reitings 135
Reģ: 21.06.2017
Džinga @ 30.10.2025 15:34

Man vienkārši ir vienalga. Nu viņš pārdzīvo un ir “mīksts” kā tu saki. Nu un?

Gribēju zināt citu domas par šo visu, jo forumā ir speciāla sadaļa par viņiem un par ,,zvaigznēm" vienmēr runā un runās. Drusku uztveriet visu vieglāk. ;)
30.10.2025 16:15 |

Reitings 4907
Reģ: 27.03.2023
Ņemot vērā, ka Dāvi esmu iepazinusi personīgi, es neticētu pilnīgi nevienam viņa vārdam. Aiz katras darbības vienmēr apakšā būs kāda cita doma, kāpēc viņš tā dara un ko dara un kādu beigās labumu grib sev panākt. Jo jā-viņš visu darīs tā, lai labi būtu viņam un izmantos pilnīgi visus ko var izmantot.
30.10.2025 20:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits