Rumblerx @ 26.06.2024 13:10Man besī šitie - negribi, neziedo, cik pati esi noziedojusi. Necik. Bet ļoti labpràt noziedotu Jàņa rehabilitàcijai, kà jau te minèja, aprīkojumam, gultai utt. Uz dàvja konta? no no no. Nu jau skaidri ir redzams, kur tà nauda aiziet - tèjkannàs un hlamos no ventspils..Noziedotu Jàņa ğimenei, jo tèjkannas un puķes būtu pèdèjais, par ko ğimene šajà gadījuma domátu.
Dovana @ 26.06.2024 13:00Man smiekli nāk par tiem tekstiem "un punkts" gluži kā tāda vecmeita učene veca ar brillēm kura apmāca pirmklasnielus?
Tiešām tas "un punkts" man visām draudzenēm izsauc tādu reakciju😉 Asociējās pilnīgi ar filmas "dienesta romāns" aktrises freindlihas varoni. Biezas brilees brūns kostīmiņš pati nekopta, bet ļoti vadoša un valdoša😀Džinga @ 26.06.2024 19:53
ok ?
Diamonda* @ 26.06.2024 15:22Es noklausījos tos storijus par to, ka pie Jāņa katru dienu neies vairāk, un man pilnīgi nolasījās, ka neies katru, tad neies katru otro, katru trešo utt, respektīvi, mēģinās atšūties, jo kā jau te izteicās, reality check ir nonācis arī līdz Dāvim
Diamonda* @ 26.06.2024 15:22Es noklausījos tos storijus par to, ka pie Jāņa katru dienu neies vairāk, un man pilnīgi nolasījās, ka neies katru, tad neies katru otro, katru trešo utt, respektīvi, mēģinās atšūties, jo kā jau te izteicās, reality check ir nonācis arī līdz Dāvim
tieši tā. Es arī iedomājos sevi. Man ir maiņu darbs un pat ja mans pats tuvākais būtu šādā stāvoklī, es to pamest vai kavēt nevarētu. Jā, pirmo laiku mēģinātu sarunāt atvaļinājumu, lai palīdzētu ka varētu, bet pēc tam man būtu jāiet uz darbu. Te tiešām ir kaut kāda slima sabiedrība. Dāvis visu dara, lai palīdzētu slikti. Dāvis tomēr arī dzīvo savu dzīvi, atkal slikti.xexehe @ 26.06.2024 20:48Mīļās dāmas. Palasot komentārus gribas teikt, ka novēlu nevienai nekad dzīvē nenonākt tādā situācijā, kad intensīvājā terapijā par savu dzīvību cīnās jums tuvs un mīļš cilvēks, bet tajā pat laikā, novēlu, lai tā notiktu, jo, iespējams, ka tad jūs nekad vairs tādas muļķības nevienam neveltītu. Der atcerēties, ka Dāvis ir publiska persona, kam seko ntie tūkstoši cilvēku ig jau vairāku gadu garumā, un, līdz ar to, Jāni arī zina. Viņi abi ir ļoti tuvi draugi, kā ģimene, tādēļ arī viņš ar to dalās publiski, lai informētu, nevis lai celtu sev haipu vai taisītu šovu uz drauga nelaimes rēķina. Tas ir tikai normāli, ka Dāvis atgriežas darbos, jo arī viņam ir sava dzīve, kas turpinās un pienākumi, kuri neapstājas. Jānim ir ģimene, kas arī par viņu rūpējas, brauc uz slimnīcu. Nevajag runāt muļķības par to, ka Dāvis tagad pametīs savu labāko draugu likteņa varā, jo redz, viņam ir jāstrādā un Jānis no komas nemostās tik ātri, kā viņam gribētos. Vai arī domāt, ka pametīs, jo Jānis var beigās kļūt par “dārzeni”. Nu kāds sakars? Kā tā var teikt? Iespējams, jums nekad nav bijuši tik tuvi cilvēki, vai arī esat pašas bijušas tās, kuras pamet, jo “grūti”. Protams, ka tas ir grūti. Gan fiziski, gan emocionāli, bet ģimeni un tuviniekus nepamet līdz pēdējam. Par ziedojumiem, kāds sakars vispār domāt, ka viņš to naudu ieliks sev kabatā un Jānim neko? Nu vienkārši , kā tā var domāt. Jā, viņš pats ir lūdzis pāris gadus atpakaļ finansiālu palīdzību, lai viņam muguru salabotu. Pārējo, ko viņš ar sevi ir izdarījis, ir darījis par savu naudu vai sadarbību.
Galvenais, pašas domājat, ka esat viszinošākās nezinot vispār NEVIENU faktu. Prātiņ, lūdzu, nāc mājās!
Diabolus @ 26.06.2024 22:05
A tev nenolasījās, ka esi gnīda? Tu preperē katru vārdu tajos storijos un satraucies par diviem pilnīgi svešiem un cilvēcei nebūtiskiem cilvēkiem ? Kādas teorijas diez vēl nolasījās, zīlējot kafijas biezumos ?
Diamonda* @ 27.06.2024 05:56
Bet tu laikam esi viena no pamatziedotājām pundurcūcenēm.

iiieviiite @ 26.06.2024 20:38Vispirms pārmet Dāvim, ka nestrādā un "sēž uz ziedojumiem". Pēc tam pārmet, ka strādā, bet vairs neiet katru dienu pie Jāņa uz slimnīcu. Jūs tur opredeļitesj ?
viņš neteica, ka par ziedojumiem izklaidēsiesKnita @ 03.07.2024 22:13Te bija diskusija ko Amuna darīs ar ziedojumiem. Nu re - brauks piepildīt savu sapni.
Pat ja tā ir viņa nauda, kaut kas nav - tavs draugs ir ļoti smagā stāvoklī, caurām dienām raudi, prasi ziedojumus komunālajiem un tanī pat laikā no sevis nenoziedo izklaidi.