Tikai tagad sieviete, kura piedzima par vīriieti!Džinga @ 26.06.2024 00:06
nuuu, vispār viņa ir sieviete
Stefai ir veikta dzimummaiņas operācija? Nez kā viņas draugs to uztver?Džinga @ 26.06.2024 00:06
truedeee @ 26.06.2024 09:02Stefai ir veikta dzimummaiņas operācija? Nez kā viņas draugs to uztver?
AiKaaaSaaap @ 26.06.2024 09:14
Viņš taču visu to zina, Stefa jau neko īsti neslēpj. Vai tik kaut kur arī nebija raksts. ?
Šeit gan man pretīgi šķiet, ka Dāvis atsakàs no draudzības, jo pasaule nerotē ap viņu un cilvēks veido attiecības. Ceru, ka viņš būs tik pat uzticīgs Jānim kā viņš bija viņam pēc Turcijas kopjot un slaukot pakaļu.
truedeee @ 26.06.2024 09:02Stefai ir veikta dzimummaiņas operācija? Nez kā viņas draugs to uztver?
Dovana @ 26.06.2024 00:36Tikai tagad sieviete, kura piedzima par vīriieti!
Palmumāja2 @ 26.06.2024 09:19
Domāju, ka nebūs. Vakar jau sāka stāstīt, ka iešot pie Jāņa tagad katru otro dienu, jo pašam taču arī sava dzīve esot. Gaidam nākamo paziņojumu, ka apmeklēs Jāni tikai reizi nedēļā.
Es nezinu, vai viņš ir naivs, stulbs vai viltīgs (cerot uz ziedojumiem), ja cerēja, ka Jānis tā vienkārši pamodīsies un dosies mājās priecāties par puķītēm, tējkannu un kamīnu.
Džinga @ 26.06.2024 00:06
garsigs_persiks @ 23.06.2024 14:24Man kaut kā līdz galam nav saprotams, kā uz šādas situācijas rēķina var gribēt celt savu popularitāti un vākt sekotājus. Ja visi tie Dāvja video būtu tikai, lai informētu sekotājus, viņš nemontētu 2min garus reelus, ar to, kā maina puķītes Jāņa dzīvoklī, ko vēl arī TikTokā liek.
Un par skūteriem atliek vien piekrist, ka diemžēl tieši to vadītāji visbiežāk arī ir vainīgi pie negadījumiem. Ne reizi vien ir redzēts, kā uz gājēju pārejas pēkšņi iznesas priekšā mašīnām, nemaz neskatoties, un tādā situācijā tur vairs nav iespējams nobremzēt. Nesaku, ka tā tas bija arī Jāņa gadījumā, bet lieku reizi piebremzēt un pārliecināties par drošību pirms ielas šķērsošanas par sliktu nevienam nenāktu. Tās būtu tikai pāris iztērētas sekundes, kas var izglābt dzīvību. Var jau būt, ka auto šoferis brauca par ātru vai sēdēja telefonā, taču, ja tā nebija, tad šādas nelaimīgas apstākļu sakritības deļ īsti nevar viņu saukt par 100% vainīgu.
Rumblerx @ 26.06.2024 09:33Tad, kad Jànis kļūs kopjams, tad tiks aizsūtīts no mīļà dzīvokļa pie vecàkiem ar visàm tèjkannàm un puķèm. Jo Dàvim tomer ir sava dzīve un viņam ir tik ļoti emocionàli grūti redzèt savu draugu “šàdà” stàvoklī. Kàrtot puķītes, paralèli grozot savu pakaļu ekrànà, pasūtīt tèjkannas, tas tomèr ir cits.
Palmumāja2 @ 26.06.2024 09:19
Domāju, ka nebūs. Vakar jau sāka stāstīt, ka iešot pie Jāņa tagad katru otro dienu, jo pašam taču arī sava dzīve esot. Gaidam nākamo paziņojumu, ka apmeklēs Jāni tikai reizi nedēļā.
Es nezinu, vai viņš ir naivs, stulbs vai viltīgs (cerot uz ziedojumiem), ja cerēja, ka Jānis tā vienkārši pamodīsies un dosies mājās priecāties par puķītēm, tējkannu un kamīnu.
es domāju šoka beidzas un iestājas reality check! Tad saucamais sēru periods ir pārgājis! Pilnīgi saprotu,ka ir jāatgriežas dzīve,darba utt! Arī citas ģimenes,kam tādas situācijas un pārpilnām -un arī viņi strāda un apciemo utt ! Tā katras dienas apmeklēšana un atskaitīšanas ir nedaudz par daudz! Un Dāvi,ja Tu to lasi-netērē naudu uz kamīnu un tējkannu! Jānim viņi ilgi nebūs vajadzīgi! Pataupīt naudinu un atstāj rehabilitācija ! Pamaini Instagrana funkciju un pavērs to vairāk Jāņa vajadzībām ,nevis savam! Sāc stāstīt par viņa katru dienas ikdienu-kādu uzlabojumi! Sāc apmaksāt fizio-ja arī komas slimniekiem to vajag! Sāc interesēties ,kādas izredzes un ko darit talak,kad Jānis būs nomoda,vai nemodīsies un slimnīcai vairs nebūs iespējas viņu uzturēt! Vāc ziedojumus,atskaities par tiem un sāc to darit pareizi !Palmumāja2 @ 26.06.2024 09:19
Blablablabla @ 26.06.2024 12:02es domāju šoka beidzas un iestājas reality check! Tad saucamais sēru periods ir pārgājis! Pilnīgi saprotu,ka ir jāatgriežas dzīve,darba utt! Arī citas ģimenes,kam tādas situācijas un pārpilnām -un arī viņi strāda un apciemo utt ! Tā katras dienas apmeklēšana un atskaitīšanas ir nedaudz par daudz! Un Dāvi,ja Tu to lasi-netērē naudu uz kamīnu un tējkannu! Jānim viņi ilgi nebūs vajadzīgi! Pataupīt naudinu un atstāj rehabilitācija ! Pamaini Instagrana funkciju un pavērs to vairāk Jāņa vajadzībām ,nevis savam! Sāc stāstīt par viņa katru dienas ikdienu-kādu uzlabojumi! Sāc apmaksāt fizio-ja arī komas slimniekiem to vajag! Sāc interesēties ,kādas izredzes un ko darit talak,kad Jānis būs nomoda,vai nemodīsies un slimnīcai vairs nebūs iespējas viņu uzturēt! Vāc ziedojumus,atskaities par tiem un sāc to darit pareizi !
Lola Lō @ 26.06.2024 11:14Es vispār jau nodomāju, ka kārtojot puķes un darot darbus Jāņa mājās, Dāvis tur pietupjas un atšauj to dibenu tā, lai tas būtu tik labi redzams. Man tas likās tik uzspēlēti, bet tad nodomāju, ka varbūt nespeciāli. Bet izskatās, ka es viena to pamanīju.
Man smiekli nāk par tiem tekstiem "un punkts" gluži kā tāda vecmeita učene veca ar brillēm kura apmāca pirmklasnielus😅Džinga @ 26.06.2024 09:24
Jā, tagad sieviete un punkts.
kichinja @ 26.06.2024 11:31
Iemetīšu savu pieckapeiku. Ieklausieties, KĀDĀ tonī viņš pateica: “Jo nu man tomēr arī ir jāmaksā rēķini par savu dzīvokli.” Tas tik ļoti skan ausīs, tā it kā kāds viņam piespiestu to darīt (izgāzt dirsu storijos kamēr kārto Jāņa zeķes) vai bez maz vai- davaj, tagad ziedojat man, lai es varu nestrādāt un iet pie Jāņa! Godīgi sakot- pilnīgākais sviests!
Tāds ņuņņa! Tikai par sevi, cik viņam grūti, viņš nevar gulēt, jāraud... Ar kaut kādu hui.…nodarbojas. Un tā pakaļa🙈Berta92 @ 26.06.2024 12:30
Es arī to nodomāju, bet nevar saprast, vai tur vispār vēl ko var atšaut, tā pakaļa ir vienkārši drausmīga.