Kāpēc džeki tā dara?

Reitings 312
Reģ: 24.04.2020
Sveikas, dāmas un džeki!
Vēlos lūgt Jūsu padomu/viedokli par situāciju ar vīrieti, jo redzēju vienu video, kur džeks stāstīja, ka tikai pēc gadiem ir sapratis, ka viena meiča esot flirtējusi ar viņu, bet viņš viņu nejauši atraidījis, jo nesaprata mājienus. :D
Pirms nu jau trīs gadiem darba pasākumā redzēju kādu vīrieti. Mēs tur daudz nerunājām, bet kaut kā tā bieži it kā nejauši saskatījāmies. Pēc pasākuma viņš man piesekoja ig (piesekoja arī manai superskaistajai kolēģei, kura zināja, ka man viņš patīk), es viņam arī, viņš "nolaikoja" manas bildes, domāju, ka rakstīs man, bet nekā. Es neesmu no tām meičām, kas čalim raksta pirmajam, tāpēc viss arī beidzās ar savstarpēju sekošanu ig. Turklāt tajā laikā viņš vēl bija precējies, tāpēc, pat ja viņš rakstītu, atšūtu viņu.
BET
Nu jau ir pagājuši trīs gadi, komunikācija ir bijusi tikai no manis, kad apsveicu dzimšanas dienā un vārda dienā, viņš, protams, pateicās, bet tas arī viss. Tagad jau gadu viņš ir šķīries, savai ex-sievai un manai kolēģei ig vairs neseko, bet turpina sekot man un pēc manu story skatījumiem redzu, ka tos noskatās viens no pirmajiem un noskatās visus, kas, ņemot vērā viņa sekotāju skaitu, nav nejauši, jo zinu, ka arī viņam nav tik daudz laika, ko pavadīt ig, kas nozīmē, ka mani un manus story viņš meklē īpaši un neizlaiž, bet neko "nelaiko". :D (turpinājums komentārā)
30.04.2024 21:43 |

Reitings 13689
Reģ: 06.07.2022
Ļoti daudzas aizraujas ar tā saukto wishful thinking, un tad rodas šādi te teksti un šādas pārdomas kā autorei. Ar vīriešiem viss ir vienkārši - ja viņam gribas, ja viņam vajag, viņš iet un ņem, kamēr paņem. Ja džeks nekustas, tātad viņš negrib tevi, viņam nevajag. Tik īzī! Bet dāmas izdomā visādus attaisnojumus - ta viņš "nobijies" no neizdošanās, ta vēl viskas. Večiem tas tā nav. Un ja viņš seko un skatās storijus, viņam vnk patīk tas, ko redz. Bet nav nekādas motivācijas iespringt uz kaut ko vairāk. Vārdsakot - tu viņam neesi nekas.
01.09.2024 10:13 |

Reitings 399
Reģ: 30.08.2024
EmilijaArm @ 01.09.2024 10:13
Ļoti daudzas aizraujas ar tā saukto wishful thinking, un tad rodas šādi te teksti un šādas pārdomas kā autorei. Ar vīriešiem viss ir vienkārši - ja viņam gribas, ja viņam vajag, viņš iet un ņem, kamēr paņem. Ja džeks nekustas, tātad viņš negrib tevi, viņam nevajag. Tik īzī! Bet dāmas izdomā visādus attaisnojumus - ta viņš "nobijies" no neizdošanās, ta vēl viskas. Večiem tas tā nav. Un ja viņš seko un skatās storijus, viņam vnk patīk tas, ko redz. Bet nav nekādas motivācijas iespringt uz kaut ko vairāk. Vārdsakot - tu viņam neesi nekas.

Nu ja gribās, tad ir vēl vienkāršāk.
Ņem to ko var viegli paņemt.
Un kad paņem, tad vairs negribas. Un ja negribas tad ņem un atmet.
Tā spēle ir ar vienkāršiem noteikumiem, bet ļoti sarežģīta. Loģiski ka sievietēm rodas visāda wishful thinking. Kopumā ir visai sarežģīta situācija. Jo vīrietim no vienas puses nav jāvar viegli paņemt un sievietei nav jābūt viegli paņemamai. Daudzas neņem tāpēc, ka pēc sejas redz ka jau bija daudzreiz viegli paņemta. Un ja pēc sejas nepaņemama - tad atkal visi leks nost. Ej nu zini.
03.09.2024 09:21 |

Reitings 332
Reģ: 10.04.2018
EmilijaArm @ 01.09.2024 10:13

Es arī šad tad kādas 100 story bildes ātrumā apskatos 2 min laikā vienu pēc otras, un tas arī viss. Nekas man tur neinteresēja - kārtējie ceļojumi un vīna glāzes rokās ar kārtējo picas šķēli priekšā..
26.09.2024 22:11 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits