kā var dalīties ar savu boltu? Ir tāda opcija nosherot braucienu?Maza kaza @ 18.01.2024 18:55Braukšana nakts laikā ar taksi jau kopumā ir drošības jautājums. Es, ja kaut kur dodos viena izklaidēties, vienmēr dalos ar savu Bolt braucienu vai nu ar vīru, vai draudzenēm ar kurām braucu satikties. Jo slimo pilna pasaule. ?
Kopumā drausmīgs negadījums... Līdzjūtība ģimenei! ?
Zandinaja @ 18.01.2024 22:29kā var dalīties ar savu boltu? Ir tāda opcija nosherot braucienu?
Džinga @ 17.01.2024 17:11
Es brīnos kā daudzas uztver kā normu to, ka gandrīz visur esot kreisās smaržas, bet alko redz visur ir tikai legit
huitzitzilin @ 18.01.2024 13:31
Vai Tu domā, ka Kristers pats tomēr izvēlējās iet bojā? Vai tas kaut kur ir dzirdēts?
No bildēm šķiet tik jauks un laimīgs, bet atkal kas tomēr ir sociālie tīkli? Neko jau neatspoguļo no realitātes. Es vairāk domāju par to laiku arī, esot izgājis pēc 9 no rīta. Vai darbs nebija? Vai aizgāja pēkšņi, nepabrīdinot citus? Daudz jautājumu. Pieļauju, ka policija zina mazliet vairāk.
chihiro @ 18.01.2024 23:47
Tu odekolonu dzer? Citādāk nav saprotams sakars smaržām (kurā normālā klātienes veikalā ir kreisās smaržas?) un alkoholam - akcīzes precei bārā, kuru iepērk normālos veikalos un bāru pieskata pvd, vid utt. OK, var būt kāds idiots bārmenis izdomā veikt pašdarbību. Tomēr to padarīt par kaut kādu ierasto praksi, kas gadās katram otrajam (spriežot pēc šīs diskusijas, kur jau vairākas izteicās, ka tā gadījies vai noteikti zina, ka tā notiek) - sorry, acīmredzot pašas par daudz iedzerat vai neturat arī mazu alkohola daudzumu. Pie tā nav jāvaino citi.
Nu un kad triecies nezin kur? Vēl bez naudas? Kādēļ ar savu stulbumu jāaprūtina citi cilvēki😳 baigā vēlme kādam ar dzērāju auklēties.Lorra @ 19.01.2024 18:57Taksistu pienākums tiešām nav pavadīt un gaidīt brīdi kad persona ieiet pa durvīm iekšā, bet citi ir savādāki un tiešām sargā katru vesto sievieti un pārliecinās vai viņai viss būs kārtībā. Atceros pirms gadiem 8, iedzēru pa daudz un ar taksi braucu pie draugiem, taksists redzēja, ka esmu manāmi iereibusi un pēc sarunas, saprata, ka neesmu pārliecināta kur viņi dzīvo, viņš mani izlaida, gaidīja kad atrodu īstās durvis, gaidīja vai vispār man durvis atvērs un beigās neviens tomēr neatvēra. Esmu pateicīga, ka viņš palika gaidot, jo tajā laikā pati otru taksi nevaretu izsaukt, nebija kredīta un pat naudas.
huitzitzilin @ 18.01.2024 13:31
Vai Tu domā, ka Kristers pats tomēr izvēlējās iet bojā? Vai tas kaut kur ir dzirdēts?
No bildēm šķiet tik jauks un laimīgs, bet atkal kas tomēr ir sociālie tīkli? Neko jau neatspoguļo no realitātes. Es vairāk domāju par to laiku arī, esot izgājis pēc 9 no rīta. Vai darbs nebija? Vai aizgāja pēkšņi, nepabrīdinot citus? Daudz jautājumu. Pieļauju, ka policija zina mazliet vairāk.
Miuce @ 20.01.2024 22:47
Jauna un glupa vēl esi, alkohola “labi turētāja”. Kreisais alko Rīgas klubos ir ierasta prakse. Un pārbaudes uzmet aci, vai akcīzes uzlīme ir, nevis noņem paraugu no katras pudeles, tur kaut grīdas tīrāmo līdzekli var liet iekšā.
Gardenia @ 20.01.2024 23:07Nu un kad triecies nezin kur? Vēl bez naudas? Kādēļ ar savu stulbumu jāaprūtina citi cilvēki? baigā vēlme kādam ar dzērāju auklēties.
Zandinaja @ 18.01.2024 22:29kā var dalīties ar savu boltu? Ir tāda opcija nosherot braucienu?
guccibabe @ 21.01.2024 12:41Kāda var paskaidrot, kādēļ šeit tiek apspriests pilnīgi svešs cilvēks un turklāt miris.?♀️?♀️?♀️
Sviests.
IceCream @ 21.01.2024 14:55
Tāpēc, ka bekgroundā bailes, ka pašai tā var notikt. Ikkatra komentētāja droši vien ir gan klubos bijusi, gan pēc tusiņa ar taksi mājās braukusi, gan arī, protams, kunga prātā.
(Es arī, tajā skaitā).
Merilda @ 18.01.2024 16:31
Ko lūdzu? Kaut kāds nebūt kontakts? Man taksists ir svešs cilvēks, kāpēc lai es svešam cilvēkam stāstītu kas es esmu, kur braucu, no kurienes utt. Pēdējā laikā taksistu vairs neuztver savus klientus kā "čomus", ar kuriem papļāpāt, jo ne visi cilvēki to vēlas.
Tā arī veidojās dabīgais atbirums.Lorra @ 21.01.2024 10:42
Vai jaunības gados visas bijušas prātīgas un atbildīgas? Man bija knapi 18/19, ne to vien savos gados esmu darījusi, tagad mati ceļas stāvus atceroties. Alkohols tomēr dara savu, paliec tik drošs, ka tik turies.