Miuce @ 17.01.2024 12:32
Nav izskausta prakse, pazīstams alko piegādātājs nesen ieņirdza par kreisajām kravām un kreiso alko, kas tā patīk Rīgas klubiem. Un ja plauktā ir Hennessy pudele, tas nenozīmē, ka tur tur iekšā ir Hennessy, tikpat labi tā var būt samagonka. Kaut kā tā.
Nevis vārds bet mums pēc likuma ir uzturlīdzekļi ,viņiem ru ir alimenti joprojām ka PSRS laikos .Merilda @ 17.01.2024 17:11
Oiiii, Kalnos, gribēji man piesieties tēmā, ka alimenti ir ru vārds (īstenībā franču izcelmes), bet pašai "vot" gan nav ru, vai ne? :)
Blondāpakula @ 16.01.2024 23:13Es domāju, ka cilvēks vienkārši no alkohola reibuma nosala. Vienīgais dīvaini, ka ja taksists redzēja, ka sieviete ir ļoti piedzērusies neizlaida pie mājām (uzmanīgi braucot var arī piesnigušus ceļus izbraukt, itsevišķi taksisti,kuriem liela pieredze uz ceļa)
huitzitzilin @ 17.01.2024 17:38Gaidīju šo diskusiju, jo citādāk jau sāku domāt kā tas iespējams, ka pēdējā laikā tik daudzi pazūd/nomirst. Bet esmu mazliet apjukusi; no kurienes radusies informācija, ka braukusi līdz mājām un nosalusi? Kādās FB "diskusijās" tas atrodams?
IceCream @ 17.01.2024 18:41
Cilvēki mirst visu laiku, ja nu kas.
Šo jāierāmē !!hanney @ 17.01.2024 19:14Par tiem 45.. manā uztverē tie ir jauni 30. Pašai ir nedaudz virs 30, un galīgi neuzskatu 45 par kaut kādu vecumu. ?
huitzitzilin @ 17.01.2024 17:38Gaidīju šo diskusiju, jo citādāk jau sāku domāt kā tas iespējams, ka pēdējā laikā tik daudzi pazūd/nomirst. Bet esmu mazliet apjukusi; no kurienes radusies informācija, ka braukusi līdz mājām un nosalusi? Kādās FB "diskusijās" tas atrodams?
Vilmara @ 17.01.2024 19:44
Raksts bija delfos u.c. masu ziņu portālos. Tieši par to, ka brauca no kluba uz mājām. Par to, ka nosalusi, rakstīja vietējie no tā ciema.
Bija diskusijas FB - bija bezvests.lv lapā, grupā DZĒRUMI un, iespējams, vēl kaut kur. Daļa jau dzēsta.
Visdīvainākā, manuprāt, ir tā Helvija Ķengaragā pazušana un tā puiša, kurš strādāja LTV Zaķusalā.
ko tu tagad murgo? Pati sāki kliegt, ka 45 gadniecei vieta mājāsKalnos @ 17.01.2024 19:39Arī ģērbt mugura jauna sieviete drīkst jebko , nevis tikai tantīšu klasiku !!
Ireeen @ 17.01.2024 20:48ko tu tagad murgo? Pati sāki kliegt, ka 45 gadniecei vieta mājās
Ja tu neesi alkoholiķe, tad ir vēl trakāk, aizej pie galvas daktera
huitzitzilin @ 17.01.2024 20:04
Paldies, Vilmara. Paskatīšos vai kāds no tiem komentāriem vēl aktīvs.
Es kaut kur, vairs jau gan neatceros kur :D, biju dzirdējusi, ka iespējams Helvijs bija saistīts ar narkotikām? Labojiet mani, ja tagad smagi kļūdos.
Runājot par to Zaķusalas puisi, komentāru nav, jo es nesaprotu kā tā var izkūpēt gaisā. Nestādos priekšā kāds pārdzīvojums tas ir ģimenei. Ik dienu cerēt un gaidīt, ja nu tomēr... Cik noprotu, tad sākotnēji tika domāts, ka iespējams noslīcis, bet beigās tomēr tilts esot šķērsots.
Visdīvainākā, manuprāt, ir tā Helvija Ķengaragā pazušana un tā puiša, kurš strādāja LTV Zaķusalā.
IceCream @ 17.01.2024 22:25
Helviju nogalināja un iemeta Daugavā, visticamāk, vietējie nariki, Kristers pats sev..., ja kādā mežā, tad meža zvēri savu padara un viss. Tāpat kā ar Annu.
IceCream @ 17.01.2024 22:25
Helviju nogalināja un iemeta Daugavā, visticamāk, vietējie nariki, Kristers pats sev..., ja kādā mežā, tad meža zvēri savu padara un viss. Tāpat kā ar Annu.
Gaby Moreno @ 18.01.2024 13:42Šitajā Jūlijas lietā vēl iedomājos par taksistu. Tiešām bija grūti pavadīt tos 300 metrus vai vismaz dažas minūtes pastāvēt ceļa malā un pagaidīt, pavērot? Nu redzēja taču ka sieviete piedzērusies, nakts, sals. Tas Dzērumu apvidus izskatās kā dziļi lauki, apkārt necaurstaigājami meži un neizgaismoti ceļi, pa kuriem ziemā ļoti maz braukā. Tur pat esot skaidrā un dienas gaišajā laikā ir neomulīgi, kur nu vēl tagad janvārī. Nesaku ka taksists ir vainīgs, bet mani viņa vietā sirdsapziņa mocītu, jo nu varēja taču palīdzēt...
Gaby Moreno @ 18.01.2024 13:42Šitajā Jūlijas lietā vēl iedomājos par taksistu. Tiešām bija grūti pavadīt tos 300 metrus vai vismaz dažas minūtes pastāvēt ceļa malā un pagaidīt, pavērot? Nu redzēja taču ka sieviete piedzērusies, nakts, sals. Tas Dzērumu apvidus izskatās kā dziļi lauki, apkārt necaurstaigājami meži un neizgaismoti ceļi, pa kuriem ziemā ļoti maz braukā. Tur pat esot skaidrā un dienas gaišajā laikā ir neomulīgi, kur nu vēl tagad janvārī. Nesaku ka taksists ir vainīgs, bet mani viņa vietā sirdsapziņa mocītu, jo nu varēja taču palīdzēt...