Man arī pēc treilera neviens nepatika, vīrietis jo īpaši... Mums ir tik daudz hot jauno aktieru, dīvaina izvēle Džilim. Nav, kur aci piesiet. Neskatīšos 😁😁😁Bia @ 07.12.2023 17:23Man arī interesē atsauksmes. Aktieri, spriežot pēc treilera, tādi ļoti nesimpātiski. Grāmatas lasīšanas laikā biju sev galvā iedomājusies pavisam savādākus :)
Iznāca 2 sērijas, mēs skatamies, jo mums patīk cringe. Man gan nav ne jausmas, kā tas darbojas salīdzinot ar filmu, jo man nenāk ne prātā maksāt lai to skatītos. Gaidu, kad scenārijā kaut kas notiks, jo līdz šim tas ir stāsts par stulbu cilvēku stulbajām izvēlēm un nekas nenotiek.sīpola @ 29.12.2023 18:19Noskatījos, es biju cerējusi, ka tur to stāstu Džilis kaut kā pārveidos un lieko vai pārāk stulbo plot twistu izmetīs, bet tā nenotika. Tur bija bezgalīgs kadrs ar rotējošu rasola bļodu, bija jāapvalda smiekliņš. Nu katrā ziņā Ogrē kad rādīja, pie plot twista aplaudēja, nu tipa hi-hi-ziķeris-hihi-losene, vismaz auditorija negulēja filmas laikā un tā jau ir laba zīme.
Linda Kalniņa Efejas lomā man patika, viņai ir reāls šarms, ar interesi novērtēju arī tērpus. Tas aktieris no Valmieras teātra gan tā kā mazliet neticams likās runās, nu no sērijas - ar smuku ģīmi nepietiek. Vispār likās, ka nejēdzīgi daudz dialogu atstāts, kas īsti neko nenozīmē, jo tak erotika jārāda ķermeņa valodā, skatienos u.t.t.
Kopumā vairāk likās tāda kā TV filma (ar vecuma cenzu, hehe).
Tagad domāju - nez vai tad tajā GO3 seriālā rādīs to pašu filmu, sagrieztu daļās vai kaut ko papildus? Varbūt kāda jau ir redzējusi seriālu?
Jā, tā ir lielākā problēma - aktieri nepārdod man stāstu, lai cik tas stāsts nebūtu garlaicīgs - ar īstām emocijām un aktierspēli jebko var padarīt par drāmu un viņi nevar. Man patīk tā viņas labākā draudzene - tai aktrisei es puslīdz ticu, bet viņas storyline ir pārāk stulbs, nekas no tā, kas ar viņu notiek, nav ne uz 5min reāls.aauuu @ 30.12.2023 12:04Ļoti slika aktiermeistarība galvenajiem varoņiem. Runā nedabīgi, kā teātrī. Var just, kai iemācījušies runājamo tekstu no galvas. Ļoti atsit skatīšanos. Biju uz filmu kino. Vilšanās liela. Brīnos, ka Džilis pieņēma tik sūdīgu aktieru darbu. Nedaudz sajauca, ka tas nav teātris, bet filma. Patiešām liela vilšanās, nu kur tik neprofesionāli. Stīvi, samāksloti. Fui.
Jupiter @ 30.12.2023 12:10Jā, tā ir lielākā problēma - aktieri nepārdod man stāstu, lai cik tas stāsts nebūtu garlaicīgs - ar īstām emocijām un aktierspēli jebko var padarīt par drāmu un viņi nevar. Man patīk tā viņas labākā draudzene - tai aktrisei es puslīdz ticu, bet viņas storyline ir pārāk stulbs, nekas no tā, kas ar viņu notiek, nav ne uz 5min reāls.
Ivy Blanks @ 25.01.2024 15:26Esot pilnīgs sū ? 50 melnbalto nokrāsu vissliktākā versija.
SaraXX @ 25.01.2024 16:25Arī noskatījos Go3 sērijas, kopumā ļoti vājš seriāls. Dažiem no aktieriem vispār nevajadzēju būt par aktieriem, it īpaši galvenās lomas vīrietim un Auziņa meitai (laikam Telma, kas spēlēja to blondīni), kura tagad ir visos seriālos ielīdusi, jo tak aktiera meita, kas tik spēlē vieglas uzvedības sievietes. Vispār briesmīgs saturs, diezgan lēti izskatās.