31.oktobris @ 29.11.2023 19:12Kā ar Koda biļeti RS transportā? Izmantojat šo opciju?
Annija35 @ 29.11.2023 20:25Vienmēr iepērkoties izmantoju pašapkalpošanās kases,man patīk,viss iet raiti un nav diži rindās jāstāv.
Skenē ar telefonu pamēģināju,ne visai man,jo tad iepirkšanas iet lēnāk,jo katrs dārzenis un auglis ir jāsver,lai dabūtu uzlīmi,ko noskenēt, tāpēc to vairs nelietoju.
Kad sanāk lietot sabiedrisko,tad vienmēr lietoju RS lietotni un pērku koda biļeti,ātri un ērti,nav nekur jāiet speciāli pirkt e-talonus.
Annija35 @ 29.11.2023 20:25Vienmēr iepērkoties izmantoju pašapkalpošanās kases,man patīk,viss iet raiti un nav diži rindās jāstāv.
Skenē ar telefonu pamēģināju,ne visai man,jo tad iepirkšanas iet lēnāk,jo katrs dārzenis un auglis ir jāsver,lai dabūtu uzlīmi,ko noskenēt, tāpēc to vairs nelietoju.
Kad sanāk lietot sabiedrisko,tad vienmēr lietoju RS lietotni un pērku koda biļeti,ātri un ērti,nav nekur jāiet speciāli pirkt e-talonus.
Redzamais vārds @ 02.12.2023 07:13Kopumā uzskatu, ka ar šo visu skenē pats un pašapkalpošanos, kasieriem ir palicis DAUDZ MAZĀK darba, var sēdēt telefonā un neko nedarīt, kamēr klienti kā muļķīši iet savas 50 preces skenē. Mani tas neapmierina! Kāpēc man krauj vairāk darba virsū turklāt kasieru darbu!! Kā arī sabiedrība, jau ir tā nozombēta ar saviem telefoniem, ka tagad visur jāvelk telefons ārā no kabatas! Rs koda biļetes nemaz netaisos iegādāties, un atvieglot darbu pārdevējiem, kur vel labāk, viņi varēs nepārdot etalonus, sedēs un neko nedarīs, kamēr pasažieri lauzīs galvu kā ielādēt biļetes.
Neatbalstu - koda biļetes, lidl plus aplikāciju, skenē pats. Viss tiek darīts tā lai man uzkrautu vairāk darbu virsū. Un tik izplata savus saukļus esiet moderni iegādaties telefonā biļeti!! Nemaz netaisos! Es labāk aiziešu pati nopirkšu etalonus, man tas problemas nesagādā! Un nē man nav 40 gadi.