Lola12345 @ 13.11.2023 13:50
A kāpēc nevarētu sievai smaržas, ziedus un restūžus, lai atgriežās gribēšana?
Pagaidām liekas, ka viņai vienkārši izdevīgi ar mani dzīvot un viss. Zin, ka ar bērniem visu tikšu galā kā vajag, naudas pietiek, visas sadzīves klapatas arī māku novērst. Kautkā tā....
Lelle Belle @ 13.11.2023 16:59Man arī gribētos zināt medaļas otru pusi. Tik perfekts, tik perfekts, ka sieva izvairās no tuvības. Kaut kas jau tur nav.
SarmaD @ 13.11.2023 17:06Jebaķ, pasaules katastrofa, nav kur daiktu iebāzt, laikam dzīvei gals. ?
SarmaD @ 13.11.2023 17:17
Es tik iesmeju par večiem, kuriem neredzēt caurumu ir katastrofa. ?
Knita @ 13.11.2023 17:31Zinu vienu pāri ar 1x mēnesī. Tas bija jau pirms bērniem, tā ka bērnkopība šeit nav.. Vīrs cenšas, palīdz ar bērniem, tiešām palīdz daudz, sporto, nav resns neglītenis. Normāls vīrietis. Sievai vnk negriboties biežāk un visiem tā esot. Tā arī sanāk, ka tās īpašās reizes ir SPA, utt. Katra reize ir "jāizspiež". Ja godīgi, brīnos ka viņš vēl nelaiž pa kreisi, bet ir tik pacietīgs.
SarmaD @ 13.11.2023 19:29Eu viņa toč nav sieva? Mošk tpc ar nestāv uz tevi. 13 gadus esi piegulētājs un nekas vairāk.
GhostGG @ 13.11.2023 17:48
Atkal tu par to? Tev laikam tas dzīvo visu laiku galvā, nomierinies tak, savādāk man vēl sāks rasties aizdomas, ka gribētu būt tajā skaitā iekšā, ka katrā diskusijā to piemini. Zini kā, varbūt jūties atstumta :D
Aldis1992 @ 14.11.2023 00:35Tagad man skaidrs ka no šī foruma jēgas nav nekādas....?
Labās sievas jāmeklē jaunībā. Labās ir izķertas. Tapat kā visi labie vīri.
Lelle Belle @ 14.11.2023 07:13
Tu prasi padomu, bet pats runā par krāpšanu un alimentiem. Tu jau esi izlēmis. Labu padomu te ir daudz. Izvērtē un dari, kā uzskati par pareizu.
Diskusiju turpināt, lai tevi žēlotu, ir bezjēdzīgi.
Tā, ka beidz nīdēt un salāpi, kas lāpāms.
GhostGG @ 13.11.2023 18:06
Nekad nēesmu sevi pasniedzis par perfektu un tas nav mans mērķis, ja tā butu, tad daudz ko nemaz te neatklātu par savu dzīvi. Ir lietas, kas man ir pieņemamas un lietas, kuras nav, tas tā par to kategorismu runājot.
Beidz apelēt pie autora sirdsapziņas un runāt muļķības. Viņš nekādus bērnus nepamet, bet gan bērna māti
SarmaD @ 13.11.2023 18:16
Neko daudz tu te atklājis tāpat neesi.
SarmaD @ 13.11.2023 18:24
Sievietes un vīrieši nekad nebūs vienlīdzīgi, tapēc divkosība te nav.
Otiiilija @ 13.11.2023 18:31ka tik ar nākamo neatkārtojas vēsture?
SarmaD @ 13.11.2023 18:41Autors perfekts vīrietis un tēvs, tik tā sieviete ,maita, viņam tīšuprāt nedod. ?
. Ko viņai risināt, ja ir labi ta kā ir. Ja cilvēks neko nemaina tas nozīmē ka viņu apmeirina esošā situācija. Autora sievu apmierina sekss 1x mēn. Nezinu vai no dabas viņai zems libido, vai vīrieti vairs nemīl, negrib, neredz kā savu partneri. Varbūt viña uztver vīrieti kā brāli. Es nezinu, autors labāk zin.Elizabeteputnos @ 13.11.2023 18:42Neesmu mamma un tāpēc mans viedoklis, iespējams, ir greizs, bet - ar vīrieti, kurš ir labs gultā, man nesāp galva un attaisnojumus nemeklēju, sekss man patīk un nesaprotu, kam nepatīk. Esot attiecībās seksu esmu atteikusi tikai tad, kad ir mēnešreizes. (Esmu mēğinājusi, MR laikā sekss nav man). Es, līdzīgi kā daudzi vīrieši, bez-seksa attiecībās dzīvot nevarētu. Tāpēc grūti izprast nevēlēšanos, bet, kā jau teicu, neesmu mamma un bērnu pieredzes man nav. No tā secinu ka nevēlēšanās šajā gadījumā ir kādu nopietnāku iemeslu dēļ. Tomēr - arī no sievietes puses tomēr būtu jābūt kādai vēlmei un iniciatīvai to risināt, jocīgi, ka viņa nešķiet ieinteresēta risināt.