Interesanti, kādus tik te sievietes iemeslus nemin kā attaisnojumu un vaino tik vīru. Var jau būt visādi, bet pilnīgi neviena nepieļauj, ka varbūt vienkārši sieva ir sagājusi kukū, un vīrs nemaz nav vainīgs.
GhostGG @ 13.11.2023 16:31
Vai tevi tas tiešām pārsteidz? Manuprāt, te lieliski pierādās tas, ko daudzas sievietes patiesībā domā - Vīrietim ir tikai jābūt pienākumiem pret sievieti, bet sieivietēm nekādu pienākumu pret vīrieti nav. Kamēr būs vīrieši, kuri ar to samierinās, tikmēr būs sievietes, kas to izmanto. Tas ir tāpat kā, ja tu varētu regulāri aplaupīt banku un tev par to nekas nebūtu, tu tak turpinātu to darīt, ne tā? Viss loģiski.
Aldis1992 @ 13.11.2023 15:58Mājās visu izdaru. Ar bērniem visu izdaru, pabaroju, saģērbju, aizvedu kur vajag, uzņemos atbildību. Kaut ar salauzto roku ar visu tieku galā?. Liekais svars protams ir, bet viņa jau arī vairs nav nekāda modele pēc 2 bērniem ?. Man tas netraucē. Varbūt vienkārši mātes instinkts pārāk spēcīgs, ja bērnu dēļ visu izdara bet mīļotais paliek ēnā? Pagaidām liekas, ka viņai vienkārši izdevīgi ar mani dzīvot un viss. Zin, ka ar bērniem visu tikšu galā kā vajag, naudas pietiek, visas sadzīves klapatas arī māku novērst. Kautkā tā....
Aldis1992 @ 13.11.2023 16:01Sevi kopju. Matus uz bārdu dzenu regulāri, duša katru vakaru. Intīmajās attiecībās neko neuzspiežu. Un retajās reizēs kad tas notiek liekas, ka ir apmierināta. Arī neizskatās ka tēlotu.
Aldis1992 @ 13.11.2023 15:58Mājās visu izdaru. Ar bērniem visu izdaru, pabaroju, saģērbju, aizvedu kur vajag, uzņemos atbildību. Kaut ar salauzto roku ar visu tieku galā?. Liekais svars protams ir, bet viņa jau arī vairs nav nekāda modele pēc 2 bērniem ?. Man tas netraucē. Varbūt vienkārši mātes instinkts pārāk spēcīgs, ja bērnu dēļ visu izdara bet mīļotais paliek ēnā? Pagaidām liekas, ka viņai vienkārši izdevīgi ar mani dzīvot un viss. Zin, ka ar bērniem visu tikšu galā kā vajag, naudas pietiek, visas sadzīves klapatas arī māku novērst. Kautkā tā....
Zini, ja sieviete izpildītu savu "pienākumu" un iedotu vīram, tad tādu pienākuma seksu, neviens vecis otrreiz vairs neprasītu. Tā, ka jums būtu jāsaprot ko jūs dabūsiet, ja tas būtu jādara tikai pienākuma pēc.
Jebaķ, pasaules katastrofa, nav kur daiktu iebāzt, laikam dzīvei gals
GhostGG @ 13.11.2023 17:09
Tiešām? Domā tavam vīram tā nav viena no galvenajām dzīves sastāvdaļām? Ok, aizej viņam šodien pasaki, ka sekss vairs nebūs un paskatīsimies pēc cik ilga laika jums tā laulība sāks šķobīties.. Mēs pat te forumā varētu spēlēt bingo - katrs liktu uz konkrētu mēnesi :D :D
Es vel esmu griboša un dzīves nenonīkusi, lai negribētu seksot.
GhostGG @ 13.11.2023 17:16
Tad nevajag būt divkosei, kas tev, starpcitu, ļoti lieliski padodas un runāt muļķības par pasaules galiem, ja nevar seksot, šīs diskusijas attiecīgajā kontekstā ;)
Es tik iesmeju par večiem, kuriem neredzēt caurumu ir katastrofa.
SarmaD @ 13.11.2023 17:17
Es tik iesmeju par večiem, kuriem neredzēt caurumu ir katastrofa. ?