Andie @ 23.10.2023 14:54
Tajās aktivitātēs piedalās divi btw, diemžēl, sekas piemeklē tikai sievieti un izvēle par aborta veikšanu arī ir atbildības uzņemšanās. Ir dzirdēti pietiekami daudz gadījumi, par baby trap no vīrieša puses, kam periodiski uznāk pat trendveidgs raksturs.
Andie @ 23.10.2023 12:00Esmu pro choice, aborta tiesībām ir jabūt, bez uzlikumiem, nosacījumiem, jautājumiem un viss, tā ir medicīniska procedūra, kurai ir jābūt pieejamai, kas ir vēl cits jautājums, kas ir gana sāpīgs LV, jo aborts nav lēts un ne visur arī pieejams.
Elīzīte12345 @ 23.10.2023 13:41Šī diskusija ļoti uzskatāmi parāda, ka mūsdienu sievietes vairs nav spējīgas uzņemties atbildību par savām darbībām...un paliks jau tikai sliktāk.
SarmaD @ 22.10.2023 16:13Vienīgi mani mulsina šī daļa -
6. Ginekologs (dzemdību speciālists) vai ģimenes ārsts grūtniecības pārtraukšanai nosūta sievieti uz:
6.2. ambulatorās ārstniecības iestādes dienas stacionāru, izņemot šādus gadījumus:
6.2.1. ja tā ir pirmā grūtniecība;
Respektīvi tu neplānoti paliec stāvoklī, nevēlies bērnu paturēt bet abortu neveiks, ja tas ir pirmais bērns?
Elīzīte12345 @ 23.10.2023 13:41Šī diskusija ļoti uzskatāmi parāda, ka mūsdienu sievietes vairs nav spējīgas uzņemties atbildību par savām darbībām...un paliks jau tikai sliktāk.
Andie @ 23.10.2023 12:00Esmu pro choice, aborta tiesībām ir jabūt, bez uzlikumiem, nosacījumiem, jautājumiem un viss, tā ir medicīniska procedūra, kurai ir jābūt pieejamai, kas ir vēl cits jautājums, kas ir gana sāpīgs LV, jo aborts nav lēts un ne visur arī pieejams.
es ļoti bieži redzu nekoptas jaunās māmiņas - sliktas, novalkāti zābaki, somiņa, cepures, mati utt, es saprotu un cienu mammas, kuras rūpējas par saviem jaundzimušajiem, atdot un nopērk to labāko. Bet līdzekļiem un laikam sevi sakopt vajadzētu atrasties. Ja tā visa nav - tad es to uzskatu par vēl lielāku bezatbildību un necieņu pret sevi, nekā aborts.
dietiskais.cukurs @ 22.10.2023 21:05
Ja jau nebūtu dzīvībiņa, tad nebūtu vērts šo tēmu apspriest, ne? Ir sirdspuksti, ir dzīvība. Bet aiiijjj, kā nepatīk to atzīt. ? Un kāds te sakars ar Indiju, cerams, vismaz pašai bija skaidrs ?
Miuce @ 22.10.2023 16:25
Mazu dziiviibinju, blje? Padsmit nedeeljaas tur maza dziiviibijja vai tomeer olbaltumvielu receklis? ??? Tes uz Indiju, Pakistaanu utt, kur tieshaam mazas dziiviibinjas aprok vai izmet kruumos, jo par daudz vai dzimums neder. Nevis sludini, ka receklis, kursh nespeej pastaaveet autonomi, ir dziiviibinja.
akul12 @ 22.10.2023 20:19
Viņu bērni izaugs un iespējams pat par normāliem cilvēkiem. Nav tik bezcerīgi.
SarmaD @ 22.10.2023 19:57
Pārspīlējums, protams. Bet zinu ģimenes, kurām labklājība maza, bet ražo tāpat.
akul12 @ 22.10.2023 19:42
Kādu pazīsti personīgi? Vai iedomas par totālu nabadzību laukos, kur tikai viena kaza kūtī. ?