Inna86 @ 08.10.2023 16:44Neredzu par ko apvainoties, izklausās, ka attiecības ir vēl svaigas un nenopietnas. Vīrieši nemēdz katru dienu pētīt kalendāru, sieviete ar pieredzi kādu nedēļu iepriekš pati atgādinātu, ka viņai svētki nāk.
Agateeeee @ 08.10.2023 16:46
Mēs kādas 5 dienas pirms manas vārda dienas runājām par to, ka man būs vārda diena. Es netaisīju strīdu par to, ka neapsveica, vispār neko neteicu, vienkārši skumji, ka kolēģu vārda dienas un draugu vārda dienas viņš atceras, bet manu nē, lai gan zin mani jau kopš pavasara
Minēšu rēķinus kafe un citur dalat uz pusēm?Agateeeee @ 08.10.2023 16:46
Mēs kādas 5 dienas pirms manas vārda dienas runājām par to, ka man būs vārda diena. Es netaisīju strīdu par to, ka neapsveica, vispār neko neteicu, vienkārši skumji, ka kolēģu vārda dienas un draugu vārda dienas viņš atceras, bet manu nē, lai gan zin mani jau kopš pavasara
Kalnos @ 08.10.2023 17:50Minēšu rēķinus kafe un citur dalat uz pusēm?
Kalnos @ 08.10.2023 17:50Minēšu rēķinus kafe un citur dalat uz pusēm?
Kalnos @ 08.10.2023 17:58Vispār jau ir tā,palasi te citas tēmas,ietekmeles,kivicus..smalki izskata un aprunā kas citām uzdāvināts,kamēr pašām izrādās nedavina neko un ir ar to mierā. Vari darīt ka gribi bet ja vīrietis mīl viņš vienmēr ir uzmanīgs ,un nav skops.
palasi te citas tēmas,ietekmeles,kivicus..smalki izskata un aprunā kas citām uzdāvināts,kamēr pašām izrādās nedavina neko un ir ar to mierā.
Es dusmotos,un man vienmēr vajag dāvanu . Daži svētki gadā virieti bankrotā neiedzīs. Ja skops un neuzmanīgs,kam tādu veci?
Jā tieši DĀVANAS,ir tikai svetkos. Jo redzi mums ir kopīgs ģimenes budžets,un viņš pelna daudz vairākkitijaarmazok @ 08.10.2023 18:35
Tev vīrietis kaut ko uzdāvina tikai tad kad ir dz.diena vai vārda diena, ja jau dāvanas ir tik svarīgi saņemt??
Es savam dāvinu arī ikdienā, tāpat arī viņš man. Nu nav vajadzīgi obligāti svētki, lai otram kaut ko uzdāvinātu,vai kā savādāk iepriecinātu.