Kalnos @ 12.09.2023 10:11Es par tādu sāku jau aizmirst
Kopš daudzas sāka pirkt humpalas un tad uzreiz tur pārdot ar 200% uzcenojumu.Pameģini fb .
Lucida @ 12.09.2023 10:39
Izklausās, ka daudzas saskatījušās Girlboss ?
Bet jā, facebook marketplace šobrīd ir pat vieglāk pārdot nekā Andelē, turklāt facebookā vismaz nav jāmaksā par sludinājuma ielikšanu, neko nezaudē ?
Tieši tā ,tu maksa un ja nepārdod velti iztērēta naudaLucida @ 12.09.2023 10:39
Izklausās, ka daudzas saskatījušās Girlboss ?
Bet jā, facebook marketplace šobrīd ir pat vieglāk pārdot nekā Andelē, turklāt facebookā vismaz nav jāmaksā par sludinājuma ielikšanu, neko nezaudē ?
Otiiilija @ 12.09.2023 11:00Tada sajuta, ka daudzam hobijs pieteikties un pacakaret pratu. Ta jau pardodu labas, jaunas, brendu lietas par tadam cenam, kuras nekur neatradis. Vai ja pardodu ne brendu lietas tiri simboliski nevis lai pelnitu, bet varbut kadam noder, ne tapat jautas katru cm, diedeles bezmaksas piegadi un vel nez ko it ka pirktu dzives lielako pirkumu
Hermesmel @ 12.09.2023 10:49Es bieži tirgojos andelē, man vienmēr izpērk dārgākās lietas, bet, piemēram, bikses pa 5€ neviens nepērk un pat īsti neskatās. Un bikses nav neglītas vai nolietotas.
Bet man ir nesaprotams, kāpēc pircējas raksta un lūdzas bezmaksas sūtīšanu, ja andelē tā ir 1.80? Piemēram, pardodu bikses, cena 25€ un tad man raksta - es ņemšu tikai tad, ja sūtīšana būs iekļauta cenā, vai - es ņemšu, bet tad bikses pa 20€ un sūtīšanu apmaksāju. Mani tādas pircējas ļoti kaitina.
cena simboliska gribi nem, gribi ne, nav laika pa piecuku merit katru cm visas vietas 😂 vel ari izsaka pretenzijas, ja pardod kadai asakai, ka tu ta atalvies😂un vel man fascine, ka ja nolaizi cenu, tad pacelu sak rakstit peknsi un sutit screenus, lai gan ieprieks pieteikusas nebija- kapec tad ta paceli😂 pzdc es daru ko gribu , vel kaut ko bez maz vai parada😂Lula @ 12.09.2023 11:03
Tas gan, gandrīz vienmēr prasa izmērīt visādus random garumus, arī lētām drēbēm par piečuku.
Gribu arī to restock pačekot. Bet tas jau vairāk tādām brendīgām lietām domāts, ne?
LuckyStrike @ 12.09.2023 11:00Marketplace man nepatīk, jo tad visi paziņas redz, ko es tirgoju. Man tieši patīk AM nosacītā anonimitāte.
Jā, man tas pats - atzīmē favorītos, bet klusums. Pat nolaižot cenu līdz smieklīgumam - tā arī nenopērk.
Kamēr ārpus LV dzīvojošās draudzenes katru DIY sūdiņu notirgo ar peļņu, par labu apģērbu pat nerunājot. Laikam te tiešām pirktspēja ir dziļā pakaļā...
tas kas vissvairak prasu 10001 lietu beigas nepanem, reali rodas iespaids, ka cilvekiem nav ko darit. Bet ja kopuma pardot var, tikai prasa nervus diiilot ar kapeikpisejam😂AnnnaMannna @ 12.09.2023 11:06
Neesmu regulāra pārdevēja, bet tajās retajās reizēs, kad pārdodu, tas ir vienmēr. Tāpat kā prasa bildes uz auguma, nomērīt to un šito utt. Mani tas kaitina. ?Domāju, ka viņām tas ir sports. Tā kā siltajās zemēs cilvēkiem patīk kaulēties.
LuckyStrike @ 12.09.2023 11:00Marketplace man nepatīk, jo tad visi paziņas redz, ko es tirgoju. Man tieši patīk AM nosacītā anonimitāte.
Jā, man tas pats - atzīmē favorītos, bet klusums. Pat nolaižot cenu līdz smieklīgumam - tā arī nenopērk.
Kamēr ārpus LV dzīvojošās draudzenes katru DIY sūdiņu notirgo ar peļņu, par labu apģērbu pat nerunājot. Laikam te tiešām pirktspēja ir dziļā pakaļā...