HARDLUXURY @ 22.06.2023 23:09taa atpūšas cilveks, kuram ir hobiji un interesanta ikdiena! A ko tu domaji? Lohi tikai ap ugunskuru savācas??????
MiniMe33 @ 22.06.2023 23:14Vispar interneta viss tik garlaicigi palicis, viss tik neinteresants :/
tak at*isies no manis tu dullā😀😀amoreamore @ 23.06.2023 10:27
Nu, smagā lakšarija Titānika tēmā par sevi atgādina. :D nespēj tā slimā bez uzmanības
Tas fixprice laba bodite. Perku tur melnas, un miesas krasa pusgarās planas sieviešu zeķes darbam pie kurpēm. 5 pari 1,49 eu. Citur 1 vai 2 pari pari 2 euro maksa. Ja kada tur atrod vel ko lētu, un noderīgu, malacis saimniece. Kāpec maksat vairak?HiacinteBurkaa @ 22.06.2023 23:12
Hobiji: braukt par zaķi, ķemmēt FixPrice un Pepco ar Chanel auskariem ausīs :D
HARDLUXURY @ 23.06.2023 10:31tak at*isies no manis tu dullā??
HARDLUXURY @ 21.06.2023 14:31@minime , nu šitas ir stulbakais, ko esmu lasijusi Ever .. te jau skaidrs, ka par mani “dirš” tikai diršanas pēc? .. es varu klut par miss ES, braukat kaut vai ar lambo un dzivot krutakaja Jurmalas maja , paratadīt matus, sataisit KVALITAIVAKAS OPERACIJAS ka Jelenai (tas tām, kuras uzskata, ka man kjipa to vajag ) Vienigais ko es apsveru ir Cicīši?? un iesaku ari Jelenai uztaisīt tos . Bet stasts par to, ka te mani nodirsis daži ex Klases biedrini da Pa jebko ? un kaut vai ar seetas bomzi alkoholiki kas gul pie miskastes apmīzies - pateiks nee vins 100% labaks un man putni. Calm down babes . Vajag būt objektiviem un godigiem. Visiem Jauku dienu.?❤️?
Danuta @ 24.06.2023 13:08
Labāk būtu tērējusi savu laiku un pierakstījusies uz implantu konsultāciju, HL. Nevis tērējusi laiku Karadžanas nodiršanai. Implanti Tev toč ir vajadzīgi.
ak jēl, kamēr es un pārējās adekvātās foruma lietotājas svin vasaras saulgriežus 🌿, dažs labs domā par manu krūšu implantu nepieciešamību.. es nevaru 😀😀😀😭🥲😀Danuta @ 24.06.2023 13:08
Labāk būtu tērējusi savu laiku un pierakstījusies uz implantu konsultāciju, HL. Nevis tērējusi laiku Karadžanas nodiršanai. Implanti Tev toč ir vajadzīgi.
HARDLUXURY @ 24.06.2023 14:55ak jēl, kamēr es un pārējās adekvātās foruma lietotājas svin vasaras saulgriežus ?, dažs labs domā par manu krūšu implantu nepieciešamību.. es nevaru ??????
HARDLUXURY @ 22.06.2023 18:44Kamer es (kam nav dzives ) riktigi nodos līgo gar ugusnkuru, ceps galu, desinas un ar gimeni dziedās līgo dziesmas??
HARDLUXURY @ 24.06.2023 17:33Es tiešām nesaprotu,.. ja uz balkona ir tik garlaicīgi, ganjau arī Rīgā notiek kāds pasākums par godu “Līgo”?
karadžanai jau tie krūšu implanti reizes 10 vajadzīgāki , kā man 😀😀,😀, arī jāizdomā ko iepotēt, lai būtu foršs dupsis 🤭🤭🤭🤭😗😗☺😗, savādāk nu galīgi nav uz ko tur paskatīties :))Danuta @ 24.06.2023 17:41
Nesapratu par balkonu. Varbūt uzraksti Karadžanai vēstuli kurā izsaki vēlmi satikties ar viņu. Tad varēsiet izrunāt visas domstarpības. Karadžanai arī nav pilns rublis, bet Tavi teksti liecina par slimīgu apsēstību. Savu apsēstību varētu ieguldīt jau minētajā implantu operācijā.
HARDLUXURY @ 24.06.2023 14:55ak jēl, kamēr es un pārējās adekvātās foruma lietotājas svin vasaras saulgriežus ?, dažs labs domā par manu krūšu implantu nepieciešamību.. es nevaru ??????
Tieši tā ! Jāpērk lēti sūdi no okupantu kaimiņvalsts !Kalnos @ 23.06.2023 10:33Tas fixprice laba bodite. Perku tur melnas, un miesas krasa pusgarās planas sieviešu zeķes darbam pie kurpēm. 5 pari 1,49 eu. Citur 1 vai 2 pari pari 2 euro maksa. Ja kada tur atrod vel ko lētu, un noderīgu, malacis saimniece. Kāpec maksat vairak?