kapec vina nevar komentēt? Tapat . Ka es? Tapec, ka mes varam droši bez kompleksiem atklāt savu identitati?😀😀🫠Quickyy. @ 22.06.2023 19:20Kāds gan pārsteigums ka Raita Uzule šeit dirš forumā.. ? (galīgi nav pārsteigums) ?
vai vnk but mana puse par Karadžanu😀 ar to pietikaMiniMe33 @ 22.06.2023 20:11Sen nesmu neko par sevim dzirdejusi nacas ienakt foruma lai paris gadiem pietiktu ar info par sevi ?
Quickyy. @ 22.06.2023 20:14MiniMe3 viņai ?? tā arī saki - man ?
Jā, tas pasaka to ka arī Tev nav diezko laba reputācija. ?? vienā maisā metamas ar Hardlakšery. Uzmanību alkstošas būtnes. Laba vai slikta uzmanība, vienalga. Galvenais ka uzmanība ??
sinddyy @ 22.06.2023 20:26Vai man vienai liekas, ka šeit forumā lielākoties sapulcējās kaut kāds trako nama potenciālais kontingents?
HiacinteBurkaa @ 22.06.2023 20:28Man vienīgajai joprojām nav ne jausmas, kas ir šie cilvēki? ?
Lula @ 22.06.2023 20:43
Es arī nesaprotu, esmu mindblown par to, kas te tagad notiek ?
Lorra @ 22.06.2023 21:57
Nu riktīgs murgs. Divas ar putniem satikās un tad bliež vaļā. Sen šitādu huiņu nebiju lasījusi. Reāli no malās abas kā sadzerušās vai vnk padsmitnieku pratā, nu tā ka reāli vispār neizklausās pēc pieaugušām sievietēm. ?
Šī diskusija ir vislielākais bardaks kādu esmu lasījusi. ?
Es gan teicu lai par Elīnu neko neraksta, bet iegāju viņas profilu papētīt, uzgāju interesantu diskusiju ko bija uzcepusi. Šie stāsti man riktīgi atsit Laumu, tas tā….interesanti .? Elin, tad cik saprotu, tavam draugam tāds xs izmēriņš ja?
MiniMe33 @ 22.06.2023 22:27Elīna pati to rakstija ? Ohoo tads talants , loti labi uzrakstits lai par ko tas ari nebutu, un tas te tika ielikts ka kaut kads apkaunojums ? Račko tadas gramatas raksta un neviens par vinu nesmejas , un ielikt to vel pierakstot klat ka izklausas pec mazam meitenem, amm nesmu dzirdejusi ka mazas meitenes taa runatu , bet skaidrs ar kadu kontigentu te ir darisana ?
HiacinteBurkaa @ 22.06.2023 22:28
Kā nesmejas? Smejas. Tie, kuri atšķir kvalitatīvu literatūru no mēsla.
Un tikmēr Jeļena izrāda savu "lielo" balkonu Līgo svinēšanai... ?
MiniMe33 @ 22.06.2023 22:31
Bet tomer viņa to nemaz nerakstija tikai pārpostoja , vēl jo vairak.
Ahh .
Un Jelenas balkonu neredzu jo privats profils vinai :(
taa atpūšas cilveks, kuram ir hobiji un interesanta ikdiena! A ko tu domaji? Lohi tikai ap ugunskuru savācas😀😀😀😀😄🤭HiacinteBurkaa @ 22.06.2023 22:28
Kā nesmejas? Smejas. Tie, kuri atšķir kvalitatīvu literatūru no mēsla.
Un tikmēr Jeļena izrāda savu "lielo" balkonu Līgo svinēšanai... ?