Huppoo @ 28.05.2023 00:06Vai Tev ielaida pilnu 1ml? Un no pirmās reizes tā var būt..man arī bija minimāls efekts un principā no 3x dabūju to rezultātu ko gribēju. Procedūru taisīju ik pēc 6 mēnešiem.
Bet varbūt tiešām ielaida mazāk. 😯 Manuprāt, pēc procedūras tūskai un pampumam vajadzētu būt ļoti pamanāmam. Kaut kas liekās aizdomīgi. 🤔 Vari padalīties ar meistares vārdu?Hermesmel @ 28.05.2023 11:24
Vienu brīdi likās, ka varbūt ielaida 0,55 ml, jo, kad viņa ieraudzījā dzīvē lūpas, teica, ka man vispār neko nevajadzētu darīt. Teica, ka man ir ļoti skaistas lūpas, diezgan biezas. Kad saprata, ka es gribu un tur nav ko diskutēt, mēģināja pierunāt uz 0,55. Vārdu sakot beigās palikām, ka būs 1ml. Uz kartītes arī rakstīts, ka 1ml, bet var jau viss kaut ko tur uzrakstīt.
Es arī plānoju iet pēc 6 mēnešiem uz vēl vienu reizi, bet aizrauties arī negribu.
Karolaina @ 28.05.2023 12:07Bet varbūt tiešām ielaida mazāk. ? Manuprāt, pēc procedūras tūskai un pampumam vajadzētu būt ļoti pamanāmam. Kaut kas liekās aizdomīgi. ? Vari padalīties ar meistares vārdu?
Es pirms 2 nedēļām biju uz procedūru, ielaida 1ml, efekts ir pamanāms, bet nu labi, man lūpu vispār praktiski nebija. Pēc procedūras bija taaaads pampums, riktīgas pīļu lūpas, tagad, protams, viss nogājis.
Pēc kādiem 2 mēnešiem iešu vēlreiz. ?
AllSaints @ 28.05.2023 12:09Tev piedāvāja izvēlēties filleri? Vai pateica, ka būs šis un viss?
man ir gadījies, ka no 1ml šprives ielaiž aptuveni 0,8ml un tas ir ok ;) Meistars skatās, lai lūpas pēc katras procedūras izskatās labi. Citreiz atlikumu iedod līdzi (vari prasīt) un ja nepieciešams koriģet asinetriju to dara. Otrs variants, palūgt pārlalikumu sašpricēt sejas grumbās. Botoksa efekts nav, bet uz brīdi izlīdzina gan!Hermesmel @ 28.05.2023 11:24
Vienu brīdi likās, ka varbūt ielaida 0,55 ml, jo, kad viņa ieraudzījā dzīvē lūpas, teica, ka man vispār neko nevajadzētu darīt. Teica, ka man ir ļoti skaistas lūpas, diezgan biezas. Kad saprata, ka es gribu un tur nav ko diskutēt, mēģināja pierunāt uz 0,55. Vārdu sakot beigās palikām, ka būs 1ml. Uz kartītes arī rakstīts, ka 1ml, bet var jau viss kaut ko tur uzrakstīt.
Es arī plānoju iet pēc 6 mēnešiem uz vēl vienu reizi, bet aizrauties arī negribu.
Hermesmel @ 28.05.2023 11:24
Mušpapīrs @ 29.05.2023 04:56
Nepopulārs viedoklis - visu cieņu meistarei par pateikšanu, ka nav vajadzības pēc fillera, nevis vienkārši piešpricē, ka tik maksā
Varbūt tas arī ir iemesls neesošam efektam ?