No tiem piedāvājumiem vislabākais būs atkal kārtējais fuckboy's, jo tieši tāda tipa vīrieši patīk sievietēm. Viena te minēja ka jāpaugstina standarti, :D jo augstākas kategorija vīriešus (atiecībā pret sevi) jūs meklēsiet, jo lielāka iespējams ka trāpīsies kārtējais fuckboys :DLula @ 06.05.2023 18:44
Tu taču saproti, ka ir cilvēki, kuri meklē lielisku saderību un pievilcību, nevis ņem pirmo piedāvājumu?
Aldis15 @ 06.05.2023 18:59No tiem piedāvājumiem vislielākais būs atkal kārtējais fuckboy's, jo tieši tāda tipa vīrieši patīk sievietēm. Viena te minēja ka jāpaugstina standarti, :D jo augstākas kategorija vīriešus (atiecībā pret sevi) jūs meklēsiet, jo lielāka iespējams ka trāpīsies kārtējais fuckboys :D
Tieši otrādi, vajag pazemināt standartus, tur arī dabūsiet uzticīgo ģimenisko vīrieti, bet sievietēm nenormāli grūti ir iedomāties sevi kopā ar kaut kādu Beta nice guy lupatu.
MartaElza @ 06.05.2023 19:08Kas ir beta nice guy lupata?
Tādi kurus tu liec sev friendzonā.MartaElza @ 06.05.2023 19:08Kas ir beta nice guy lupata?
Tad ir pavisam bēdīgi, ja Tev pat tādu nav.MartaElza @ 06.05.2023 19:40
Man tādi nav.
Aldis15 @ 06.05.2023 20:13Tad ir pavisam bēdīgi, ja Tev pat tādu nav.
Aldis15 @ 06.05.2023 20:13Tad ir pavisam bēdīgi, ja Tev pat tādu nav.
Inceli arī grib smukas meitenes, tā pat kā nesmukas meitnes grib labus vīriešus.Lula @ 06.05.2023 20:16
Pamēģini vienreiz ieklausīties, ko tev saka reālas sievietes nevis incel forumi un youtuberi. Domā visi tie incel džeki sen jau nebūtu attiecībās, ja būtu tik forši, interesanti un zinoši par sieviešu psiholoģiju?
Tad ir jāpceļ sava vērtība ja gribas dabūt tādu partneri kāds apmierina.Renaate301 @ 06.05.2023 20:47Aldis15, Tu tiešām domā, ka standartu pazemināšana var ko atrisināt? Nav svarīgi vai standartus jāpazemina būtu vīrietim vai sievietei, tas nav tik vienkārši, jo ir taisns ceļš lai būtu kopā ar cilvēku kuru Tu nemīli, necieni un kurš tevi vienkārši neinteresē. Man tas izklausās pēc mocībām, tad jau tiešām labāk attiecības neveidot nekā lauzt sevi un but kopā ar nemīlamu personu.
Aldis15 @ 06.05.2023 20:53Tad ir jāpceļ sava vērtība ja gribas dabūt tādu partneri kāds apmierina.
Vīriešiem jākačā musīši, jāsāk pelnīt vairāk piķis.
Sievietēm jānotievē (ja ir liekie kg), jāuzlabo savs vizuālais izskats.
Level up
Nemāku spriest par Inceliem, nēsmu viens no viņiem, man sievietes patīk.Lula @ 06.05.2023 22:17
Kaut kāda taisnība tur ir, bet ne jau tas sakačājies incels laimi atradīs katrā smukajā Instagram modelē. Ir taču laimīgās attiecībās citas vērtības kā izskats.
PS. Nu neticu ka tie paši inceli, pazeminot prasības, atrastu labas attiecības. Tur ir jāmaina domāšanu nevis muskuļu masu
Motherofdragons @ 06.05.2023 18:37Es arī sliecos uz to, ka izvēlies nepareizos vīriešus. Ne tikai sievietes mēdz būt izmisušas pēc ģimenes, arī vīrieši, savā vecumā 30+ redzu sev apkārt tādus ļoti daudzus. Un zini kā, viņi netērē 5+ gadus, lai aplidotu vienu sievieti, viņi meklē sev sievu tikpat mērķtiecīgi, cik dažas vīru, saņem kurvīti no vienas, otras, un iet tālāk, un tad, kad atrod kādu, ar ko sapas, tad tur gada laikā ir kāzas un grūtniecība.
Es saprotu, ka šis ilggadējais pielūdzējs tev sildīja pašapziņu, un tagad šī ilūzija pēkšņi sabruka, bet nevajag pārspīlēt. Mums visiem patīk, kad ir no kā izvēlēties, bet nav nekā pārsteidzoša, kad tie varianti izrādās bez perspektīvas.