Bubuu @ 26.04.2023 14:42Visefektīvāk notiekti varētu kāds psihologs vai psihoterapeits palīdzēt saprast, kas notiek tavā galvā un kāpēc tu domā tā kā domā, un kā savas domas mainīt.
Terapija ir viens, bet vai tu ar sevi strādā? Negaidi no citiem palīdzību, tev ir pašai jācīnās, bet jādara tas pareizi un to var ieteikt tavs terapeits. To, ka Jūs bakstāties gar pagātnes lietām neko nedos, un ja tavs partneris nav apmierināts, tad nav tevi pelnījis, viņam būtu tevi jāatbalsta un "jāaug" kopā, nevis jābūt pofigistam.Meitene. @ 26.04.2023 15:14Es jau eju terapijā, bet šim jautājumam paskriets garām, lai gan es vienmēr atgriežos savas domās.
Kā man tas besī. Dažreiz uznāk domas, ka partneris pelnījis pašpietiekamu būtni. Un kamēr savu sūdu nebūšu savākusi tikmēr nav ko veidot attiecības.
Te stāsts par iekšējo bērnu, kuram nav bijušas mājas un tagad cenšas visur tās atrast. Šobrīd liekas, kāda jēga no draudzības, ja tev atkal un atkal jājūtas vienam.
Terapijai kaut kad būtu jāpalīdz.
Fake it till you make it, šis labs.
Tā nemaz nav, tā varētu būt, bet nav. Šī metode ir pielīdzināma sevas mentalitātes "apčakarēšanai", tu sev iestāsti tik ilgi, kamēr tavs prāts un enerģētika tam notic. Es šo metodi izmantoju, nejūtos tā, it kā tas būtu mākslīgi radīts, tas ir jau ieaudzis manī, es tam ticu, mana sirds un prāts arī. To es saucu par arčgārno psiholoģiju, kurā tu iedresē savas tā saucamās mentālās maņas.GhostGG @ 26.04.2023 15:30
Es gan nepiekrītu. Kāpēc fake it? labāk be it. Feikota pašpārliecnātība nekad nebūs un nav līdzvērtīga, tieši sajūtu ziņā, patiesai pašpārliecinātībai, kura ir radusies reālu iemeslu dēļ (tie var būt sasniegumi, uzlabots izskats utt), patiesai pašpārliecinātībai ir kaut kāds zinām un reāls, uzrādāms pamats tam apakšā, nevis pašizdomāts fugayzi.
Es šo metodi izmantoju, nejūtos tā, it kā tas būtu mākslīgi radīts, tas ir jau ieaudzis manī, es tam ticu, mana sirds un prāts arī.
Nu un ko, man tagad dzīvot uz apkārtējo viedokļiem? Mans pašnovērtējums nav tik augsts, ka tagad jāstaigā ar augsti paceltu galvu, nelielos un lieki nebakstos. Māslīgi radītam pašnovertējumam ir jāizskatās skaisti, ar laiku tas par to arī pārvēršas, tas, ka kādam tas ir augsts nenozīmē, ka ir full of shit, un ja tā uzskata, tad tie ir tie, kuriem tas ir zems.GhostGG @ 26.04.2023 15:42
Tieši tā, TU nejūties, ka tas būtu māklīgi radīts, savukārt apkārtējie, kuri nav uz mutes krituši momentā redz un atkož, ka tu esi "full of shit".