Es neprotu gelišu pati. Bet ar parasto laku pēc 2 dienām viss nolupis.Lorra @ 13.02.2023 18:56Tādēļ es nagus kopju pati.
Lorra @ 13.02.2023 20:03Visu var iemācīties pats, arī gelish taisīt mājās, vienīgi laiks paiet ilgs lai sev uztaisītu un prakse ir nepieciešama kādu laiciņu. Pirmās reizes nebūs diez gan kvalitatīvs darbs .?
Lula @ 13.02.2023 20:11
Man nepatīk tā noņemšana mājas apstākļos. :( Mēģināju ar acetonu un ietīt follijā, vienkārši briesmas, nenāk nost un ja nāk, tad nagu izrobo.
Lorra @ 13.02.2023 20:17
Ir traki jā, tam es piekrītu. Tādēļ es sev taisu tikai uz pasākumiem. Pēdējo x taisīju pirms ziemīšiem, tad bija kopti nagi arī uz jauno gadu. Tā kā man nagi ļoooti ātri aug, manikīrs jāmaina ik pa 2 nedēļām, pašai nav tik daudz laika un vēlmes vispār ņemties tik bieži, tādēļ vienkārši izvēlos staigāt lielākoties bez (vienkārši regulāri apkopju, lai skats ir labs, bez ienadžiem u.c) jo arī sanāk pārāk sālīti 2x mēnesī taisīt pie meistara pa 45£.?
Annija35 @ 13.02.2023 19:46Eju jau 5 gadus eju pie vienas meistares(Rīga),cenas ir augušas šo gadu laikā,tagad 22 eur par gelish.
Ar rezultātu esmu apmierināta,strādā labi,nagi ir sakopti un miers uz mēnesi.
Meistare strādā kā pašnodarbinātā un nav salonā,īrē telpas ar vēl vienu meistari.
Par 30+eur cenu es gan sāktu pārdomāt ko darīt tālāk.
Bet pašai nav īsti laika,tik bieži ņemties ar manikīru un parastās lakas tāpat otrā dienā jau nolupa no nagiem.
MartaOZ @ 13.02.2023 21:25
Varbūt vari padalīties ar meistari?
Lula @ 13.02.2023 20:39
Es pēdējā laikā lakoju ar parastu nagu laku, agrāk nebiju mēģinājusi uzlikt labu bāzi un labu virskārtu, bet tagad, kad nopirku Kinetics lakas, izrādījās, ka nedēļu varu nostaigāt un viss smuki! Vienīgi nagu lakas noņēmējs tāpat to nagu padara trauslāku.
Gribētos redzēt, kā pašai sanāk. Un cik ilgā laikā?mazaskudra @ 08.03.2023 23:22Varu saprast kādēļ cenas palielinās, tomēr viss paliek dārgāks. Gan īre, gan materiāli, gan elektrība. Un tomēr manikīres arī grib labu dzīvi dzīvot.
Es personīgi iemācījos pati sev visu darīt. Tādēļ, ka cena visu laiku palielinājās, bet mana manikīre kaut kā sāka mani pievilt ik pa laikam. Nešķita, ka vairs atmaksājas. Sapirku sev pāris lietas priekš manikīra un tagad man viss daudz labāk un nauda pamatīgi ietaupās.