Pietiks ar Datortomogrāfiju. Noteikti no sākuma pie ārsta! Pārbaudi veselību un tad zināsi kāds vispar sporta veids tev piemērots. Man nesen mugura tika operēta 🙁AllSaints @ 31.01.2023 20:25Ieteiktu aiziet pie neirologa, ja nepieciešams, tad uz MR, lai apskatītos sīkāk, kaut gan varbūt pietiek ar DT. Noteikti būs nepieciešama ārstnieciskā vingrošana kopā ar fizioterapeitu.
Man bija daudz trakāk - gan zāles, gan sistēmas, gan blokādes, ja kādai nepieciešams, varu padalīties ar neirologa kontaktiem.
Nesot smagumus,stumjot/pārvietojot smagakas mēbeles(arī veļasmašīnu)vari ļoti viegli dabūt diska truci.ladybirdOO7 @ 31.01.2023 20:22Sveikas.
Vēlos apmeklēt sporta zāli, jeb laikam vairāk kādu sieviešu fitnesa klubu.
Bet kā lai saprotu, vai vispār varu iet, jo mājas mēģinot kautko pavingrot pēc aplikācijas , nākamā dienā, ja neskaita nenormālās muskuļu sāpes, kaa itkā skaitās normāli , man stipri sāp mugura-tieši lejasdaļa ?? tā, ka ne pieliekties ne salocīties. Tas takā arī ir normāli, vai man jāiet pie specializēta ārsta noskaidrot vai varu vispār iet uz zālēm? Muguras traumas nav bijušas, vienīgi pirms sešiem gadiem sastaipījos smagumus un tad sāpēja tik traģiski, ka ne pagulēt, ne pasēdēt ne pastāvēt. Vajadzēja špricēt pret sāpēm