Ghosting sajūta

10 gadi
Reitings 2016
Reģ: 29.01.2009
Jautājums pavisam īss un konkrēts - kā tikt galā ar "ghosting" sajūtu?
Zvana, raksta, ejat uz randiņiem un tad pēkšņi vienā dienā viss.. klusums.. sākumā tā ir viena diena, un tad tu nodomā, nu mazums, aizņemts.. pēc laika tad tās ir divas dienas.. tad jau nedēļa..
Kaut gan 2-3 vai 6 mēnēšus ir nepārtraukta saziņa, viss forši..un tu jau kal plānus par nākotni..
Kas notiek vīriešu galvās, ka tā ir jādara? Kāpēc nevar pateikt uzreiz - piedod, mums tomēr nesanāks, es atradu citu vai tml.
29.01.2023 23:15 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Tāpec es nebrīnos, ka sievietes pāriet otrā frontē, pēc tādiem sāk izmantot vīriešus, lai nopērk, samaksā, apmaksā, ja jau viņam nopietni neko nevajag, kāpēc man būt Mātei Terēzai. Vismaz tad sāk cienīt. Diemžēl, daudziem tikai tāda tā mīlestības valoda, kad sieviete vairs nav labiņā devējiņa un mīlestības gaidītāja bet reāla ņēmēja
30.01.2023 12:55 |

10 gadi
Reitings 2016
Chikitita @ 30.01.2023 12:39
Varbūt uzrodas tāpēc, ka fiziski jau šķiet simpātiska, seksu gribās, iepriekšeja ar nozudusi vai arī pret to arī zudusi interese.
Interesanti kāda tad gala beigās viņiem tā dzīve izvēršas, atrod tad to savu eksemplāru pie kā pašiem interese turēties vai nē, vai vienkārši vēlāk nobriest.

35+ vecumā jau nu tā kā būtu jāzina ko vēlas.
30.01.2023 12:56 |

10 gadi
Reitings 2016
Chikitita @ 30.01.2023 12:55
Tāpec es nebrīnos, ka sievietes pāriet otrā frontē, pēc tādiem sāk izmantot vīriešus, lai nopērk, samaksā, apmaksā, ja jau viņam nopietni neko nevajag, kāpēc man būt Mātei Terēzai. Vismaz tad sāk cienīt. Diemžēl, daudziem tikai tāda tā mīlestības valoda, kad sieviete vairs nav labiņā devējiņa un mīlestības gaidītāja bet reāla ņēmēja

Dots devējam atdodas.
Brīžiem tiešām šķiet, labāk būtu nolaist ar kādu tvaiku un viss. Bez pieķeršanās, bez attiecībām, bez zvanīšanas. Bet es tā nemāku. Gribu to visu arī pēc tam. Pat ja sākumā nešķiet, ka gribas ko nopietnu..
30.01.2023 13:01 |

Reitings 254
Reģ: 10.01.2023
Ne tikai vīrieši, sievietes dara tieši tāpat. Es pat teiktu, ka sievietes to dara biežāk, ka nespēj konkrēti pateikt kas un kā, vai arī otrs variants, ka banāli vaino sevi “vaina nav tevī, bet manī”, kas ir totāls stulbums un nepasaka neko, skaidrs, ka vaina vismaz no tava skatu punkta ir manī.
Pats laikam esmu noghostojis tikai vienreiz, ja tā to vispār var nosaukt, bet tur vienkārši abiem nesaskanēja, un tur jau viss bija skaidrs arī pašai beibei, ka nekas nesanāks, tur pat nebija vairs ko izrunāt. Ja es to nebūtu izdarījis, to darītu viņa, jo pēc pēdèjās tikšanās, kad es galvā nolēmu, ka viss, tā arī pati nekad vairs necentās sakomunicēt.
30.01.2023 13:03 |

Reitings 272
Reģ: 17.05.2022
Bet vispār - komunikācija sākās ar to, ka abi nevēlas neko nopietnu - arī autore. Tad nu vispār dīvaina šī tēma, autore sevi pasniedz vīrietim, ka negrib neko nopietnu, viņš arī neizturas nopietni, bet viņa brīnās, kāpēc viņš pazuda.
Nevajag cerēt, ka cilvēks pārdomās vai mainīs savas domas un vīrieši "nelasa" zemtekstus - pateici, ka nopietni nē un viss, viņš tā arī domā. Uzradās kāda, kas pret sevi sagaida nopietnu attieksmi.
30.01.2023 13:05 |

Reitings 8692
Reģ: 09.09.2021
Kāpēc kādam būtu jāatskaitās, ja nav definēts attiecību statuss? Abi divi ir brīvi cilvēki un nevienam nekas nav jāpaskaidro. Tas ir vienkāršakais veids, lai atkratīties no otra un pēc tam nečakarētu Tev smadzenes. Tak ir simtiem iemeslu, kāpēc viņš pazuda - varbūt vēl ir attiecībās, varbūt satiekas vēl ar 3 paralēli, varbūt viņam nepatika kāda tava vizuālā izskata pazīme, varbūt tavā raksturā kaut kas ir galīgi garām, varbūt viņam nepatika tavs ķermenis, ja jums bija sekss.
Ko tur zīlēt, domā par sevi un aizmirsti viņu. Ja Tu viņam patiktu, tad veidotu komunikāciju.
30.01.2023 13:14 |

10 gadi
Reitings 2016
AllSaints @ 30.01.2023 13:05
Bet vispār - komunikācija sākās ar to, ka abi nevēlas neko nopietnu - arī autore. Tad nu vispār dīvaina šī tēma, autore sevi pasniedz vīrietim, ka negrib neko nopietnu, viņš arī neizturas nopietni, bet viņa brīnās, kāpēc viņš pazuda.
Nevajag cerēt, ka cilvēks pārdomās vai mainīs savas domas un vīrieši "nelasa" zemtekstus - pateici, ka nopietni nē un viss, viņš tā arī domā. Uzradās kāda, kas pret sevi sagaida nopietnu attieksmi.

Sākumā tāda noruna tiešām bija, ka paskatīsimies kā ies, neko nopietnu nesolot.
Bet tad dienu, pa dienai, tu saproti, ka tomēr gribas pa nopietno. Sarunās arī tādu domu izteicu, ka varbūt varam tomēr pamēģināt. Vai nu viņš to tā neuztvēra, vai arī es visu pārpratu un viņš neko no manis negribēja. Aktieris.
Neilgi pēc tam arī sāka pazust..
30.01.2023 13:17 |

Reitings 254
Reģ: 10.01.2023
No vienas puses autori kaut kādā ziņā var saprast, pieradums, gribas to uzmanību ko viņa saņēma.
Bet kamēr nebūs neviens cits vietā, tikmēr vecais vēl prātā, kad nāks kāds jauns, iepriekšējais aizmirsīsies. Vienīgi nākamajam varbūt uzreiz definē, ka meklē ko nopietnāku, lai čalis neuztver tevi tikai kā izklaidi un pēc tam atkal spilvenā nav jāraud.
30.01.2023 13:22 |

10 gadi
Reitings 351
Reģ: 22.05.2010
Man bija ļoti līdzīgi.. tikāmies vairak kā 3 mēnešus, vairākas reizes nedēļā, ziedi svētkos, randiņi. Un tad pēkšņi viss..noghostoja.
Vienu reizi centos vēl atsākt komunikāciju, viņš atbildēja, bet nekas vairak nesekoja.
Pēc vairakiem mēnešiem man radās iemesls viņam uzrakstīt, un tas ko sapratu - viņam nebija nopietni nolūki uz mani. Un jā, vīrieši tik tiešām var mēnešiem tikties, dāvināt ziedus, pat ja nevēlas neko nopietnu.
Es gan ieguvu savu "closure" un esmu mierā ar to, bet mācība ir - ja vīrietis nedefinē, ka vēlas attiecības ar mani, tad nav ko tērēt laiku ar viņu! :) Jo ja vīrietis girbēs ar tevi nopietnas attiecības- viņš to gana skaidri arī izdarīs, un nebūs mixed signals.
30.01.2023 14:57 |

10 gadi
Reitings 2348
Reģ: 27.02.2011
Piekrītu Arjan, bet diemžēl daudzas attiecības sākas negaidot, sākumā šķiet, ka neesi nekam gatava, bet negaidīti tas cilvēks iekrīt sirdī, ar viņu saproti, ka ir interesanti, forši. Nu nenotiek viss dzīvē pēc scenārija ne vīrietim, ne sievietei.
Bet vismaz esi sapratusi, ka tiešām vēlies attiecības, un tas ir labi, ja pašā sākumā to spēj pateikt, lai otrs zin un rēķinās, ka netaisies savu laiku kavēt
30.01.2023 15:02 |

10 gadi
Reitings 4611
Iegūglē Why Men pull away
30.01.2023 15:34 |

Reitings 644
Reģ: 26.02.2022
Nosūtīju privātu ziņu autorei
30.01.2023 15:40 |

10 gadi
Reitings 2016
Arjan @ 30.01.2023 13:22
No vienas puses autori kaut kādā ziņā var saprast, pieradums, gribas to uzmanību ko viņa saņēma.
Bet kamēr nebūs neviens cits vietā, tikmēr vecais vēl prātā, kad nāks kāds jauns, iepriekšējais aizmirsīsies. Vienīgi nākamajam varbūt uzreiz definē, ka meklē ko nopietnāku, lai čalis neuztver tevi tikai kā izklaidi un pēc tam atkal spilvenā nav jāraud.

Nealkstu pēc cita vietā. Nodarbojos ar savām lietām, cenšos būt pašpietiekama, lai nevajadzētu čīkštēt, ka visi vīrieši ir slikti. Kad vajadzēs, tad tas īstais atnāks.
30.01.2023 19:47 |

Reitings 2017
Reģ: 01.02.2023
Ja uzrodas atkal, galvenais nedot iespēju. Pazudi, pats vainīgs. Jo nav tāda iemesla, kurš būtu attaisnojams ar pazušanu. Ja nu vienīgi - nokļūšana komā.
01.02.2023 21:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits