Funny @ 29.01.2023 09:26Divains vīrs.
Mums vairāki bērni, durvju pat vispar nav. Un tas netrauce sex dzivei nemaz.
Ir protams sad tad divaini, kad taisi Kuni, pienak berns un jauta, vai var saldumus virtuve.
Tepat blakus ir tèma par Tinder, kur var dabūt ja ne vislabàko, tad labàko 😁 Lūdzu ❤️Marti @ 29.01.2023 00:12Sveikas, man ir tāda problēma, dzīvoju ar vīru ir divi burvīgi bērni it kā jau viss būtu labi, bet kaut kā pietrūkst intīmajā dzīvē, gribējās pamēģināt ko jaunu, bet vīrs ir pret... Īsti nesaprotu kā rīkoties , varbūt ir kāda pieredzes situācija..
Mīļš paldies!♥
Ir protams sad tad divaini, kad taisi Kuni, pienak berns un jauta, vai var saldumus virtuve.
Rumblerx @ 29.01.2023 16:10Tepat blakus ir tèma par Tinder, kur var dabūt ja ne vislabàko, tad labàko ? Lūdzu ❤️
Par kailumu mani vienmēr fascinē ka līdz noteiktam vecumam vecāki savus bērnus pludmalē laiž plikus, un tad hops! pēkšņi izdomā ka vairs nevar, sasniedzot noteiktu vecumu. Kas tieši mainās man nav skaidrs.Funny @ 29.01.2023 09:26Divains vīrs.
Aldis15 @ 29.01.2023 19:56Par kailumu mani vienmēr fascinē ka līdz noteiktam vecumam vecāki savus bērnus pludmalē laiž plikus, un tad hops! pēkšņi izdomā ka vairs nevar, sasniedzot noteiktu vecumu. Kas tieši mainās man nav skaidrs.
Vai arī iešana pirtī, man patīk kā to dara Somi, iet kopā visa ģimene pliki, neatkarīgi no dzimuma un vecuma.
Tie aizspriedumi ir dīvaini cilvēkiem.
Lula @ 29.01.2023 21:40
Tev tiešām nav skaidrs kāpēc bērnus kādā brīdī vairs nelaiž plikus pludmalē? Tā ka tiešām tiešām? ?