Aleksandrs @ 11.10.2022 08:22Tev nav vienalga par kaut kādiem Račko? Labāk domā kas Tev ir pie sāniem. Bet citus jau aprunāt ir interesantāk, jo sava dzīve garlaicīga.
joselyn @ 11.10.2022 17:35Nekas īpašs, dāma kā dāma.
Bet vispār, kāda starpība, kāda viņam ir dāma? :D Man vienalga par to tēmu, bet es īsti nesaprotu, kāpēc tas kādam interesē, ar ko guļ kāds random apdrošināšanas speciālists?
Ok, pirms tam vismaz sieva zināma autore, bet tagad...? Man paziņu Kārlis ir izskatīgāks, augstākā amatā un noteikti arī interesentāks. Kāpēc par viņu nav diskusija? :D
joselyn @ 11.10.2022 17:35Nekas īpašs, dāma kā dāma.
Bet vispār, kāda starpība, kāda viņam ir dāma? :D Man vienalga par to tēmu, bet es īsti nesaprotu, kāpēc tas kādam interesē, ar ko guļ kāds random apdrošināšanas speciālists?
Ok, pirms tam vismaz sieva zināma autore, bet tagad...? Man paziņu Kārlis ir izskatīgāks, augstākā amatā un noteikti arī interesentāks. Kāpēc par viņu nav diskusija? :D
iiieviiite @ 11.10.2022 19:10Mani nepamet sajūta, ka šo tēmu uztaisīja kāds no iesaistītajiem vai to pietuvinātajām personām. Citādāk nevaru izskaidrot interesi par šīm personām ?