. Nē lūk tā roka kura spīd pa šo verā logu tā arī izmeta , tik liela bērnam nav un tiešām tas bija šoferis.Lula @ 16.08.2022 09:51Nevar būt kāds bērns?
Zuziii @ 16.08.2022 08:34Labrīt ,
Lieta sekojoša , taisos uz darbu un pa logu no 5 stāva novēroju situāciju, stāv šis auto un izmet kaut ko brūnu pa logu , domāju ok varbūt kaķiem kāds ēdiens , pēc īsa moments tiek izmests arī iepakojums. Es šokā , kā tādu cūku zeme nes, nezinu ko darīt bļaut 7.40 no rīta , nav fakts ka dzirdēs, saukt policiju, bet vai policija ko darītu, sīks huligānisms. Nu ko un kā jūs rīkotos šādā situācijā? Žēl bet nepaspēju nofilmēt bet kurš būtu domājis ka kāds ko tādu dara mūsdienās, īsāk sakot varbūt kāda zina, ir kāds veids kā tikt ar šādu situāciju galā, protams ja es būtu lejā 10000% izlamātu ! Varbūt kāds atpazīs cūku un pateiks ka tā nedrīkst : https://failiem.lv/u/ur323c9gk
BlackPill @ 16.08.2022 10:33
Nekas. Kad būs talka, varēsi salasīt. Mums tāpat v@lstī viss ir s@dirsts gan tiešā, gan pārnestā nozīmē. Nav lielas nozīmes - par vienu papīrīti vairāk vai mazāk uz ielas.
Man jau patīk, kā cilvēki iespringst par mēslotājiem uz ielas, bet reāli nesaskata bezgalīgās sū*u kaudzes mums visapkārt katru dienu. Jocīgi cilvēciņi...
Lula @ 16.08.2022 10:39
Cik bēdīga tava pasaulīte
BlackPill @ 16.08.2022 11:17
Kas atkal tevi aizskāra, Luliņ?
Jacqueline @ 16.08.2022 12:30?
neko nevar darīt, nākamreiz vienkārši met ar to olu!
Lula @ 16.08.2022 12:53
Tikai tas, cik tur ar savu viedokli visur esi lieks. Citādāk viss pilnīgi ok ?
Miaa @ 17.08.2022 02:10Es darītu tā, ka tās izmētātās mantas savāktu un vakarā, kad tā mašīna atkal stāvētu pagalmā, noliktu uz mašīnas kapota vai ieliktu maisiņā un uzkarinātu uz spoguļa. Nu, līdzīgi kā ir redzēts dažādos video, kuros kāds autovadītājs pa logu izmet atkritumus, bet garāmgājējs noreaģē un tos atkritumus aši paceļ un pa automašīnas atvērto logu iesviež atpakaļ automašīnas salonā. Varbūt kretīnam pielektu, ka kāds ir redzējis, ka tieši viņš pa automašīnas logu izmetis šīs lietas.
Miaa @ 17.08.2022 02:10Es darītu tā, ka tās izmētātās mantas savāktu un vakarā, kad tā mašīna atkal stāvētu pagalmā, noliktu uz mašīnas kapota vai ieliktu maisiņā un uzkarinātu uz spoguļa. Nu, līdzīgi kā ir redzēts dažādos video, kuros kāds autovadītājs pa logu izmet atkritumus, bet garāmgājējs noreaģē un tos atkritumus aši paceļ un pa automašīnas atvērto logu iesviež atpakaļ automašīnas salonā. Varbūt kretīnam pielektu, ka kāds ir redzējis, ka tieši viņš pa automašīnas logu izmetis šīs lietas.