AllSaints @ 09.08.2022 10:52Jā, ir reāli, tur ir ļooooti daudz foršu un sakarīgu vīriešu, vismaz 80%.
AllSaints @ 09.08.2022 10:52Jā, ir reāli, tur ir ļooooti daudz foršu un sakarīgu vīriešu, vismaz 80%.
Tigeriene @ 09.08.2022 11:44Pēc manas pieredzes tie, kuri man liekas interesanti un kuriem es rakstu, man neatbild vai arī atbild, bet ar to 1 atbildi arī viss beidzas. Un tie, kas raksta man, tie ir vai nu 1 nakts sakara meklētāji/tusiņu meklētāji vai arī dīvaiņi.
Tātad, manuprāt, tur nekā jēdzīga principā nav. Vari gadiem tur svaipot, bet nekā nebūs normāla. Bet tā tikai mana pieredze. ☝? Citiem var arī paveikties un tiešām atrast savējo! Tas ir kā kuram paveicas. Uzskatu, ka veiksmīga iepazīšanās tādās vietās kā "Tinder" u.c. iepazīšanās vietnēs un aplikācijas ir tīrākā veiksme. Lielākās izredzes ir tiešām ejot uz visdažādākajiem pasākumiem.
Acīmredzot Tu sevi par augstu vērtē, tas būtu tas pats ja es rakstītu vissmukākajām meitenēm un apvainotos ja viņas mani ignorē.Tigeriene @ 09.08.2022 11:44Pēc manas pieredzes tie, kuri man liekas interesanti un kuriem es rakstu, man neatbild vai arī atbild, bet ar to 1 atbildi arī viss beidzas. Un tie, kas raksta man, tie ir vai nu 1 nakts sakara meklētāji/tusiņu meklētāji vai arī dīvaiņi.
Tātad, manuprāt, tur nekā jēdzīga principā nav. Vari gadiem tur svaipot, bet nekā nebūs normāla. Bet tā tikai mana pieredze. ☝? Citiem var arī paveikties un tiešām atrast savējo! Tas ir kā kuram paveicas. Uzskatu, ka veiksmīga iepazīšanās tādās vietās kā "Tinder" u.c. iepazīšanās vietnēs un aplikācijas ir tīrākā veiksme. Lielākās izredzes ir tiešām ejot uz visdažādākajiem pasākumiem.
Izvēlīga Tu vari būti tikai tad ja pati esi augstas raudzes, ja esi viduvējība vai zemāk, tad nebrīnies ka Tev rakstīs tikai dīvaini frīki..Eksperte. @ 09.08.2022 11:53Es nesaprotu, kur ir problēma šādos saitos sev nevēlamos ignorēt vai bloķēt? Ja jau tāpat esi viena, tad aiz gara laika vari pasvaipot. Es šitā badoo nosēdēju 3 mēnešus, dabuju baigo pieredzi un beigās satiku savējo. Nu jau tulīt 3 gadi kopā. Man čupām sūtija sūdīgas PM, visādas avantūras. Block un viss, tas cilvēks vairs tavā opcijā neparādās. Nevajag uztvert lietas tik asi, jārēķinas, ka tādās vietnēs jābūt izvēlīgai.
Aldis15 @ 09.08.2022 13:11Izvēlīga Tu vari būti tikai tad ja pati esi augstas raudzes, ja esi viduvējība vai zemāk, tad nebrīnies ka Tev rakstīs tikai dīvaini frīki.
Aldis15 @ 09.08.2022 13:11Izvēlīga Tu vari būti tikai tad ja pati esi augstas raudzes, ja esi viduvējība vai zemāk, tad nebrīnies ka Tev rakstīs tikai dīvaini frīki.
Re kā Tev paveicās :) es arī turpinu būt izvēlīgs, gaidu kad kāda smukā meitene būs mana GF, pagaidām tikai resnītes mani grib, vai tās kurām bērni.Lauvii @ 09.08.2022 13:22
Pilnīgi un galīgi nepiekrītu! Visas sievietes var būs izvēlīgas, nav jāķer tāds, kurš nepatīk! Man skolas laikā draudzenes teica, ja es būšu tik izvēlīga, beigās viena palikšu.. Ha! Šeku reku esmu laimīga kopā ar savu draugu.
Aldis15 @ 09.08.2022 13:50Re kā Tev paveicās :) es arī turpinu būt izvēlīgs, gaidu kad kāda smukā meitene būs mana GF, pagaidām tikai resnītes mani grib, vai tās kurām bērni.