Khali @ 03.06.2022 21:24Es nezināšu, kur Latvijā var pasmaržot, bet tikai piebildīšu, ka pati iesnifoju ārzemēs.
Tiešām nesaprotu kāpēc cilvēki tā fano internetā. Ļoti smirdīgas.
Zarā “red temptation” skaitās dupe, ir vājākas, bet tik pat smirdīgas. Uzpūtu uz rokas un nevarēju sagaidīt, kad varēšu nomazgāt rokas. Diezgan ilgi smarža turās
sla @ 03.06.2022 21:36
Viņas ir tik ļoti hyped, ka viņas man ir vēlmju sarakstā, kaut arī nevaru iedomāties kā viņas smaržo. :D Iešu pasmaržot Zara tad.
bestfarewell @ 03.06.2022 21:56Noteikti varētu būt Creme de la Creme (Spice, Alfa) :)
Khali @ 03.06.2022 22:07
Jā, man bija tas pats. Saskatījos TikTok, bet realitāte ir cita. Tā jau tās lietas tiek pārdotas un reklamētas. Tās smaržas arī nav no lētajām. Big No
.
Vēlāk uzraksti kā Tev patika?!
pride and prejudice @ 03.06.2022 22:25Runājot par populārām smaržām - es nesaprotu, ko visi jau kādu laiku ņemas par Dior Sauvage. Nav slikta, bet man šķiet visparastākā no parastākajām, galīgi neesmu sajūsmā.
SaltedCaramel @ 03.06.2022 23:25Tas smaržas ir drausmīgas. Reāli vairākas dienas smirdēja drēbes, istaba. ?
Jods, marles un kaut kas vēl.
pradacandy @ 03.06.2022 23:43https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Francis-Kurkdjian/Baccarat-Rouge-540-33519.html
Šeit atsauksmēs daudzi raksta, ka smaržo pēc zobārsta kabineta ? cik atceros, tad Arianas Cloud tā nesmaržoja, bet tā smarža arī man nepatīka.
isanalapsa @ 03.06.2022 23:46Nopirku, ilgi lietoju, perfekts aromāts. Kā jau minēja, līdzīgs mākonim, bet tomēr arī ļoti dažāds. Pēdējā laikā pamainījusies oža un šobrīd šķiet, ka smird pēc ārsta kabineta. Kas notika? Kā var pēkšņi just kaut ko citu? Vīrs jūt joprojām pa vecam. Ļoti žēl, jo ilgi tās bija vienas no mīļākajām smaržām, ļoti pēc dedzināta cukura
Zarā “red temptation” skaitās dupe, ir vājākas, bet tik pat smirdīgas