Ideālais variants - klasika.tankiste @ 30.04.2022 17:55Kur tad slavenais "minets un kotletes"?
Protams, cilvēki ir dažādi, bet man grūti iedomāties pieaugušu vīrieti, kurš sajūsmā elš par šādām zīmītēm...karenmil @ 30.04.2022 17:12Tāpat vien vai viņam kādi svētki? Ja no maziem nieciņiem, tad manējais bija patīkami pārsteigts par mīlestības zīmītēm viņa jakas kabatā, uz ledusskapja, pamostoties uz ūdens glāzes. Citreiz mēdzu tā paspēlēties. Par lielākiem pārsteigumiem pārāk subjektīvi.
Saulessvece @ 30.04.2022 18:11Protams, cilvēki ir dažādi, bet man grūti iedomāties pieaugušu vīrieti, kurš sajūsmā elš par šādām zīmītēm...
Veiksme @ 15.02.2024 09:16Uztaisi pie spoguļa kādas pikantas fotogrāfijas dažādos tēlos, nu, tur kā mauciņa saģērbies- tajās caurumainajās zeķubiksēs, ar kādu caurspīdīgu krūšturi, paņem vēl vibratoru rokā, tad var kā skolniecīte, īsos svārciņos, garajās zeķēs, kaut kādā topikā, kurš pat krūtis nenosedz, nu kaut ko tādā garā. Pati tādas taisīju kādreiz, manējam ļoti patika, bija šokā, ka es tāda izrādās “netiklene”?
nu, mans bija stāvā sajūsmā, un vēl joprojām ik pa laikam man piemin šīs bildes. To tak var redzēt acīs un darbībām, kas darās gultā. Tā kā man Tikai pozitīvas sekas no šādas darbības. Varbūt Tu esi no tiem, kuru pārsteigt var tikai strapons vai ielenes pasūtīšana, tāpēc tavai meičai manis aprakstītais ieteikums nemaz nederētu.Hodge @ 19.02.2024 11:37
Sieviešu stereotipi par vīriešiem. Ja, kaut ko tādu mana sieviete izdarītu (mani iepriecināt vēloties), es aizvērtu durvis no ārpuses un aizietu uz krogu alu dzert un kārtis sist.
jēziņ, tas viss tak jau ir darīts. Iesaki kaut ko jaunu. Nav tak visi nekādi svētie.Hodge @ 16.02.2024 18:15Redz, sievietes tev nevar padomu dot. Es varu.
Vēlies pārsteigt savu vīru?
Brīvdienā pagatavo brokastis, sauc vīru ēst. Un, kad viņš atnāk, novelc viņa bikšeles un atsūkā viņam. Tieši tā- viņš stāv kājās, bet tu sūkā.
Tas būs aš, kā vīra dzimšanas diena. Vīrieši ir primitīvi radījumi.
Hodge @ 16.02.2024 18:15Redz, sievietes tev nevar padomu dot. Es varu.
Vēlies pārsteigt savu vīru?
Brīvdienā pagatavo brokastis, sauc vīru ēst. Un, kad viņš atnāk, novelc viņa bikšeles un atsūkā viņam. Tieši tā- viņš stāv kājās, bet tu sūkā.
Tas būs aš, kā vīra dzimšanas diena. Vīrieši ir primitīvi radījumi.
O jā, šī ir lieliska štellīte, mums ir kas līdzīgs, bet no Shein. Arī klitora stimulators. Tā kā man tuvs ir bdsm, vēlos ko iegādāties un nostādīt vīru pavēlnieka lomā, nez ko teiks. Neko negatīvu gan nekad nav minējis, kad garàm slīdot esmu aizķērusi šo tēmu.Zobenzobu tīģeris @ 20.02.2024 13:31Bet vispār tēma ļoti plaša un ļoti atkarīgs no konkrētā cilvēka - vienam dzimšanas dienas sajūta, ja paaicina brokastīs? citam zīmītes.
Nezinu vai pārsteigums, bet kopīgi izmantojama rotaļlieta ir ideja. Un tam nav jābūt dildo vai vibratoram locekļa izskatā, bet tā pati sexystyle "Rose rump" vai izslavētais pingvīns. Ne visiem, protams, derētu šis, bet uzaicinājums izmantot kaut ko no šiem, mūsmājās noteikti liek vīrieša acīm iedegties. Pat uzliek lādēties bez atgādinājuma.
Gaumes lieta, protams.