Vari, lūdzu, pakomentēt komunikāciju? Intereses pēc jautāju, jo lielākoties ir 1. viņa storijos, kā pati sevi reprezentē; 2. šeit citas, kuras komentē no malas.*Cap @ 23.03.2022 07:35Ir agrāk bijusi interese iegādāties viņas kursus, bet pēc pieredzes komunicējot ar viņu, visa vēlme pārgāja. Atstāja ļoti nepatīkamu iespaidu
Dzidra Zupa @ 22.03.2022 23:03Izveido ar savām draudzenēm sev šādu interešu loku, skatieties motivējošus video Youtube bez maksas, runājiet savā starpā, motivējiet viena otru. Rakstiet mērķus, reizi nedēļā sanāciet kopā un izrunājiet kā katrai gājis. Un tas viss būs bezmaksas.
kolka @ 23.03.2022 14:01
nezinu, vai šis bija sarkasms vai padoms no sirds, bet es tā daru :) man ir vairākas grupiņas, kur dalāmies ar saviem mērķiem un palīdzam viena otrai ne tikai ar prakstiskiem padomiem, bet arī ar maindsetu ?
Un jā, ja interesē manifestācija, domu spēks, law of attraction, ir neskaitāmi resursi pieejami bez maksas vai daaudz lētāk.
Liene nesaista, piesekoju, noskatījos pāris storijus, atsekoju. bija neintrāla attieksme, līdz viņa sāka to kara ignorēšanu un stāstu par malārijas ārstēšanu, tagad šķiet diezgan tone deaf (lai gan es saprotu viņas domu, vnk tik nepareizi un sliktā brīdī pasniegts ?)
Un jā, ja interesē manifestācija, domu spēks, law of attraction, ir neskaitāmi resursi pieejami bez maksas vai daaudz lētāk.