Zinna @ 09.03.2022 19:44Varbūt, stress?
esmu bijusi daudz uz laukuma,ar to nav bijušas problēmas ar instruktoru braucot.Dzidra Zupa @ 09.03.2022 19:46Skatoties video jau nu eksāmenu nenoliksi.
Es ieteiktu pie auto instruktora mācīties garāžu un parkošanos.
Kristiinne @ 09.03.2022 19:48esmu bijusi daudz uz laukuma,ar to nav bijušas problēmas ar instruktoru braucot.
Video es skatījos tieši kur ir ar BMW ( lieku uz automātu) .
laurasss @ 09.03.2022 19:52Ja Tev tas kaut nedaudz liks justies labāk, Tu neesi vienīgā, es eksāmenā 2x pēc kārtas izkritu figūrās, neskatoties uz to, ka biju satrenējusies uz visiem 100% Kauns bija nereālākais. Bet - Tas normāli. Kad būs īstais laiks, tiksi tālāk. :)
Dzidra Zupa @ 09.03.2022 19:51
Ar automātu? ?
Nu ko lai saka, jāmācās vēl, ja nevar nolikt.
Kristiinne @ 09.03.2022 20:19
Kas tieši tur tādu izbrīnu rada? :) Es labāk bez raustīšanās braucu. :)
Tas tiks darīts. Bet nezinu cik liela jēga no tā būs,jo ar instruktoru braucot ,man viss vienmēr sanāk.
Dzidra Zupa @ 09.03.2022 20:28
Automāts ir forša lieta. Bet vajag nedaudz par nākotni padomāt.
Piemērs iz dzīves - māsīcai darba vieta piedāvāja automašīnu, apmaksātu, degviela, octa, kasko. Sēdies un brauc uz darbu, no darba, kur vajag. Bet ir problēmiņa. Viņai ir tiesības tikai uz automātu. Uzņēmums atteicās pirkt automāta mašīnu dēļ viņas tiesību ierobežojuma. Tā lūk. Braukā ar tramvaju uz un no darba, kaut varēja braukt ar apmaksātu auto.
Motherofdragons @ 09.03.2022 20:24Varbūt CSDD auto gabarīti ļoti atšķiras no tava mācību auto gabarītiem? Varbūt spoguļus nepareizi saregulē CSDD mašīnai?
Ar stabiņiem ir daudz vienkāršāk, nekā uz ielas... ja tev ar stabiņiem nesanāk, varbūt tu viņus neredzi?
nu tad vienkārši jātrenējas.Kristiinne @ 09.03.2022 19:47
Pirmajā reizē bija,bet šodien jau biju mierīga. Es nesaprotu kas vispār notika..
GodsIRbūt @ 09.03.2022 21:59Sveikas, vai kāda ir abonējusi bava.lv , tur ir vairāku pilsētu ierakstīti virtuālie braucieni kā un kur braukt pa eksāmeniem, un vai ir jēga abonēt?
Fritatta @ 09.03.2022 21:36Vairāk jātrenējas. Paņemt 1-2 nodarbības pie cita instruktora, varbūt pamanīs ko tādu, ko tagadējais nesaka. Man bija tāds, kas visu laiku teica, viss ir slikti, uz eksāmenu tik drīz netikšu, bet kas tieši bija slikti, to neteica. Tad nomainīju instruktoru un pēc 3 nodarbībām noliku ar pirmo, jo tas konkrēti teica kādas ir kļūdas un ko izlabot.
Un piekritu, ka prātīgāk būtu nolikt ar manuālo un tad ikdienā braukt ar automātu.