Interesanti. Aprakstītais tips man atgādina vienu Tinderī, kad vēl biju brīva, un es uzreiz zināju, ka viņš nebūs nopietns. Ja nav noslēpums, kādas tautības/valsts izcelsmes tas bija? :D
Aj, mūsdienās neatkarīgi no saita ir pilns ar "Ejam pastaigāt ārā", "padzeram kafiju", "piebraukšu, pavizināšu" tipa vīriešu, un zin ko man tas liecina - tādi, kas negrib piepūlēties. Un viņi šāda tipa randiņus var sarīkot ar vairākām meičām dienā, katra savā laikā. Es skatījos TikTok, ka ja viņš izvēlas padzert kafiju, nevis paēst restorānā, nozīmē, ka viņš izvēlas lētāko variantu. Un restorānā var ilgāku, kvalitatīvāku laiku pavadīt, uzzināt viens par otru utt. Staigāšana ārā vispār ir bomža variants. Pavizināšana arī budžeta variants, un vēl, bīstams sievietei. Ja vīrietis nevar pienācīgi veltīt uzmanību randiņam, samaksāt normālu summu, nu tad ar tādiem vispār jāpārtrauc čatot uzreiz, jo tu pati zaudē savu naudu + laiku. Kaut arī ja liekas kapeikas, samaksāt 50/50 par kafiju vai restorānu, bet cik vēl uz tādiem pašiem var uzrauties. Kad es biju brīva, es katru dienu tikos vismaz ar vienu, uz ātro narvesen kafijas randiņu, un kaut vai es neizmaksāju, jo tāda bija man nostāja, bet es stipri zaudēju savu laiku ar tādiem, kas izsauca satikties uz ātro, un atklājās, ka visiem tikai sekss bija galvā. Un tā ir krāpšanās, ka aplikācijā, čatā, viņi saka, ka viņi vēlas attiecības, bet dzīvē acīs redzi, ka viņi ir nosiekalojušies, perversi tipi.