Es būtībā domāju diezgan līdzīgi. Bet arī tomēr savādāk.
Vīrieša uzdevums brīdī, kad ienāk ģimenē bērns ir parupēties par sievieti. Un manuprāt, tas ir gan grūtniecības laikā, gan pēc tam līdz sieviete ir gatava atgriezties darba vidē. Un katrai šis noteikti atšķiras. Un vēl ir jāņem vērā bērns. Mēs savu meitu uz valsts dārziņu nevedīsim. Godīgi sakot, vēl neesam 100% izlēmuši kas un kā, bet kopš piedzima bērns, esmu ļoti daudz lasījusi, izglītojusies emocionālaja attīstībā. Un laist dārziņā 1,5 g vecu bērnu ir diezgan slikti. Protams, es šeit nevienu nenosodu, situācijas ir dažādas utt.
Man ir palaimējies, ka ar draugu esam vienās domās. Grūtniecības laiku sēdēju mājās un arī tagad, kad bērnam jau ir 1,6g turpinu tāpat. Un te ir jāpiemin, ka nē, es nesēžu uz pleciem kādam dirsu kasīdama. Es pirmkārt, ļoooooooti izbaudu laiku ar savu bērnu. Otrkārt, izbaudu laiku arī ar sevi un sāku sevi atrast no jauna. Uzdot jautājumus - kas ir tas ko es vēlos utt. Un treškārt, man ir ļoti atbalstošs vīrietis par kuru esmu pateicīga. Viņš nesagaida no manis perfektumu, tāpat arī es no viņa. Dazreiz māju uzkpoj viņš, dažreiz es, bet pārsvarā to daram kopā. Ar bērnu viņš pavada laiku ļoti daudz, arī izbaudam laiku kopā visi kā ģimene. Tāpat gan es , gan viņš veltam laiku saviem hobijiem, mācībām.
Un neuzskatu, ka tas ir kaut kas briesmīgs, ka es nepelnu naudu. Mums nauda ir kopīga. Nav tā, ka es prasu nezin ko. Dzīvojam, baudam laiku kopīgo, kas dots. Darbs nav galvenais dzīvē. Tas tevi nedefinē par slinku vai čaklu cilvēku. Turklāt, darbs ir arī darbs ar sevi, ar savu ģimeni, attiecībām, bērnu. Tas viss ir simtreiz svarīgāk.