Brendija @ 26.10.2021 21:32Pilnībā pieņemami. Ja nav precēts, viņš nevienam nepieder. Jautājums, kāpēc neprec to meiteni? Varbūt nav joprojām viņā pārliecināts? Varbūt es būšu tā īstā? Ja man viņš patīk, varu pamēģināt noriskēt. Ja arī viņam patīku,mums turpmāk būs pa ceļam.
Minelūše @ 26.10.2021 22:16Protams, nē. Es dzīvoju pēc vienkāršas dzīves patiesības - nedari otram to, ko negribi, lai dara tev. Es negribētu būt tās meitenes vietā, kuras vīrieti kāda mēģina savākt. Turklāt tāds ceļams vīrietis neturēsies arī pie manis. Tieši tāpat, kā viņu nocēlu es, man viņu noceltu kāda cita, jo viņš tāds ir - ceļams.
jamaika @ 26.10.2021 22:52Nē, ienīstu sievietes kuras karās kaklā aizņemtiem viriešiem. Vienalga, precēts vai nē, bērni ir vai nav. Aizņemts ir aizņemts. Nafigam līst attiecībās pa vidu? Pietrūkst brīvu vīriešu? Tavas problēmas.
Vīrieši liela daļa ir ļoti mīksti, pavedināt viņus var viegli, it īpaši ja ir ilgstošās attiecības, iespējams ir rutīna, savu sievieti mīl, pamest nevēlas, un tad uzrodas jauna čiepiņa kura piedāvājas , karās kaklā, čalis mīkstais pavelkas. Nožēlo. Tā pat izjūk attiecības.
Šeit piekrītu, ja sieviete/vīrietis pats atbild uz flirtu un ļauj kārties kaklā, tur nav cēlēja vaina. Personīgi es nekad neatbildu uz flirtu, jo esmu precēta,un mani gluži vienkārši neinteresē citi vīrieši,lai arī cik ļoti viņi censtos. Tāpat arī pati neflirtētu ar aizņemtu vīrieti,kur nu vēl,ja ir bērni un sieva.Sisenis @ 27.10.2021 07:16
Kāpēc sievietes mūžīgi ir niknas tieši uz tām, kas kaklā karas? Kāpēc tā mūžīgi ir tās sievietes vaina? Es varu kārties kaklā jebkuram. Tas, vai vīrietis to atļauj ir viņa atbildība. Un tāpat arī otrādos scenārijos, kur vīrietis cenšas nocelt kaut ko. Tā nav cēlēja vaina. Vaina ir tajā, kas ļauj tikt noceltam.
Sisenis @ 27.10.2021 07:16
Kāpēc sievietes mūžīgi ir niknas tieši uz tām, kas kaklā karas? Kāpēc tā mūžīgi ir tās sievietes vaina? Es varu kārties kaklā jebkuram. Tas, vai vīrietis to atļauj ir viņa atbildība. Un tāpat arī otrādos scenārijos, kur vīrietis cenšas nocelt kaut ko. Tā nav cēlēja vaina. Vaina ir tajā, kas ļauj tikt noceltam.