Ginekologs

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Sāpīgas mēnešareizes, vai ar to ir jāsadzīvo?
Pēdējo reizi, kad biju pie ginekologa pateica, ka visas sāpes nāk no galvas, tāpēc izrasktīja kaut kādas nomierinošās recepšus zāles... Vai tā jābūt?..
Sāpes ir spēcīgas pirmajā dienā un ap ceturto dienu (lielākoties nakts stundās) ir sāpe, kas "iekrampējās" un DRAUSMĪGI SĀP. Un ja nav ibumetīna, tad var mocīties stundām. Un šāda sāpe ceturtajā vai trešajā dienā ir vairāk kā gadu. Arī staigājot pa ielu var savilkt krampi tā, ka varu apstāties un nekustēt. Arī gremošana uzreiz ir čau...
Kā jūs cinaties ar šīm sāpēm? Un vai kādai ginekologs ir ko ieteicis vai stulbi pasaka "Nu, ja jūs emocionālā paliekat, tad varētu tā būt..." Un tās recepšu zāles (Noofen, laikam tāds nosaukums) man šķiet nav prātīgi dzert...
Varbūt varat ieteikt kādu labu ginekologu Rīgā? Tiešām labu. Vai arī šim visam tā ir jābūt un jāsadzīvo līdz menopauzei....? vēl tālu līdz tam...
03.10.2021 13:52 |

Reitings 1231
Reģ: 14.01.2022
Meitene. @ 14.04.2022 18:02
MikaR. Varbūt vari padalīties, kur esi gājusi, privāti, ja vēlies.
Ginekoloģiskas problēmas man nāk mantojumā no vecmammas, kurai bija olnīcu audzējs un dēļ tā, tika viss izgriests un mammai, kurai endometrija un mioma, tāpēc man šie teksti par to, ka viss super, "visām tā ir," diezgan kaitina. Nu gan jau lielākai daļai arī nekā nav, bet tāpat ir liels procents sieviešu, kuras cieš.

Es Tev uztakstīju vēstuli
14.04.2022 18:42 |

Reitings 235
Reģ: 16.08.2017
Nu jā, mans stāsts pie ārsta beidzās ar slēdzienu - endometrioze. Kas arī ir izraisījis šīs drausmīgās sāpes, bet izmeklēšana vēl turpināsies. Par šo man ir maza skaidrība, bet cik noprotu, ka dēļ šī nevar palikt stāvoklī. Un zāles,kuras it kā viņa vēlās rakstīt maksā baigo summu katru mēnesi.
Bet liekas, vai tik tiešām citi ārsti nepamanīja veicot USG...
30.04.2022 23:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits