Melleņkūka @ 29.05.2026 13:18
Tur absolūti nav nekas slikts. Tikai tas, ka tad, kad bija savos augstumos, Maša šādiem pašiem cilvēkiem kā tagad viņa, spļāva virsū no trešā stāva.
Tikko instagram man izmeta sievieti, kura stāsta, ka ko antidepresantiem pārgājusi uz džoju stresslesu. Vēl kāda jauna sieviete, kurai ir diabēts, stāsta, kā pulverīši palīdz tam. Tieši šādu sieviešu dēļ, īpaši tās diabēta meitenes (kas redzējuši sapratīs) Kačiņa un visa šitā tīkla mārketinga lieta ir tik slikta. Jā, ir aitas, ir cirpēji, bet tiešām nav nekādas sirdsapziņas?
Maša teica tik daudz ko riebīgu, un pati tagad tieši tādā situācijā ir.KrūzīteDūzīte @ 01.06.2026 07:12
Es domaju tiesi par to pasu. Mashas dzives situacija nav nekas parsteidzos, un pec fakta, loti daudzas gimenes ta dzivo, mazos dzivoklos, un censas savilkt galus kopa no menesa uz menesi. Bet fakts, ka Mashka ir izteikusies par sadas dzives dzivotajiem, liek tomer diezgan nicinat so cilveku.
Ka teikt- ko sesi, to plausi!
Parādat to Ingūnu, es nesaprotu, par ko stāsts! 😂Tastastas @ 01.06.2026 17:45Vai atcerieties, kā Kačiņa ar putām uz lūpām stāstīja, ka uzņēmums pie algas čekā norādītā, piemaksājot vēl klāt summu, kas nodokļos jāmaksā? Nu, tipa, ka tas, ko rāda čeks, ir tas, ko uz rokas saņem. Šodien Inguna ielikusi video ar savu novembra čeku un summu, ko ir saņēmusi kontā. Tās ir identiskas!
Bet Inguna noteikti nav PVN maksātāja. Kača teica, ka atmaksā PVN, nevis nodokļus, kas jāmaksā kā pašnodarbinātajam.Tastastas @ 01.06.2026 17:45Vai atcerieties, kā Kačiņa ar putām uz lūpām stāstīja, ka uzņēmums pie algas čekā norādītā, piemaksājot vēl klāt summu, kas nodokļos jāmaksā? Nu, tipa, ka tas, ko rāda čeks, ir tas, ko uz rokas saņem. Šodien Inguna ielikusi video ar savu novembra čeku un summu, ko ir saņēmusi kontā. Tās ir identiskas!
CallMeAnnika @ 01.06.2026 20:43Bet Inguna noteikti nav PVN maksātāja. Kača teica, ka atmaksā PVN, nevis nodokļus, kas jāmaksā kā pašnodarbinātajam.
Hahaha, Egita stāsta reelā, ka lielākoties visiem brīvība sākas piektdienas vakarā un beidzas svētdien, bet Joyou tā var būt arī pirmdiena un otrdiena, ne tikai nedēļas nogales.
Tikai lielākā daļa Joyistes strādā pamatdarbā, nedēļas nogales pavada Zoomos un tāpat knapi velk galus.
Birojs ir, tas Joyou Space, par kura atklāšanu bija jāmaksā. :D PAR ATKLĀŠANU.MTY @ 04.06.2026 11:41
Strāda katru dienu un arī naktīs! Nevar nodrošināt biroju drabiniekiem vai kopīgām sapulcēm, viss noteik bezmaksas zoom platformā un nav bezmaksas kafijas un par darba pasākumiem jāmaksā no saviem līdzekļiem. Sapņu darbs ne? :D
Birojs ir, tas Joyou Space, par kura atklāšanu bija jāmaksā.
Kur tad vēl vairāk? 1-2 eiro pašizmaksu vērtus produktus pārdod par 40 eiro, un tādi produkti ir vismaz 10, kas jālieto katru dienu un jāpērk 2-3x mēnesī.MTY @ 05.06.2026 09:43
Es pat nebrīnos ja par īri arī jāpiemet mēnesī kāda kapeiciņa :D
CallMeAnnika @ 05.06.2026 14:06Egita publicējusi savas komandas kvalifikācijas un PV. Inguna, kura visu mēnesi veltījusi tikai Joyou, knapi noslēdza Star jeb Pro. 3000PV sākas, viņai ir 3000 PV ar kaut ko. Un tas ir arī komandu ieskaitot.
Viņa liek storijus un reelus no rīta līdz vakaram, un kopā ar komandu tikai 3000PV? :D