CallMeAnnika @ 16.04.2026 19:02Mašai matemātikas skolotāja vainīga, kura neuzņemas atbildību. Redz, Maša izpildījusi ar dēlu jau 20 uzdevumus. :D. No kurienes tad pildīja? Vakar vēl čīkstēja, ka nav no kā.
Vai Maša kā vecāks ir uzņēmusies kādreiz atbildību? Vienu gadu vispār puika nepabeigtu skolu, ja nebūtu viena skolotāja, kas izvilktu zēnu no bedres.
Matemātiku, vai nu saprot, vai jāiezubrī, kā saka. Izskatās, ka šeit nav ne viens, ne otrs variants.Japānas princese @ 16.04.2026 19:32
Un ja Neits ir matemātiķis, kā maša apgalvo, tad viņam nevar būt vidējā atzīmē 3. Mana meita arī ir ar "vieglu galvu", tikai slinko, negrib mācīties, bet vienalga matemātikā ir 7, ja pacenstos, mācītos uz 9.
Mašai kā vienmēr vainīgi ir visi, tikai ne viņa pati.
CallMeAnnika @ 14.04.2026 22:36Maša, kura izcili pārvalda latviešu valodu un ir ģēnijs matemātikā. :D
Nu jau neprot atrast uzdevumus, ko pildīt, jo matemātikas grāmatās esot viens uzdevums pa 2 lapaspusēm. :D Tiešām tā ir? Tad atver uzdevumi.lv un pildi.
Bērnam, kuram ir mācīšanās grūtības, kurš jau trešo gadu knapi tiek pārcelts uz nākamo klasi, mammiņa nepievērš uzmanību. Kaut kā neticu par privātskolotājiem.
Man šķiet, ka Maša e-klasi atver vien pāris reizes mācību gada laikā. :D Kur nu vēl uzdevumi.lvMix @ 16.04.2026 23:15
Vai gada mammiņa maz ir atvērusi uzdevumi.lv kaut reizi un apskatījusies kas tur ir?
Floren_ce @ 17.04.2026 09:46Es vispār nesaprotu, kādēļ skola mazam bērnam ir jāizvēlas tāda gaisa gabala attālumā? Katru dienu braukt 4x ar sabiedrisko transportu, kurš kursē reizi stundā, ir gatavā
katorga. Tā ir, kad māte grib lēkt augstāk par savu pakaļu, un tēlot bagātnieci 😜
Domāju, ka Maša cerēja pārvākties atpakaļ uz Mārupi, bet ir iesprūdusi Ziepniekkalnā.Citronpipars @ 17.04.2026 12:48
Starpcitu, šis bija tas, ko padomāju pirmkārt. Ok būsim reali, nav nekas traks un nav tā bernu tiesību pārkāpšana, kad bernu ar auto neviziena uz skoku un dodas ar transportu, kaut diviem, bet kāpēc sarežģit sev un bērnam dzivi un likt skolā otrā Rīgas galā. Nav jau lauki kur jāmāsās vienīgā skolā rajonā. Skaidrs kapēc, lai var pateikt apkārt - Mans bērns mācās Mārupē
+ par to necieņu, ok skoltaji dažādi, ir arī kretīni, bet, man bērnam ik pa laikam ir kādas piezīmes, no sērijas - stundas laikā runā un neklausās, bet nekad neesmu dzirdējusi vārdus - izturas ar necieņu pret skolotajiem. Nu man dēlam ir klasē 2, kas izturas ar necieņu, viens mēdz iespert, uzspļaut utt skolotājai ja kas nav pa prātam, otrs dauza klasesbiedrus...
Matemātiskais prāts. Uzdevumi ir tik viegli, ka neprot atrisināt. :DMelleņkūka @ 17.04.2026 15:51Es tiešām nesaprotu, cik traģiski jābūt ar bērnu, lai 4. klasē priekšmetā vidējā atzīme būtu 3,8…
Top jauns Origo bērns. 100% klaiņos un vārīs mēslus.Murka39 @ 17.04.2026 13:20Neits aug potenciāls urļiks. Pusaudžu gados pasūtīs Mašku dirst un ies tusēt ar līdzīgiem pacaniem pa ielām
CallMeAnnika @ 17.04.2026 15:49Domāju, ka Maša cerēja pārvākties atpakaļ uz Mārupi, bet ir iesprūdusi Ziepniekkalnā.
Kā ir bērniem ar skolu un deklarēto adresi? Nezinām, kur viņa ir deklarējusies.
Maša gan jau domāja, ka ātri pārvāksies atpakaļ uz Mārupi, bet vīriņš tāds pats dīkdienis kā sieva. :DTastastas @ 17.04.2026 21:15
Precīzi nezinu, bet vai tad tā deklarētā adrese nav svarīga, kad sāk iet skolā? Kad sāka, tad jau mātei bija pirksti gaisā un māja Mārupē. Tā kā Maša savu Mārupes sapni nav izsapņojusi, tad arī katru dienu vadā bērnus uz Mārupi. Ziepniekkalna bērnudārzos varbūt nav vietas, bet skolās jau nu noteikti ir.