Viņa mēģina savilkt galus un dabūt ceturkšņa bonusu. Jāreklamē un jārēķina kā trakai, lai pareizi PV savāktu blakus līgumos, un galveno līgumu pavilktu uz augšu. Nav viegli taisīt mahinācijas.Tastastas @ 28.03.2026 22:38
Par norietu jau sāka liecināt tas, cik fanātiski ķēniņiene pēdējā laikā reklamē Joyou.
Brīnums, kā Egitai vispār ir tādas vakara rīšanas, ņemot vērā to, ka viņai ir 3 brokastis. :Damnēzija @ 28.03.2026 23:34Ko tā Egita tur murgo? Ja cilvēks pa dienu normāli ēd un savāc nepieciešamo kaloriju daudzumu, vakarā nav nekādas ne izrīšanās, ne rīšanas. Ja pa dienu normāli neēd, tad gan, vakarā rīs visu pēc kārtas..
Viņai pašai bieži ir kūkas un citi saldumi vēl jāuzēd, neskatoties uz to, ka kokteilis ir dzerts (ja tos lieto ikdienā - saldumus negriboties. Tā viņa saka). Un sakritība vai kas, pēc pēdējā šī teksta (par kokteili un saldumiem), atrādot savu izvēli kafejnīcā - kūkas vairs fonā bildēs nav. Varbūt kaut kur aizkadrā slēpj 😂
Annar @ 28.03.2026 08:00Un vēl es tà padomāju.. tàm joprojām aktīvajàm NLnelietēm nav bail no karmas?, vasilene, egita???
Ļoooti daudzām dzīve ir smagi pa sirdi iedevusi..joprojām to Putina valsti atbalstot(lai gan tupām aitām stāsta,ka tas citu valstu uzņēmums🤭)
Inga PĒKŠŅI vīru zaudēja, Maška raška - nobankrotēja un iekrita 50 000 parādos un depresijā, Džollie - savu bērnu.. Vienīgās, kas vēl pagaidàm laimīgi elš ir vasilene un egita..
Dzīve sit smagi par to, ka atbalsta Ukrainā zaudētos nevainīgos bērnus un ģimenes..
Jebkurā gadījumà - man egitas un vasilenes vietā būtu bail… bail par saviem tuvajiem un mīļajiem,,,, jo ja pagaidām ir izsprukušas nozīmē to, ka visticamàk gaidāms, kas vēl smagāks..
man būtu bail par saviem bērniem…
Nu vienkārši drausmas!Oriona @ 29.03.2026 12:49Vasiļevskas Al dejošanas video. Ak šausmas, zeme atveries!