Vivian10 @ 27.03.2026 19:56Mirušā vīra ģimenei vajadzētu nopietni pašķetināt, kā un kad tieši Andris nomira.
BugsPony @ 27.03.2026 16:10
Nu, cik zināms, vīrs atstāja diezgan labu mantojumu. Vai Inga vīra biznesu pārdeva vai vada tālāk, gan nezinu. Nekāds plikais nabags nebija. Un jaunais mīļākais strādā, labā firmā, labu amatu ieņem.
Droši vien, ka pazina jau pasenāk, jo labākās druškas vīrs ar to jauno tur vienu biznesu bīda.
Šie gan ir skaļi vārdi. Krāpt var tāpat.Vivian10 @ 27.03.2026 19:56Mirušā vīra ģimenei vajadzētu nopietni pašķetināt, kā un kad tieši Andris nomira.
Rita vēl.Krizdole @ 27.03.2026 21:14
Viņai pat ir kāda cita labākā draudzene bez Vasiļevskas? Jo nekad nekur nav manīta ar kādu kopā, arī ne pieminēta.
Annar @ 28.03.2026 07:36Jebkuram normālam cilvēkam pietiktu ar to, ka viņa sava vīra nāves gada dienā aizbrauc jāties uz Londonu ar citu, lai viņu kancelotu.. nav jau runa par to, ka nedrīkst būt citas attiecības - jauna, atraitne - lai viss ir.., BET VĪRA NĀVES dienā…pat vasiļevska tik tupa nav
Annar @ 28.03.2026 08:00Un vēl es tà padomāju.. tàm joprojām aktīvajàm NLnelietēm nav bail no karmas?, vasilene, egita???
Ļoooti daudzām dzīve ir smagi pa sirdi iedevusi..joprojām to Putina valsti atbalstot(lai gan tupām aitām stāsta,ka tas citu valstu uzņēmums🤭)
Inga PĒKŠŅI vīru zaudēja, Maška raška - nobankrotēja un iekrita 50 000 parādos un depresijā, Džollie - savu bērnu.. Vienīgās, kas vēl pagaidàm laimīgi elš ir vasilene un egita..
Dzīve sit smagi par to, ka atbalsta Ukrainā zaudētos nevainīgos bērnus un ģimenes..
Jebkurā gadījumà - man egitas un vasilenes vietā būtu bail… bail par saviem tuvajiem un mīļajiem,,,, jo ja pagaidām ir izsprukušas nozīmē to, ka visticamàk gaidāms, kas vēl smagāks..
man būtu bail par saviem bērniem…
Nu.., ja var skaitīt to, ka Vasiļevska nevar tikt pie bērna, ko jau cītīgi cenšas vairāk kā gadu. Strebjot tos sūdus, diez vai tiks.. Nu un karma, protams, arīAnnar @ 28.03.2026 08:00Un vēl es tà padomāju.. tàm joprojām aktīvajàm NLnelietēm nav bail no karmas?, vasilene, egita???
Ļoooti daudzām dzīve ir smagi pa sirdi iedevusi..joprojām to Putina valsti atbalstot(lai gan tupām aitām stāsta,ka tas citu valstu uzņēmums🤭)
Inga PĒKŠŅI vīru zaudēja, Maška raška - nobankrotēja un iekrita 50 000 parādos un depresijā, Džollie - savu bērnu.. Vienīgās, kas vēl pagaidàm laimīgi elš ir vasilene un egita..
Dzīve sit smagi par to, ka atbalsta Ukrainā zaudētos nevainīgos bērnus un ģimenes..
Jebkurā gadījumà - man egitas un vasilenes vietā būtu bail… bail par saviem tuvajiem un mīļajiem,,,, jo ja pagaidām ir izsprukušas nozīmē to, ka visticamàk gaidāms, kas vēl smagāks..
man būtu bail par saviem bērniem…
Vienalga, pašas vai ne pašas dēļ.. Karma tomēr arī tā strādāamnēzija @ 28.03.2026 09:19
Marijai parādi ir pašas izvēlēta ceļa dēļ. Viņa apzināti nemaksāja, pati vēl ar lepnumu stāstīja, ka gribējusi visu savu nopelnīto naudu tērēt pati nevis kaut ko vēl no nopelnītā atdot valstij.
Annar @ 28.03.2026 07:36Jebkuram normālam cilvēkam pietiktu ar to, ka viņa sava vīra nāves gada dienā aizbrauc jāties uz Londonu ar citu, lai viņu kancelotu.. nav jau runa par to, ka nedrīkst būt citas attiecības - jauna, atraitne - lai viss ir.., BET VĪRA NĀVES dienā…pat vasiļevska tik tupa nav
Konference 11.aprīlī arī atcelta. :D Joyou noriets?Tastastas @ 28.03.2026 14:41Vai tad šogad nebūs nekāds team-biļģing nedēļas pasākums? Citus gadus bija Spānija (?), Albānija, kur tad šogad? Bišu ķēniņiene tikai viena braukās apkārt? 😂
CallMeAnnika @ 28.03.2026 18:21Konference 11.aprīlī arī atcelta. :D Joyou noriets?
Nebija viens, kurš piekristu cept. :D Maša ir izstumta no Joyou bara.Mashka Kakashka @ 28.03.2026 20:26
Masļeņica šogad arī nebija. Iepriekšējos gados NL/JOYOU katru gadu rīkoja pasākumu ar pankūkām no saviem sūdpulveriem. 😁
Beidzot???? Nevaru jau sagaidīt!!!CallMeAnnika @ 28.03.2026 18:21Konference 11.aprīlī arī atcelta. :D Joyou noriets?