sauliiite.paula @ 20.12.2025 15:16
Un vēl piemitina, ka var atļauties pīli i pa 10€, i pa 5€, tas tā lai mēs visi nepadomājam, ka viņa nabadzīga? Bet tomēr pašās beigās šokējas, ka 15€ par pīli samaksājusi un aij aij bērniņiem būs dārgas vakariņas?
Viņa tagad “uzpucējusies” izskatās sliktāk kā jebkura parastā LV mājsaimniece. Dikti saspļāva akā, no kuras tagad pati dzer.Smaidinsh @ 21.12.2025 02:08Masha netaisīs to savu instagram profilu privātu? Tak pirms pāris dienām stāstīja, ka slēgšot ciet, jo redz indieši un boti viņai piesekojuši un tā rezultātā krītot skatījumi viņas reel video. Es gan teiktu, ka vainīga ir viņa pati, jo nu tik garlaicīga un neiteresanta kā tagad, viņa vēl nav bijusi. Es godīgi nl ziedu laikos piesekoju mashai, jo bija visādas drāmas utml., bet tagad? Uzspēlēti tēlo mīlestību ar vīru, tēlo svēto (mēs joprojām visi atceramies sarkanās veļas storiju ar robčiku un pliko dibenu sniega kupenā) iepērkas lidl un maximā, lai gan tad, kad pelnīja lielo piķi uz šiem veikaliem pat virsu neskatījās un bez mazvai nodirsa kā lēto galu?
Ja lielveikalos nebūtu tik liels darbinieku trūkums un būtu no kā izvēlēties, domāju, ka Mašu nepieņemtu darbā.ZANZEZAN @ 21.12.2025 09:50Mašuļ, ko ta nepiedalies jojū Kristmas pārti? Atkal grūti cilvēkos? Gribas mieru? To var dabut draudzē ar baru bērnu, krievu pesņām un lielu gatavošanos, organizēšanu?
Tā un saki, ka uz jojū pasākumiem tevi vairs neaicina. tu tur vairs neesi nekas un nekad vairs nebūsi tik augstu kā biji. Kaut sarkanā vešā un trusenēs sniegā gulētu. Tev jāmeklē darbs. Kaut vai maksimā par pārdevēju,jo tur taču labi pārzini pārdošanas stratēģijas, varēsi izpausties.
Muļķības. Ja ir opcija, tad var izvēlēties strādāt no mājām, neņemot zilo lapu.Reina @ 21.12.2025 13:37vispār ar 2 maziem un bieži slimojošiem bērniem nebūs viegli atrast un pēc tam noturēt darbu. Pat ja tagad sāktu, pārbaudes laikā ko darīt, kad sīkie saslims?
ne tikai sēž , bet dejo arī un apamksā balli , un pat dāvanas dod .Matilde23 @ 21.12.2025 17:19Pamuļķei Vasiļevskai izbrīns, kurā darbā tad vēl vadība sēž pie viena galda eglītē? Kooooo??? Visos! Es padsmit gadus esmu kopā darba BALLĒ ar vadību pie viena galda. Bet viņas jau nav redzējušas patiešām svētku darba balles. Pāris meitenītes sanāk kopā un jūsmo par alvas gabaliņu maisiņā. Labi, es neko nesaku- pasākumi tiešām ir dažādi. Par cik lielākā daļa nepelna neko jojū, tad pasēdēšanas ir tādas, kādas tās ir. Vnk. nevar atļauties. Viss ok, bet tad neej un nekliedz pa visu instagramu, ka kolosālākā balle, nu tieši tāda, kā vēlējās, nekas labāks nav pieredzēts. Ja viņas kādreiz nokļūtu patiešām superīgā darba ballē, tad saprastu, kas ir kas. Es novēlu sakarīgām meitenēm patiešām atrast kvalitatīvu darbu, un NEKAD jojū. Izsmiekls, pazemojums, nabadzība un beigās Tu nēesi vairs nevienam vajadzīgs. Kur ir tagad imperatore Maša???
ilūzija @ 21.12.2025 18:56ne tikai sēž , bet dejo arī un apamksā balli , un pat dāvanas dod .
Jo viņa ir nokritusi no Imperatores statusa un nav vairs tā Marija, kas pelnīja daudz, kad bija ziedu laiki. Pašai kauns to ir atzīt, tāpēc izdomā atrunas par trauksmi pūļos. Kaut vai uz Balto piknika pasākumu bija daudz vairāk cilvēku, nekā uz jebkuru Jojo pasākumu, tomēr tur viņa bija.Tastastas @ 21.12.2025 16:42Tiešām apbrīnojama tā Marijas trauksme no pūļa - katru svētdienu barā tusē draudzē, tikko rīkoja milzu Ziemassvētku pasākumu un tūlīt jau rīkošot arī Jaunā gada pasākumu.
Bet, ja jāiet uz Joyou pasākumu - tas esot par daudz ?? Uz Ziemassvētku pasākumu bija labi, ja kādi 15 cilvēki.
Žēl, ka viņa pati no malas nedzird to, cik muļķīgi izklausās.