CallMeAnnika @ 17.12.2025 21:40Bet vai nav tā, ka nedodot ziņu, pāriet uz beztermiņa līgumu par paaugstinātu maksu? Nekur neesmu dzirdējusi, ka bez piekrišanas pagarinātu līgumsaistības uz gadu.
viņai sākuši sekot indieši, tagad tik labas sadarbības esot, bet šo dēļ ļoti maz skatījumu 🤭 noteikti indieši vainīgi. Ne jau viņas sviestainais dzīvesveids un sudīgie video, izskats uttTastastas @ 19.12.2025 14:24Domāju, ko tad Mašeņka neko neposto ? šodien skatos, ka profilu aizslēgusi. Nez, kāda sāpīte PTAC vai Tele2 sakarā, vai arī mēģinājumi sekotāju skaitu palielināt? ?
ZANZEZAN @ 19.12.2025 20:34Imperatorei cepiens par cenu pīlei maximā, kas bija uz atlaides.. nja
Cukurota pulverbundža par 40 eiro - lēti, bet 14 eiro par aptuveni 3 kg pīle - ārprāts, cik dārgi.BellaCiao @ 20.12.2025 09:58
Jā, tak drausmīga cena, 4€kg? Viņa paģībtu, ierauguot, ka Mc2 cenas raksta par 100gr, bet līdz turienei viņai kā līdz mēnesim.
ZANZEZAN @ 19.12.2025 20:34Imperatorei cepiens par cenu pīlei maximā, kas bija uz atlaides.. nja
BellaCiao @ 20.12.2025 09:58
Jā, tak drausmīga cena, 4€kg? Viņa paģībtu, ierauguot, ka Mc2 cenas raksta par 100gr, bet līdz turienei viņai kā līdz mēnesim.
Estere11 @ 20.12.2025 12:22
Nu man arī nav pieņemama šāda cenu politika, kad pircējam pašam ir jārēķina, cik tas izmaksās, nevis konkrēta uzlīme ar cenu par konkreto svaru, ja pārtika ir jau fasēta.
Es ļoti labi saprotu par ko viņa runā, ne jau cenā ir problēma, bet sistēmā kā tiek pārdota prece. Es esmu par skaidru un caurspīdīgu tirdzniecību, kad viss ir pat bērnam
saprotams un nekas nav papildus jārēķina.
Japānas princese @ 20.12.2025 12:51
Ātri gan mašai mainījās situācija, vēl pavisam nesen naudu neskaitīja, šikoja un apsmēja cilvēkus un sauca par neveiksminiekiem, tagad pīle par 4eur kg liekas dārga un jātaisa storiji par to.
Melleņkūka @ 20.12.2025 13:34
Labrīt, kāds pašam jārēķina? Tak droši vien uz katras safasētās pīles ir cenu zīme ar svaru un gala cenu. Jūs, gudrinieces, arī sieru tāpat skatāties - o, 5 eur kilogramā un tad arī katrs mazais nogrieztais gabaliņš ir 5 eur? Vai arī tomēr pamanāt, ka uz katra iepakojuma ir cenu zīme ar gala cenu? ??♀️ Drains tiešām atstāj iespaidu uz smadzeņu darbību - visu skalo ārā.
Estere11 @ 20.12.2025 13:51
Labrīt, runa ir par precēm, uz kurām ir norādīts kopējais svars, bet ne cena, kas atbilst kopējam svaram!!!!!!!
Piemēram, rakstīts 1kg - 4,99€, bet gaļas svars 1,200kg un cena par šo svaru NAV norādīta! Par to arī ir stāsts.
Vienmēr uz šādiem produktiem ir uzlīme ar attiecīgo svaru un aprēķināto cenu. Vajag veltīt tam 1 sekundi laika, un pēc tam nebūs jāčīkst.Estere11 @ 20.12.2025 12:22
Nu man arī nav pieņemama šāda cenu politika, kad pircējam pašam ir jārēķina, cik tas izmaksās, nevis konkrēta uzlīme ar cenu par konkreto svaru, ja pārtika ir jau fasēta.
Es ļoti labi saprotu par ko viņa runā, ne jau cenā ir problēma, bet sistēmā kā tiek pārdota prece. Es esmu par skaidru un caurspīdīgu tirdzniecību, kad viss ir pat bērnam
saprotams un nekas nav papildus jārēķina.
CallMeAnnika @ 20.12.2025 14:34Vienmēr uz šādiem produktiem ir uzlīme ar attiecīgo svaru un aprēķināto cenu. Vajag veltīt tam 1 sekundi laika, un pēc tam nebūs jāčīkst.
CallMeAnnika @ 20.12.2025 14:34Vienmēr uz šādiem produktiem ir uzlīme ar attiecīgo svaru un aprēķināto cenu. Vajag veltīt tam 1 sekundi laika, un pēc tam nebūs jāčīkst.
Melleņkūka @ 20.12.2025 13:34
Labrīt, kāds pašam jārēķina? Tak droši vien uz katras safasētās pīles ir cenu zīme ar svaru un gala cenu. Jūs, gudrinieces, arī sieru tāpat skatāties - o, 5 eur kilogramā un tad arī katrs mazais nogrieztais gabaliņš ir 5 eur? Vai arī tomēr pamanāt, ka uz katra iepakojuma ir cenu zīme ar gala cenu? ??♀️ Drains tiešām atstāj iespaidu uz smadzeņu darbību - visu skalo ārā.
sauliiite.paula @ 20.12.2025 15:17Tak fizmata galva Maša nesaprot, ka ja preces cena ir norādīta kg ir jāskatās uz preces cenuzīmi cik gabals maksā? Lašara!!