Vārdotāja @ 15.12.2025 00:30Es nevaru?! Tā Maškas dejošana fotosesijas laikā. Nu drausmas….
Tie mati kā čalim točna
Kad prasīja no Kristapa lielos alimentus, tad noteikti arī bija sadarbība. Maša nekur neved savus bērnus bez sadarbībam. Ja nav sadarbības, tad gaidīs gadiem ilgi valsts apmaksātā rindā.BellaCiao @ 15.12.2025 07:01Man cepī labākās influenceres Juhņevičas fona izvēle reklamējot Siltos graudus. Pietūka tikai apsēsties uz zaļa konteinera rullīša beigās! Cepuri nost…
abrakadabra @ 15.12.2025 14:34Ko Maša organizē??? JARMARKU????
CallMeAnnika @ 16.12.2025 10:40Interesanti, kāpēc Joyou "labākie" sejas krēmi vairs nebūs? Iet ārā no sortimenta un izpārdod ar -50% atlaidi. :D
loogjiski, ka nesadarbosies😑 nav par paarsherojushiCallMeAnnika @ 16.12.2025 15:55Maša ietagojusi Lidl , pierakstījusi neapmaksāta reklāma, un stāsta, kā pēc viņas ieteikuma daudzas mammiņas steigušās uz Lidl pirkt viņas ieteikto lietu.
Maša, tikai tavos sapņos Lidl sadarbosies ar tevi.
CallMeAnnika @ 16.12.2025 15:55Maša ietagojusi Lidl , pierakstījusi neapmaksāta reklāma, un stāsta, kā pēc viņas ieteikuma daudzas mammiņas steigušās uz Lidl pirkt viņas ieteikto lietu.
Maša, tikai tavos sapņos Lidl sadarbosies ar tevi.
Tàpat arī Egita dara, kad kaut ko iegādājas no Lidl, tad ietago.Japānas princese @ 16.12.2025 17:25
Es jau kādu laiku ievēroju, ka dikti grib sadarbību ar Lidl, uzsver cik labas zivis tur un katru reizi, kad iet uz veikalu, tad atzīmē Lidlu. Tik izmisīgi.
Viņai vispār drausmas ar to valodu. Kad raksta kaut ko story arī, ļoti bieži kļūdas ir, un nu tik bezsakarīgi pasaka, ka man acis konusā.CallMeAnnika @ 16.12.2025 16:14Egita vakar devās pie friziera pēc FREŠĪGAS krāsas. :D Kāds, lūdzu, viņai var atslēgt internetu?
DabaTevivēro @ 15.12.2025 18:28Biznesmenes nesmādē pat cilvēkus ratiņkrēslā vilkt iekšā savā biznesā. Tāda nekaunība un cinisms piemīt tikai dzojunlistēm. Pretīgas bābas. Egita :iet uz jaunību" un "iesmērē acīs pačus" un neko nav dzirdējusi par ka un kad lietošanu, bet ražo ļoti kvalitatīvus produktus. Kā var būt tik neizglītota un stulba?
Citronpipars @ 16.12.2025 20:31Tas ko Marija tur tagad reklamē, tās smaržas, tā ari kaut kāda piramīda vai vnk kārtējais uzņēmums kas nejēdz influencerus izvēlēties??
BellaCiao @ 17.12.2025 08:59Tā Maša tak ir viena intelekta neskarta roža ?♀️
Pati saka, ka bija paziņojums no tele2, ka līgums beigsies, bet kas tur tālāk, to nelasīja, negribējās, jo viņa ir mammiņa? Tagad redz nav godīgi, ka pagarināts līgums JO VIŅA NEIZLASĪJA noteikumus, ka līgums automātiski pagarinās, ja to neatceļ! Ptac, glāb, man nav smadzeņu! ???
Pati saka, ka bija paziņojums no tele2, ka līgums beigsies, bet kas tur tālāk, to nelasīja, negribējās, jo viņa ir mammiņa? Tagad redz nav godīgi, ka pagarināts līgums JO VIŅA NEIZLASĪJA noteikumus, ka līgums automātiski pagarinās, ja to neatceļ! Ptac, glāb, man nav smadzeņu! ???
SlimFlow izskalojis smadzenes.amnēzija @ 16.12.2025 23:52
Tur ir kļūda uz kļūdas. Arī vārds "dēļ" netiek pareizi lietots. Un tas "nevisS" ?? varbūt latviešu valodas stundas bastoja ?
Bet vai nav tā, ka nedodot ziņu, pāriet uz beztermiņa līgumu par paaugstinātu maksu? Nekur neesmu dzirdējusi, ka bez piekrišanas pagarinātu līgumsaistības uz gadu.BellaCiao @ 17.12.2025 08:59Tā Maša tak ir viena intelekta neskarta roža ?♀️