EsPati @ 04.12.2025 09:48
Precizi. Māca citus, kur un kāpēc jāliek punkts, tikmēr pati raksta kā analfabēts. Tāds čūskas vaibs no viņas nāk. Ļauna krievu duņka. Mācīs te citas, kā pareizi jāraksta. Tik ļoti piepildīta un laimīga ir viņas ikdiena. Depresijas mākta vecene. Bet ir jau arī par ko. Dzīvē visu pzaudējusi. Ne smakas no vecās dzīves. Tagad izgāž žulti uz citām par pareizi ieliktu vai neieliktu punktu ????
Nu jā, tur viss ir slikti. Tikai Maška inerces pēc reklamē tos apšaubāmos produktus, ko švaki pērk. Bet iet strādāt - nē, nē, ko jūs! Darbs viņasprāt ir priekš lūzeriem.ZANZEZAN @ 04.12.2025 21:23Es nevaru, tā maška.. tas viss jau kā parodija.. saplēsts džemperis. Reklamējot nolejās ar eļļu, viss teksts, krīt gāžas, sēž guļamvirtuvē pie egles un kaut ko filmē. Jautājums-kāpēc? Ko tu tur mēģini parādit? Kā lētu gaļu no maximas? Kur palika imperatore? Jāatšķiras, jo šis jau sāk riebties.
izskatās pēc varones no mūsu pašmāju šova "Caur ērkšķiem ...." 😍ZANZEZAN @ 03.12.2025 07:50
Ļoti sievišķīga būtne. Pilnīgi sexy, Hot un kas tik vel te neiederas. Tā pufaika vispār kā no 90tajiem. Kaut savu dīrāto pūdeli uzrautu, vismaz pēc sievišķa izskatītos, bet tas laikam pēc pagājušā gada piezivojumumiem smird pa gabalu. Ar tām sportenēm gan guļ, gan mājās, gan bērnus ved..pilnīgi sievišķīgi.
Liepa...... @ 05.12.2025 08:28Meitenes, ne par tēmu ,bet Lūdzu palīdziet atrast man īsto restorānu.... RĪDZINIECES???
Plānojam klusībā apprecēties... Meklējam kur Rīgā ir kāds restorāns,kur ir piedāvājums diviem, pasūti ,tev sanes no visa pa druskai un liec uz sava šķīvja... Sapratāt manu domu?
Vai ,kuru restorānu Jūs ieteiktu, kur ir ļoti skaisti un gaumīgi un garšīgi ēdieni?
Silvertree varētu uzdāvināt eglītes kādai jaukai ģimenei, nevis nodokļu nemaksātājām, kuru reklāma ir antireklāma.Tastastas @ 04.12.2025 15:19
Gramatikas ekspertei egle 2021.gadā esot bijusi līdz "grieZtiem" ?
sauliiite.paula @ 05.12.2025 10:29Parasti jau, ka iepazīstas ar vīrieti un beigās apprecas, sieviete kļūst, kā dzirkstele, staro, pucējas a te Maška, kā tāds pelēks mākonis staigā, saplēstās drēbēs, ar zēngalviņu..es lieku likmes, ka tā laulība ilga nebūs! Pat māju nevar atļauties..
un tas mūžīgās problēmu meklēšanas. Tagad par Skrīveriem? Ja runātu krieviski, tad viņu atšutu? Nu ko var kasīties visu laiku un redze tikai sliktu un tēlot no sevis apbižoto. TIPISKS krievu vaibs, "mūs te apspiež" nekas, ka tu tik apspiesta esi ar bērniem valsts dārziņā, pabalstus tev maksa no valsts naudas, parādus TU nemaksā Latvijas valstij, bet principā jā, esi apspiesta.sauliiite.paula @ 05.12.2025 10:29Parasti jau, ka iepazīstas ar vīrieti un beigās apprecas, sieviete kļūst, kā dzirkstele, staro, pucējas a te Maška, kā tāds pelēks mākonis staigā, saplēstās drēbēs, ar zēngalviņu..es lieku likmes, ka tā laulība ilga nebūs! Pat māju nevar atļauties..
sauliiite.paula @ 05.12.2025 10:27Egitai šomēness lielais piķis ienācis, ka spēja nomaksāt VID parādu, bet palikuši vien 421€(1918€), tos pašus nevarēja pievilkt un samaksāt?
Laulības ilgums būs atkarīgs, vai Mašu paņems kāds bagātāks un izskatīgāks. Viņas finansiālā situācija neuzlabosies, par cik nestrādā un nemaz negrib strādāt. Ar Dimu ir ērtāk nekā vienai pašai, tāpēc arī laulība var būt ilga un (ne)laimīga.sauliiite.paula @ 05.12.2025 10:29Parasti jau, ka iepazīstas ar vīrieti un beigās apprecas, sieviete kļūst, kā dzirkstele, staro, pucējas a te Maška, kā tāds pelēks mākonis staigā, saplēstās drēbēs, ar zēngalviņu..es lieku likmes, ka tā laulība ilga nebūs! Pat māju nevar atļauties..